Bence sen 64 kg canım buna Eminim
Saç uzatma topiğinde canımBakım grubu muNasıl birşey canım ?
Bütün kalbimle iyi şanslar canım olumlu olumsuz yaz bizeGünaydın kızlar ,
İnşallah hepimiz için çok güzel bir gün olur .
Hala elim yüreğimde bekliyorum. Şans dillleyin kızlar ...
Süpersin
Toparlanmanlazim canım bu hafta bu artı eskiye dönecekGeçen hafta 82.0
Bu hafta 82.8
+800
@puantiyeli_kelebek
Kızlar bugün reglin 2.günü ve inanın diyet namına ,dikkat etmek namına birşey yok.
Bugün yavaş yavaş toparlamaya başlayacağım eski duzenim icin.
Hepinizi çok özledim. Ben izni bırakıyorum ki daha disiplinli devam edeyim canlar
Tebrikler canım
Tebrikler canımBen de kilomu bildireyim.
Eki Görüntüle 1896601
Gecen hafta 71.6
Bu hafta 71.2
-400 gram
@puantiyeli_kelebek
Oh canım süpersin kaç saat yürüdünGünaydın kizlar bildirimler yapilmaya baslamis harikasiniz
Suan terliyim yürüyüş yaptim duşa girmem lazım, oncesinde size bakayim dedimsabah tartilip sonucunu yazacaktim ama nasılsa izinliyim boşa moralim bozulmasın aksam üstü gelip listeyi düzenlerim canlar simdilik kaçtım
Nereye kaçtınKızlar ben kaçtım akşama görüşürüz
Canım bugün yoğun bir gün Çarşamba gruplarım yoğun oluyor ara sıra uğrarımNereye kaçtın
Oruç tutunca çoştun senSaat 10 da tartildim bildirimi unutmuşum evi temizledim kızların kahvaltısıni yaptırdım şimdi bildirim zamanı
Gecen hafta 65.8
Bu hafta 64.6
Aslında küsürat da yoktu ama orucluyken coştum neyse bugün bi tık daha iyi menu çıkaracağım
Tamam canım kolay gelsinCanım bugün yoğun bir gün Çarşamba gruplarım yoğun oluyor ara sıra uğrarım
Yarın iyi bir başlangıç ile haftaya ki hedefim 63 kilo bakalım ne kadar azimli olacagimOruç tutunca çoştun sen
Hadi bakalım bende şu direnci kırmam Lazım artık sıkıldımYarın iyi bir başlangıç ile haftaya ki hedefim 63 kilo bakalım ne kadar azimli olacagim
Süpersin canım tebrik ederim ama puantiyeli etiketlememissin tekrar yapSaat 10 da tartildim bildirimi unutmuşum evi temizledim kızların kahvaltısıni yaptırdım şimdi bildirim zamanı
Gecen hafta 65.8
Bu hafta 64.6
Aslında küsürat da yoktu ama orucluyken coştum neyse bugün bi tık daha iyi menu çıkaracağım
Saat 10 da tartildim bildirimi unutmuşum evi temizledim kızların kahvaltısıni yaptırdım şimdi bildirim zamanı
Gecen hafta 65.8
Bu hafta 64.6
Canım bugün yoğun bir gün Çarşamba gruplarım yoğun oluyor ara sıra uğrarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?