Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Afiyet olsun canım güzel bir menü ben eve gidince inşallah yarının yemeğini yapıcam geç olmasın diye mecbur dışırıda yedim

Canım dünden bu yana aşırı tatlı tükettin farkında mısın

Afiyet olsun canım tabak üstü et döner dediğin pilav üstü mu canım yoksa sade döner mi. Her iki durumda da çok güzel menu

Afiyet olsun canım tabak üstü et döner dediğin pilav üstü mu canım yoksa sade döner mi. Her iki durumda da çok güzel menu
Pilav ve ekmek oluyor altında benim her zaman gittiğim bir yer beni görünce ne pilav ne ekmek koyarlar altına sadece et döner ve yoğurt yanında şimdi domateste istemedim malum mevsimi bitti

Pilav ve ekmek oluyor altında benim her zaman gittiğim bir yer beni görünce ne pilav ne ekmek koyarlar altına sadece et döner ve yoğurt yanında şimdi domateste istemedim malum mevsimi bitti
Çok sağlıklı canım şifa olsun.

Pırasa ayagina yatıp et döner yedin ha

Sorma aynısı bende de var zor yaptım sporu sen neler yapıyorsun anlat canım soğuk mu oralar
Çok monoton bir hayatım var resmen okuldan eve evden okula ya
Öğlenci olduğum için çok verimsiz geçiyor günlerim sabahtan bi şey yapamıyorum anca kalk kahvaltı yap okula git.
Geliyorum okuldan hemen yemek yiyorum falan bu yani
Henüz başlamadı soğuklar canım gündüzleri 23 derece falan ki buraya göre çok sıcak. Akşamları soğuk oluyo baya tabi geceleri 3 dereceye falan iniyor.
45 dakika pilates yaptım iyi oldu ya daha da yapardım da ilk günden abartmayayım dedim.
Haftada 3 gün bile 1er saat yapsam çok iyi
Son 2,3 haftadır acaip sağlıksız beslendim anlatamam sana ama bugün bismillah dedim sağlıksız şeyleri çıkarttım

Öğlen gitmeyi avantaj bil canım geceleri pilates yapar yatar sabaha dinç uyanırsın bence burası gündüzleri sıcak geceleri soğuk oluyor aman dikkat bende daha yeni kurtuldum gripten sen dikkat et sağlıksız şeyleri fazla sokma hayatına aman dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…