- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Aynen bi yazıyo geri kayboluyoO değilde bu @puantiyeli_kelebekel sallıyor kaçıyor ne yapıyor çözemedim yakında yakalarım ben onu çekirge misali
Ben özellikle o kinderi eve sokmazdım kesin ve net kararım onu yerine bitter alırdım tabiki glütensiz hiç bana denk gelmedi malesefEvde bunlar vardi
Sen öyle düşünüyorsan eyvallah3 haftadir yemedim boşver ödül oldu pişman degilim
Dünde kola icmistin canım aman dikkat az beslendin şimdi vücudun istiyor3 haftadir yemedim boşver ödül oldu pişman degilim
Geçen eşim getirmisti kızdım dedim bi daha getirme bunuBen özellikle o kinderi eve sokmazdım kesin ve net kararım onu yerine bitter alırdım tabiki glütensiz hiç bana denk gelmedi malesef
Evet bak sen biliyorsun Çınar'ı çamlığı esnaf kan ağlıyor her yerde indirimler bilmem neler mağazalar boş rabbim sonumuzu hayır etsinAmaannn hangi işin tadı kaldı ki kuzum ya
Allah hayırlı bi kapı açsın inşallah
Benden iyi yaşa demeyecektim bakalım kim cevaplar dedim sen yazdın kesinlikle buna katılıyorumDünde kola icmistin canım aman dikkat az beslendin şimdi vücudun istiyor
Torku marka alın birde çikolataların arkalarını mümkünse okuGeçen eşim getirmisti kızdım dedim bi daha getirme bunu
Yarın aşure gelir sonra Fanta sonra şeker jelibon bu liste uzar gider canımEvet ya yedinmi gerisi geliyo bak dün kolaya göz yumdum bugün çikolata geldi ardindan
Offff bugün orucluyken dedim bi komşu aşure yollasa ne güzel olurduYarın aşure gelir sonra Fanta sonra şeker jelibon bu liste uzar gider canım
Ben papatya az beslenirken de uyardim onu, sağlıksız diye evet kilo verdi ama sağlıksız verdi maalesef.Benden iyi yaşa demeyecektim bakalım kim cevaplar dedim sen yazdın kesinlikle buna katılıyorum
Bak nasıl da tahmin ettim kendini aç bırakıyorsun aç kalmaOffff bugün orucluyken dedim bi komşu aşure yollasa ne güzel olurdu
Ben papatya az beslenirken de uyardim onu, sağlıksız diye evet kilo verdi ama sağlıksız verdi maalesef.
Ben olsam gecen yeşil mercimekli tarif verdim ve yapanlar çok memnun kaldı benim yaptığımı ablam ve eşimde çok beğenmişti bir deneseydin yeşil mercimek çok faydalı birde hemen açıktırmaz kan şekerini dengede tutarYarını da bi atlatsam orucluyken kendime hakim olamıyorum çünkü simdi yaprak sarma yaptım yarın iftar için biraz bulgurlu biraz pirincli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?