- 8 Şubat 2014
- 1.046
- 2.148
- 133
As canım biz iyiyiz fazlaliklarla başımız dertte onlardan kurtulmaya çalışıyoruz bizde seni cok ozledik sen napiyosun nasılsın kuzumSelam fıstıklarrrr
Nasılsınız bakim görüşmeyeli, çok özledim sizi yaa
Okulla cebelleşiyorum ben de arada girip sizleri okuyorum
Tebrikler canım benim de 4 cm incelmem lazım ama bu homini gırtlak ile çok zorAynen canım şimdi salondan çıktım birşeyler yiyeceğim toplamda 10 cm incelmem varmış
Hayırdır canım bişey mi oldu üstelik bi kaç haftadan söz ediyorsun iyisindir umarım kendine dikkat et sakin üzülmeCanlar iyi geceler..
Fırsat buldukça giriş yapmaya calissamda suan da giremiyorum. Biraz zamana ihtiyacim var bu birkac hafta surebilir carsamba günleri gelip liste yapacagim kizlar yine etiketleme devam edecek ayni sekilde bildirim yapin ama diger konulardaMiyav_su yetkilidir. Simdilik Allah a emanet olun.
Afiyet olsun canım .. menun güzelMenum
Sabah 1 yumurta 4 zeytin kk peynir maydanoz 2 k kayısı
Ara: şek kahve 1 tane bisküvi
Öğle: 3 kaşık patates kavurma
1 kase çorba salata
Ara: 1 tane mandalina
Aksam 18.00: 1 kepçe çorba Yoğurtlu kabak yemeği 5 kaşık
Ara: Türk Kahvesi 1 k incir, 1 k kayısı
2.5 litre su
Oh menu harika spor da var daha ne olsunBugünki menüm kahvaltıda :közlenmiş patlıcan ,peynir ,yeşillik ,çiğ kuruyemiş ,turp öğlen mercimek çorbası ,çiğ kabak çekirdeği,yarım nar akşAm : tabak üstü et döner,süzme yoğurt,turşu,turşu suyuspor olarak 25 dk kardiyo +45 dk ağırlık @puantiyeli_kelebek
Güzel canım afiyet olsunBugünkü iftar menüm 2 dilim ekmek et sote yarım kase m.corbasi bıraz salata biraz turşu 1 mandalina
Tabi bunu saymazsakOruçtan dolayı benim tatlı krizi tuttu 1 küçük Kinder 1 küçük cocostar yedim
Evde daha olsa yiyecek miş bence olmadığından durmuşMarketteki diğer markalı çikolatalarıda yeseydin
Afiyet olsun canım Allah kabul etsinIftar menüsü baya karışık ama canım eltilerim de yemek göndermiş öyle oldu biraz
1.5 kepçe mer. Çorbası 6 tane lahana sarması 1 tane içli köfte (kiymali) 2 tane dünkü et koftesinden 2 bardak ayran 2 uk makarna (yapmıştım tadına baktım ) salata
Dünya yi yemisim ya ben ya
Tamam canım merak etme buradan herkesi gönderirim artık bir sen bir ben kalırızCanlar iyi geceler..
Fırsat buldukça giriş yapmaya calissamda suan da giremiyorum. Biraz zamana ihtiyacim var bu birkac hafta surebilir carsamba günleri gelip liste yapacagim kizlar yine etiketleme devam edecek ayni sekilde bildirim yapin ama diger konulardaMiyav_su yetkilidir. Simdilik Allah a emanet olun.
Çok iyi canım sen spor yapıyor Musun spor yapsan acayip incelirsin senTebrikler canım benim de 4 cm incelmem lazım ama bu homini gırtlak ile çok zor
Çok yoğun canım o yüzden merak etme benim ellerimdesinizHayırdır canım bişey mi oldu üstelik bi kaç haftadan söz ediyorsun iyisindir umarım kendine dikkat et sakin üzülme
Ben olsam lahmacun ve ayran ile kutlardım Doğum gününüŞimdi sahur yaptım yatıyorum
1 yufka biraz peynir ile gözleme 4 ebedi 3 parça yedim
Bu arada iftardan sonra çayın yanında 1 tane kurabiye yedim onu yazmayı unutmuşum 2 litre ye yakın da su içtim
Ayın 14 u de küçük kızımın doğum günü 1 yaşına girecek ne yapsam acaba die düşünüyorum
Evet farkındayım ama ben aşureyi çok şekerli yapmadım canım zaten çok şekerli şeyleri ben de eşimde sevmiyoruz. Ya ama napayım yapmışım o kadar uğraşmışım her zaman yapılan bir şey de değil çok da seviyorum öğün olarak yiyorum ki ekstra bir fazlalık yaratmasın neyse yarın görücez yediğim aşureler çarşamba bana neler edecek. Bugünde oruç tuttum Allah Kabul ederse okadar yedim orucunu da tutayım dedimCanım dünden bu yana aşırı tatlı tükettin farkında mısın
Ay canım kıyamam keşke yakın olsaydık da sana bir kase yollasaydım.Ama asure sevmem olsa en fazla iki kaşık yiyorum yani açtim diye oan nefsim istedipamuk hanimefendi dünden belli asureli menu yapıyo canım çekti biraz
herzamanki gibi harikasın canım afiyet olsunBugünki menüm kahvaltıda :közlenmiş patlıcan ,peynir ,yeşillik ,çiğ kuruyemiş ,turp öğlen mercimek çorbası ,çiğ kabak çekirdeği,yarım nar akşAm : tabak üstü et döner,süzme yoğurt,turşu,turşu suyuspor olarak 25 dk kardiyo +45 dk ağırlık @puantiyeli_kelebek
öğlen aşure yemişsin canım keşke akşam pilav yemeseydin. afiyet olsun.İyi akşamlar kızlar
Sabah 09:30 bir dilim ekmek üç yeşil zeytin üç dilim peynir domates salatalık
11:00 bir. Nescafe
Öğlen 12:30 bir kase aşure
Akşam 18:30 tavuklu bulgur pilavı azıcık melemen yoğurtlu semiz otu
ah canım eşimde aynı durumda market parası bile veremedi bugün. dükkanın kirasını zor ödüyorEvet bak sen biliyorsun Çınar'ı çamlığı esnaf kan ağlıyor her yerde indirimler bilmem neler mağazalar boş rabbim sonumuzu hayır etsin
Allah gönlüne göre versin canımGünaydın kızlar , bugün karışık duygular içindeyim
Şans dileyin bana,
İnşallah bugünüm güzel geçer, güzel haberler alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?