Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Sabah 10:00 Dereotlu Kabaklı omlet yarım bardak süt

13:00 2 adet ceviz 1 kayısı

14:00 yağsız tuzsuz makarna 2 adet orta boy köfte

Nescafe şekesiz

19:00 bir kase sebze çorbası 2 dilim eti form bisküvi

Az önce de bir porsiyon kiraz

İftar;
1 kase mercimek çorbası
5 köfte ve patates sulu şekilde
Minik bi kase tavuk sote

İftardan sonra ;
Küçük bi parça sütlü tatlı
Küçük bi kase dondurma
İki üç parça karpuz

İnsalllah veririmm yaaaaa motive olacak banada bu arada emziriyorum oglumu..sutum icin agir diyet yapamiyorum sadece sekeri ve tatliyi ekmegi kistim...birlikteee verecez ins
Ben de senin gibiyim şubatta doğum yaptım oğlum var emziryorum ve 80 kiloyum inşallah veecezzzz gitcem kilolarrr)))

Iki dilim baklavaya yorum yapmiyim ama digerleri güzel :)

Napiyim ya canım istediğinde yiyorum , yoksa saldırıyorum herşeye. Önceden iki dilim beni mümkün değil kesmezdi. Ramazanda durdurdum kendimi çok şükür. Yoksa 5 kg zor giderdi benden. Ramazandan sonra tatlı yok Allahın izniyle. Meyvelerle bastıracağım.

kizlar ben adet olucam galba leke gelmeye baslmais nasil beslenmeli adet doneminde aceba?
Canım aslında adet döneminde metabolizmamız olduğundan hızlı oluyormuş . Normal beslenmene devam et Ama adet döneminde tatlı vs. insanın canı çok istiyor. Bu isteğini bastırmak için hurma, kakaolu süt ya da tarçınlı süt içebilirsin

tskkur ederim cnm saol sanirim ole bel agrisindan oluyorum ztn hizli calistinida surdan anladim dun ishal oldum her adetten once oluyorum millet kabiz olur ben ishal oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…