İftar = Yeşil mercimek çorbası, sebze haşlama, 1 dilim pide, salata
Ara = 2 dilim baklava - şekersiz türk kahvesi
Sahur = yulaflı yoğurt
beni de alin aranizaaa
Ozelden mi burdan mi yaziyimHosgeldin yas kilo biy ve hedef bilgilerini yazar mısın
Ben de senin gibiyim şubatta doğum yaptım oğlum var emziryorum ve 80 kiloyum inşallah veecezzzz gitcem kilolarrr)))İnsalllah veririmm yaaaaa motive olacak banada bu arada emziriyorum oglumu..sutum icin agir diyet yapamiyorum sadece sekeri ve tatliyi ekmegi kistim...birlikteee verecez ins
Iki dilim baklavaya yorum yapmiyim ama digerleri güzel :)
Yaşım 17 , kilom 65 , boyum 170 , hedefim 55-56Baska gunluklerde olman bu topige yazman aksamadikca sorun olmaz canim
Yas Boy kilo ve hedefin nedir yazar mısın
saol cnmBence menun asil simdi guzel oldu afiyet olsun
Canım aslında adet döneminde metabolizmamız olduğundan hızlı oluyormuş . Normal beslenmene devam etkizlar ben adet olucam galba leke gelmeye baslmais nasil beslenmeli adet doneminde aceba?
hosgeldin cnm ben hayal tuğba insallah veririzİnsalllah veririmm yaaaaa motive olacak banada bu arada emziriyorum oglumu..sutum icin agir diyet yapamiyorum sadece sekeri ve tatliyi ekmegi kistim...birlikteee verecez ins
tskkur ederim cnm saol sanirim oleCanım aslında adet döneminde metabolizmamız olduğundan hızlı oluyormuş . Normal beslenmene devam etAma adet döneminde tatlı vs. insanın canı çok istiyor. Bu isteğini bastırmak için hurma, kakaolu süt ya da tarçınlı süt içebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?