- 8 Şubat 2014
- 1.046
- 2.148
- 133
Tebrikler canımEki Görüntüle 1896532 geçen hafta 70.800 gr bu hafta 70.600 gr aradaki fark :-200 gr @puantiyeli_kelebek
Gündüz canım herseyi istiyor du ben de vücudumu dinledim herseyden azcık yedim ekmek 1 dlm yiyecektim yarım dilim de bıraktım pudingi de 1 tatlı kaşığı alıp bıraktımKız bu menü ne böyle
Tebrikler canim
Tebrikler canım
Iyi şanslar canımGünaydın kızlar ,
İnşallah hepimiz için çok güzel bir gün olur .
Hala elim yüreğimde bekliyorum. Şans dillleyin kızlar ...
Tebrikler canım
Renkli kürdan yok ama diğerleri ni düşüneyim teşekkür ederim canım önerilerin içinAile arasında kızlarla birlikte olacaksa , onları hoşuna gidecek şekilli birşeyler yapabilirsin.
Örneğin, patatesi dilimleyip, kalp şeklinde kalıplarla kesip fırında kızartmak
Meyvelerden pasta
Ufak yuvarlak köfteler yapıp, üstlerine çok renkli kürdanlardan takılabilir vb...
Şimdiden doğrum gününüz kutlu olsun.
Sağlıklı, uzun bir ömrü olsun güzel kızının.
Istikrarlisin kuzum tebrik ederimEki Görüntüle 1896532 geçen hafta 70.800 gr bu hafta 70.600 gr aradaki fark :-200 gr @puantiyeli_kelebek
Hem de cookkkkCanım nasıl geçti regli ile kötü geçmiştir Eminim
Tebrikler canım
68 e 1 adım tebrik ederim :)
Çok güzel gidiyorsun canım Tebrikler
Tebrikler canimEki Görüntüle 1896532 geçen hafta 70.800 gr bu hafta 70.600 gr aradaki fark :-200 gr @puantiyeli_kelebek
Tebrikler cok guzel gitmis valla
Tebrikler canim
Insallah istedigin sonucu alirsin canim hayirlisiyla.Günaydın kızlar ,
İnşallah hepimiz için çok güzel bir gün olur .
Hala elim yüreğimde bekliyorum. Şans dillleyin kızlar ...
Tebrikler
Iyi olur aslinda. Menu bildirimine hizli mi yedik yavas mi yedik diye belirtebiliriz de. :)@kitap_asigi , üçümüz birlikte yavaş yemeyi alışkanlık haline getirelim.
Birbirimizi sürekli uyaralım.
Ben hemen unutuveriyorum
Bugün sabah unuttum , hiç aklıma gelmedi , hızlı hızlı yedim
@puantiyeli_kelebek
Burdan uzaklasinca dikkat edilmiyor canim malesef. Geri gel artilari gonderGeçen hafta 82.0
Bu hafta 82.8
+800
@puantiyeli_kelebek
Kızlar bugün reglin 2.günü ve inanın diyet namına ,dikkat etmek namına birşey yok.
Bugün yavaş yavaş toparlamaya başlayacağım eski duzenim icin.
Hepinizi çok özledim. Ben izni bırakıyorum ki daha disiplinli devam edeyim canlar
@puantiyeli_kelebek canim biz cuma gunu izne gidecegiz ailelerin yanina ekim sonuna kadar. Kendi annemde tarti var ama kayinvalidemde yok malesef. Ne zaman nerede olacagimi da tam bilemiyorum. Izinli olabilir miyim? Cok kopmamak icin gelir menu bildirimi yaparim insallah. Kilo bildirimini de annemdeysem yapabilirim.
Neyse iki gündür oruç olduğum için elimi hiç bi işe atmadim başlasın temizlik
Geçen hafta 82.0
Bu hafta 82.8
+800
@puantiyeli_kelebek
Kızlar bugün reglin 2.günü ve inanın diyet namına ,dikkat etmek namına birşey yok.
Bugün yavaş yavaş toparlamaya başlayacağım eski duzenim icin.
Hepinizi çok özledim. Ben izni bırakıyorum ki daha disiplinli devam edeyim canlar
T
Iyi olur aslinda. Menu bildirimine hizli mi yedik yavas mi yedik diye belirtebiliriz de. :)
Burdan uzaklasinca dikkat edilmiyor canim malesef. Geri gel artilari gonder
Tebrikler canim
Ben de kilomu bildireyim.
Eki Görüntüle 1896601
Gecen hafta 71.6
Bu hafta 71.2
-400 gram
@puantiyeli_kelebek
@puantiyeli_kelebek canim biz cuma gunu izne gidecegiz ailelerin yanina ekim sonuna kadar. Kendi annemde tarti var ama kayinvalidemde yok malesef. Ne zaman nerede olacagimi da tam bilemiyorum. Izinli olabilir miyim? Cok kopmamak icin gelir menu bildirimi yaparim insallah. Kilo bildirimini de annemdeysem yapabilirim.
Günaydın kizlar bildirimler yapilmaya baslamis harikasiniz
Suan terliyim yürüyüş yaptim duşa girmem lazım, oncesinde size bakayim dedimsabah tartilip sonucunu yazacaktim ama nasılsa izinliyim boşa moralim bozulmasın aksam üstü gelip listeyi düzenlerim canlar simdilik kaçtım
Canim ekim sonuna kadar sure cok uzun ama ben izinli oldugumdan mutevellit birsey diyemiyorum :) en az iki gunde bir girip menulerini toplu yazman mümkün mü çünkü sık gidiyorsunuz ailelerin yanina buna gire düzen oluşturman şart
Ekleyelim canim :)Çok gzüel öneri , öyle yapalım mneü bildirimine ekleyelim :)
Tebrikler canım
Şimdiden iyi eğlenceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?