Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Yapma lütfen canım benim ben bu halde savaşıyorum düşün sizler benden sağlıklı insanlarsınız
Canim ben 5 ayda 2 kilo verdim o yüzden öyle diyorum o kadar yavaşladi ki verme hızım. Sen de çok mücadele ediyorsun ve emeğinin karşılığını alıyorsun maşallah

Sağol canım valla bir sürü aşure filan yedim bu hafta ama gerçi yemek olarak tercih ettim ondan mı bilmiyorum artıya dönüşmedi inş böyle devam eder bende haftaya 72 leri görmek istiyorum

Umarım haftaya 72 'leri görürsün .
Ben en son 10 yıl önce görmüştüm 72'leri

Canim ben 5 ayda 2 kilo verdim o yüzden öyle diyorum o kadar yavaşladi ki verme hızım. Sen de çok mücadele ediyorsun ve emeğinin karşılığını alıyorsun maşallah
Kim ben alıyorumda işte hızıma bak Şen'de üzülme takılma bu kadar bugün iki müşteri gördüm İnan hayatta insanlar neler yaşıyorlar çok şükür sağlığımız yerinde

Umarım haftaya 72 'leri görürsün .
Ben en son 10 yıl önce görmüştüm 72'leri
Ya valla aslında bakarsan ben de bayağ oldu yani şöyleki ilk oğlumu doğduktan sonra görmedim oda şuan 5 buçuk yaşında yani benimde bir altı senedir görmediğim doğrudur. İnşallah sende görüverirsin senin boyun kaçtı benim boyumda kısa 1,62-1,63 filan anca

Ben zeytinyağlı kabak sote yapıcam az domates kalmış onu ve içine sarımsak katarsam süper olur diye düşünüyorum
Ben kabak soteyi önce soğan doğruyorum üzerine iki üç biber bir domates sonra küçük kare kare kabak doğruyorum biraz salça sonra o biraz suyunu bırakıyor ondan sonra azıcık da su katıyorum pişene kadar susuz seviyorum ben

Süper olur , şimdiden afiyet olsun ...
Ben hala karar veremedim. Tarhana çorbası yapsam, yanınada basit bir ek yapmalı :)
Ben de Karnabahar pişirecem. Öğlen biraz haşladım. çünkü iftara yetişmez beşte çıkınca da soğan havuç salça bırakcam içine de haşladığım karnıbaharı yoğurtla yicem. Ama turşum yok ya henüz olmadı turşum onun için yanına karalahana salatası yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…