Ben yogundum canim hic boş kalamiyorum nedense nasilsin yavas yemek isi nasıl gidiyor ?
Mecbur avantaja çevirmeye çalışıyorum.Öğlen gitmeyi avantaj bil canım geceleri pilates yapar yatar sabaha dinç uyanırsın bence burası gündüzleri sıcak geceleri soğuk oluyor aman dikkat bende daha yeni kurtuldum gripten sen dikkat et sağlıksız şeyleri fazla sokma hayatına aman dikkat
İyi gidiyor dükkana gidiyorum işlerin tadıda yok ne yapıcaz onu düşünüyoruz bakalım önümüzdeki 5 yıl düzelmez turizmMecbur avantaja çevirmeye çalışıyorum.
Haftasonu biraz keyifsizdim zaten full iki gün yattım çok şükür ilerlemeden atlattım.
Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor
Iyi yapmissin canım afiyet olsunMecburdum çünkü eve daha yeni geldim bu saatte yiyemezdim düşün yürüyerek geldimyoksa ya aç yada tıklım tıklım dolu yatacaktım
Sağol şimdi kahvaltılık hazırlıyorum yarın malum erkenden yollara düşeceğimIyi yapmissin canım afiyet olsun
Oruçtan dolayı benim tatlı krizi tuttu 1 küçük Kinder 1 küçük cocostar yedim
Benim için birşey farketmiyorBu çarşamba umutsuzum hala 69.5 çıkıyom tartida
Çikolatalı yiyecek yediğin içindirOff bide migrenim tuttu muthis başım agriyo
Duş al hemen geçer oruçtun ya oda etki etmiştirSabah belli agriyo
Ne önemi var canım incelme var mı var gerisi teferruatSağol canım fakat kilom aynı ya sorma salında tekrar tartıldım aynı kilom
Evde bunlar vardiMarketteki diğer markalı çikolatalarıda yeseydin
Amaannn hangi işin tadı kaldı ki kuzum yaİyi gidiyor dükkana gidiyorum işlerin tadıda yok ne yapıcaz onu düşünüyoruz bakalım önümüzdeki 5 yıl düzelmez turizm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?