- 31 Ağustos 2016
- 633
- 1.682
- 28
- 41
Hadi bakalım bende şu direnci kırmam Lazım artık sıkıldım
Bilmiyorum ki canım 64 bana hayal gibiBence sen 64 kg canım buna Eminim
Selam kızlar bende anca fırsat buldum bu hafta çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı -200 geçen hafta 73.400 düm
Sağol canım valla bir sürü aşure filan yedim bu hafta ama gerçi yemek olarak tercih ettim ondan mı bilmiyorum artıya dönüşmedi inş böyle devam eder bende haftaya 72 leri görmek istiyorumTebrikler
Yapma lütfen canım benim ben bu halde savaşıyorum düşün sizler benden sağlıklı insanlarsınızBilmiyorum ki canım 64 bana hayal gibi
İnşallah diyelimUmarım yakın zamanda kırarsın insülin direncini ...
Canim ben 5 ayda 2 kilo verdim o yüzden öyle diyorum o kadar yavaşladi ki verme hızım. Sen de çok mücadele ediyorsun ve emeğinin karşılığını alıyorsun maşallahYapma lütfen canım benim ben bu halde savaşıyorum düşün sizler benden sağlıklı insanlarsınız
Sağol canım valla bir sürü aşure filan yedim bu hafta ama gerçi yemek olarak tercih ettim ondan mı bilmiyorum artıya dönüşmedi inş böyle devam eder bende haftaya 72 leri görmek istiyorum
Sesiniz çıkmıyor kızlar. Akşama ne yemek yapacaksınız. Ben orucum diye aklımdan ne yemekler geçiyor
Kim ben alıyorumda işte hızıma bakCanim ben 5 ayda 2 kilo verdim o yüzden öyle diyorum o kadar yavaşladi ki verme hızım. Sen de çok mücadele ediyorsun ve emeğinin karşılığını alıyorsun maşallah
Ben zeytinyağlı kabak sote yapıcam az domates kalmış onu ve içine sarımsak katarsam süper olur diye düşünüyorumBen henüz karar vermedim ne yemek yapacağıma.
Kolay hazırlanır birşeyler bulayım
Zeytinyağlı kabak sote domatesli sarımsaklıSesiniz çıkmıyor kızlar. Akşama ne yemek yapacaksınız. Ben orucum diye aklımdan ne yemekler geçiyor
Ben zeytinyağlı kabak sote yapıcam az domates kalmış onu ve içine sarımsak katarsam süper olur diye düşünüyorum
Fırında eski kaşarlı mantar olabilirSüper olur , şimdiden afiyet olsun ...
Ben hala karar veremedim. Tarhana çorbası yapsam, yanınada basit bir ek yapmalı :)
Ya valla aslında bakarsan ben de bayağ oldu yani şöyleki ilk oğlumu doğduktan sonra görmedim oda şuan 5 buçuk yaşında yani benimde bir altı senedir görmediğim doğrudur. İnşallah sende görüverirsin senin boyun kaçtı benim boyumda kısa 1,62-1,63 filan ancaUmarım haftaya 72 'leri görürsün .
Ben en son 10 yıl önce görmüştüm 72'leri
Ben kabak soteyi önce soğan doğruyorum üzerine iki üç biber bir domates sonra küçük kare kare kabak doğruyorum biraz salça sonra o biraz suyunu bırakıyor ondan sonra azıcık da su katıyorum pişene kadar susuz seviyorum benBen zeytinyağlı kabak sote yapıcam az domates kalmış onu ve içine sarımsak katarsam süper olur diye düşünüyorum
Ben de Karnabahar pişirecem. Öğlen biraz haşladım. çünkü iftara yetişmez beşte çıkınca da soğan havuç salça bırakcam içine de haşladığım karnıbaharı yoğurtla yicem. Ama turşum yok ya henüz olmadı turşum onun için yanına karalahana salatası yapacamSüper olur , şimdiden afiyet olsun ...
Ben hala karar veremedim. Tarhana çorbası yapsam, yanınada basit bir ek yapmalı :)
Fırında eski kaşarlı mantar olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?