Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Vayyy canıım süpersiiiin
sen de süpersin ki
Kizlar esim kaza geçirdi hastanedeydim bin şükür suan iyi tamografi cekildi temiz çıktı sabah duyunca neye ugradigimi şaşırdım ALLAHIM sevdiklerimizi korusun
ouuv canım çok geçmiş olsun,umarım çok büyük sıkıntısı yoktur ben de diyorum bu kız nerelerde çok hevesliydi ,canınız sağ olsun da dikkat edin

-bugünkü menüm-
10.30: 1 tabak karpuz,1 tabak sarı kiraz
11.30: 1 avuç beyaz leblebi
12.45: 2 kase soya kıymalı,patatesli,havuçlu bezelye yemeği
12.10: 1 avuç kayısı bademi ile taze fındık
16.30: 3 tabak salata
18.00: 1 tabak nohutlu ekşili pancar çorbası
2.5 lt su
1 fincan bitki çayı
spor: 1.5 saat tempolu yürüme

Super menu, super spor=)

Benim de bugunku menum soyle:
Sabah: 14 badem
Oglen: Dusuk karbonhidratli lavasa ton balikli sebzeli durum
Aksam: 100 gr dana eti, peynir soslu haslanmis sebze
1000 kalori oldu, biraz az oldu. Aksam planimda spor yapmak da var, yapabilirsem oncesinde peynir falan yerim kaloriyi arttiririm.

saat kaç canım şimdi orada?

ayy tam tam,canım akşam yemeğini de yazdın ya bu saatten sonra bir şey yemeyecek misin
Yok canim aksam yemegini yemedim daha, oglen yemegini yeni yedim. Aksam yemegini planladim, hersey hazir eve gidince pisirecegim sadece. Genelde aksam yemeklerini daha yemeden yaziyorum, tr'de gun bitmeden yazabileyim diye=)

Canlarim iyiki varsiniz ya mesajlariniz bana guc verdi hepinizden ALLAH razi olsun bitaneciklerim

Eşim çok buyuk Trafik kazasi geçirdi binlerce şükürler olsun ALLAHIM korudu hamd olsun hastanede olumlu sonuclarla taburcu olduk bin sukur suan cok iyi dinleniyor

Saat sabah 7e kadar uyuyamadim kizlar icimde buyuk bi sknti gecmedi bende kiloya kafayi takıyorum ya ona canim sıkılıyor sandim hisetmisim kaza malum olmus içimin skntisi esmin kazasymis simdi sagsalim bin şükür cok şükür iyi ALLAHIM butun sevdiklerimizi basimizdan eksik etmesin

Afiyet olsun Can'ım ayakların Nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…