Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Supersin bu menuyle kilo verilmez mi sana tavsiyem sebze ve proteini ikiye bol canim birini sabah birini aksam ye hangisini oglen yediysen ertesi gun yerlerini degistir metobolizman hizlanacaktir
Kuzum ya sebze yemegi tercih ediyorum yada tavuk kofte vs yani ikisini bir yemiyorum tatlim
Yani bi gun kabak yemegi yogurt salata
Ertesi gun tavuk salata yogurt mesala kuzum yani orda yada yazmayı unutmuşum
Cok sagol tatlim aksamlarida sadece ya salata ya corba tuketiyorum canım

Hah simdi anladım ben ayri ayri ayni ogunde tuketiyorsun sandim harikasin canim

Kiz ishal oldum ya ben hayda bu nerden cikti simdi benim vucut sasirdi kendini bimden su hazir pizzalardan alsinda bali onu ona yapayim napim baska yapicak bisi yok sever onu bayadorda yemedi

Dukan çok etkili bi diyet ama çok katı. Benim canım herşeyi çekiyor o yüzden çok zorlanmıştım o diyeti yaparken. Ben şmdi herşeyden yiyorum, ama az yiyorum. Ekmek, şeker, un, pilavı kesince gerçekten veriliyor. Uzun zamanda bile olsa sonuçta her şeyi yiyorum cnım ne isterse. Kaloriye göre besleniyorm zaten. 1000 kaloriyi geçmiyorm. Dukan yapıp bıraktım, fazlasıyla aldım geriye çünkü bütün evreleri yapamadım hamile kalınca. Ama zaten bütün evreleri de yapamazdm kesin. Şimdi kendime yeme düzeni oluşturuyorum hep böyle gidecek hamile bile kalsam :)

Menü paylaşımı yapayım bari;
Emzirdiğim için oruç tutamıyorum bu arada
Sabaheynirli yumurtalı omlet
3 galeta
4 adet gün kurusu

Öğlen:etli-sebzeli fırın yemeği

İkindi:yoğurt

Akşam:ciğer tava ama azcık:))meyve salatası
Gün boyu tükettiğim su miktarı 5 litre şu ana kadar 4 litre içtim 1litresinide yatana kadar içicem.yaklaşık 2 haftadır günde 5 litre su içiyorum.
Bebeğim durmadı pek bugün spor yapamadım ev işi yaptım o da hareket sayılır akşam mekik çekicem bacak bel çalışıcam biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…