sen de süpersin kiVayyy canıım süpersiiiin
ouuv canım çok geçmiş olsun,umarım çok büyük sıkıntısı yokturKizlar esim kaza geçirdi hastanedeydim bin şükür suan iyi tamografi cekildi temiz çıktı sabah duyunca neye ugradigimi şaşırdım ALLAHIM sevdiklerimizi korusun
Sagol canim hepiniz harikasiniz=) simdi de bi arkadasimla konusuyorum tatilden yeni geldi onu da diyete baslaticamcanım harikasıııın
fotoğrafını heyecanla bekliyoruz
başlat başlat,herkes sağlıklı ve fit olsunSagol canim hepiniz harikasiniz=) simdi de bi arkadasimla konusuyorum tatilden yeni geldi onu da diyete baslaticam
Super menu, super spor=)-bugünkü menüm-
10.30: 1 tabak karpuz,1 tabak sarı kiraz
11.30: 1 avuç beyaz leblebi
12.45: 2 kase soya kıymalı,patatesli,havuçlu bezelye yemeği
12.10: 1 avuç kayısı bademi ile taze fındık
16.30: 3 tabak salata
18.00: 1 tabak nohutlu ekşili pancar çorbası
2.5 lt su
1 fincan bitki çayı
spor: 1.5 saat tempolu yürüme
teşekkür ettim valla bugünkü benim de içime sindi,az az sık sık ve aç kalmadan olduSuper menu, super spor=)
ahahah beni de biraksalar oglene kadar uyurum ama isleeer gucleeer...teşekkür ettim valla bugünkü benim de içime sindi,az az sık sık ve aç kalmadan oldu
ah bir de erken kalkabilsem ahbıraksalar öğlene kadar uyurum,bizim eve Miyav_su gibi biri lazım
saat kaç canım şimdi orada?Benim de bugunku menum soyle:
Sabah: 14 badem
Oglen: Dusuk karbonhidratli lavasa ton balikli sebzeli durum
Aksam: 100 gr dana eti, peynir soslu haslanmis sebze
1000 kalori oldu, biraz az oldu. Aksam planimda spor yapmak da var, yapabilirsem oncesinde peynir falan yerim kaloriyi arttiririm.
Oglen 2.30, yemek sonrasi uyku cokmesi saati=)saat kaç canım şimdi orada?
ayy tam tam,canım akşam yemeğini de yazdın ya bu saatten sonra bir şey yemeyecek misinOglen 2.30, yemek sonrasi uyku cokmesi saati=)
Yok canim aksam yemegini yemedim daha, oglen yemegini yeni yedim. Aksam yemegini planladim, hersey hazir eve gidince pisirecegim sadece. Genelde aksam yemeklerini daha yemeden yaziyorum, tr'de gun bitmeden yazabileyim diye=)ayy tam tam,canım akşam yemeğini de yazdın ya bu saatten sonra bir şey yemeyecek misin
Aynı şehirde olsak ben seni Nasıl asker gibi kaldırırdımteşekkür ettim valla bugünkü benim de içime sindi,az az sık sık ve aç kalmadan oldu
ah bir de erken kalkabilsem ahbıraksalar öğlene kadar uyurum,bizim eve Miyav_su gibi biri lazım
Geçmiş olsun hayırdır umarım kötü birşey yokturSaglik sorunumdan dolayi ara veriyorum kizlar
Senide bekliyoruz Can'ımKilo veren arkadaşlarımı cani gönülden kutluyorum guzel prensesler
Afiyet olsun Can'ım ayakların Nasıl oldu-bugünkü menüm-
10.30: 1 tabak karpuz,1 tabak sarı kiraz
11.30: 1 avuç beyaz leblebi
12.45: 2 kase soya kıymalı,patatesli,havuçlu bezelye yemeği
12.10: 1 avuç kayısı bademi ile taze fındık
16.30: 3 tabak salata
18.00: 1 tabak nohutlu ekşili pancar çorbası
2.5 lt su
1 fincan bitki çayı
spor: 1.5 saat tempolu yürüme
Ay ne güzel çok iyi yapmışsın haftalık menün hazırtatlışım bugün benim alışveriş günümdü,marketler,migroslar,pazarlar derken öldüm bittim.uğrayamadım pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?