Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Hayırdır canım bişey mi oldu üstelik bi kaç haftadan söz ediyorsun iyisindir umarım kendine dikkat et sakin üzülme

Afiyet olsun canım .. menun güzel
Oh menu harika spor da var daha ne olsun
Bugünkü iftar menüm 2 dilim ekmek et sote yarım kase m.corbasi bıraz salata biraz turşu 1 mandalina
Güzel canım afiyet olsun
Oruçtan dolayı benim tatlı krizi tuttu 1 küçük Kinder 1 küçük cocostar yedim
Tabi bunu saymazsak
Marketteki diğer markalı çikolatalarıda yeseydin
Evde daha olsa yiyecek miş bence olmadığından durmuş

Iftar menüsü baya karışık ama canım eltilerim de yemek göndermiş öyle oldu biraz
1.5 kepçe mer. Çorbası 6 tane lahana sarması 1 tane içli köfte (kiymali) 2 tane dünkü et koftesinden 2 bardak ayran 2 uk makarna (yapmıştım tadına baktım ) salata

Dünya yi yemisim ya ben ya

Şimdi sahur yaptım yatıyorum
1 yufka biraz peynir ile gözleme 4 ebedi 3 parça yedim
Bu arada iftardan sonra çayın yanında 1 tane kurabiye yedim onu yazmayı unutmuşum 2 litre ye yakın da su içtim
Ayın 14 u de küçük kızımın doğum günü 1 yaşına girecek ne yapsam acaba die düşünüyorum

Afiyet olsun canım Allah kabul etsin

Tamam canım merak etme buradan herkesi gönderirim artık bir sen bir ben kalırız cadılık yaparım

Ben olsam lahmacun ve ayran ile kutlardım Doğum gününü

günaydınlarrrr menumu yazayım
akşam: 1 kase mercimek çorbası 3 kaşık karnıyarık içi 3 kaşık yumurtalı makarna 4 lokma kavun salata bir mandalina
bir sade kahve
yatana kadar 1,5 litre su içebildim.

Canım dünden bu yana aşırı tatlı tükettin farkında mısın
Evet farkındayım ama ben aşureyi çok şekerli yapmadım canım zaten çok şekerli şeyleri ben de eşimde sevmiyoruz. Ya ama napayım yapmışım o kadar uğraşmışım her zaman yapılan bir şey de değil çok da seviyorum öğün olarak yiyorum ki ekstra bir fazlalık yaratmasın neyse yarın görücez yediğim aşureler çarşamba bana neler edecek. Bugünde oruç tuttum Allah Kabul ederse okadar yedim orucunu da tutayım dedim

herzamanki gibi harikasın canım afiyet olsun
öğlen aşure yemişsin canım keşke akşam pilav yemeseydin. afiyet olsun.
Evet bak sen biliyorsun Çınar'ı çamlığı esnaf kan ağlıyor her yerde indirimler bilmem neler mağazalar boş rabbim sonumuzu hayır etsin
ah canım eşimde aynı durumda market parası bile veremedi bugün. dükkanın kirasını zor ödüyor
Günaydın kızlar , bugün karışık duygular içindeyim

Şans dileyin bana,

İnşallah bugünüm güzel geçer, güzel haberler alırım.
Allah gönlüne göre versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…