Kuzum ya sebze yemegi tercih ediyorum yada tavuk kofte vs yani ikisini bir yemiyorum tatlimSupersin bu menuyle kilo verilmez mi sana tavsiyem sebze ve proteini ikiye bol canim birini sabah birini aksam ye hangisini oglen yediysen ertesi gun yerlerini degistir metobolizman hizlanacaktir
Ellerine saglik ve afiyet olsun
Kuzum ya sebze yemegi tercih ediyorum yada tavuk kofte vs yani ikisini bir yemiyorum tatlim
Yani bi gun kabak yemegi yogurt salata
Ertesi gun tavuk salata yogurt mesala kuzum yani orda yada yazmayı unutmuşum
Cok sagol tatlim aksamlarida sadece ya salata ya corba tuketiyorum canım
Ellerine sağlık canimcimEki Görüntüle 1852883
Yarısını ictikten sonra cekebildim:)
2 suzen poset yesil cayi demleyip yarım limon sıkıyoruz biraz ilininca icine 1 sise maden suyu katip üstünü suyla tamamlıyoruz. Odem atmada faydali çayımızı yazın serin serin icmek daha keyifli oluyor
Kuzum yanlış yazmisim kusura bakma ama önerinde haklısın cok tesekkur ederimHah simdi anladım ben ayri ayri ayni ogunde tuketiyorsun sandim harikasin canim
Canim eger et sevmiyosan kendine gore uygulayabilrsin fistikBende dukan diyeti yapmak istiyorum ama kirmizi et balik yiyemiyorum nasil olcaksa artik :) karataydanda ondan vazgectim
Tavuk yiyebilirsin yumurta light peynir yogurt sut bunlarla da gayet guzel gider canimBende dukan diyeti yapmak istiyorum ama kirmizi et balik yiyemiyorum nasil olcaksa artik :) karataydanda ondan vazgectim
Bende de dukkan kitabi var canim arada bakiyorum tariflere yulaf kepegiyle omlet filan cok tok tutuyorTavuk yiyebilirsin yumurta light peynir yogurt sut bunlarla da gayet guzel gider canim
Anladim cnm saolTavuk yiyebilirsin yumurta light peynir yogurt sut bunlarla da gayet guzel gider canim
Tavukla kendimize uyarlicaz ozmn cnmCanim eger et sevmiyosan kendine gore uygulayabilrsin fistik
Sen bilirsin işini ortimTavukla kendimize uyarlicaz ozmn cnm
Onada bi pirinc pilaci ekle corba tavuk pilav salata; )Kalkip kocaya yemek yapicazda ne yapicaz ya brn bi corba bide tavuk yiyecem ona ne yapsamki
Tavuk yemiyo malesefOnada bi pirinc pilaci ekle corba tavuk pilav salata; )
Fırında makarna yap kuzumTavuk yemiyo malesefpilavda yemio bu aralar kafayi yicem sabahtan brri ne yapsam diye
Canım ben 2 sene önce yapmıştım 17 kilo vermiştim 52 olmuştum dukanla*kizlar Dukan diyeti yapacak olanlar var mi aramiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?