Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Benim daha da kısa 1.58 :)

Afiyet olsun, çok güzel bir akşam yemeği....

Benim daha da kısa 1.58 :)
Hym ya sana bişi diyim mi ben de çok uğraştım ya her seferinde diyet yap, spor yap bir türlü seksenin altına inemiyordum. Ama işte oldu demekki ya tam istemiyordum ya da vücudumu tanımıyordum. şimdi herşey yiyorum ama abartmadan ve öğün olarak tercih ediyorum böyle olunca verdim şükür inşallah sende verirsin ya

İnşallah

Tebrikler canım
teşekkür ederim canım

teşekkür ederim canım

Eski düzenine geri dön tatlım biraz fazla almışsın bu hafta haftaya daha iyi rakamlar bekliyorum
Istikrarlisin kuzum tebrik ederim

Hem de cookkkk

Tebrikler canım

68 e 1 adım tebrik ederim :)

Çok güzel gidiyorsun canım Tebrikler
teşekkür ederim canım

Kilo bildirimim
Gecen hafta 66.5
Bu hafta 66.4
Fark _100
Eki Görüntüle 1896592
@puantiyeli_kelebek
tebrikelr cNIM
Teşekkür ederim canım

Ben de kilomu bildireyim.

Eki Görüntüle 1896601

Gecen hafta 71.6
Bu hafta 71.2
-400 gram
@puantiyeli_kelebek
tebrikler canım

tebrik ederim canım
Selam kızlar bende anca fırsat buldum bu hafta çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı -200 geçen hafta 73.400 düm
tebrikler canım

Sesiniz çıkmıyor kızlar. Akşama ne yemek yapacaksınız. Ben orucum diye aklımdan ne yemekler geçiyor
yeşil mercimek yapmayı düşünüyorum yanında turşu soğan ve salata ile

Ohh miss turşum daha olmadı ya canım istiyor ağzım yarayken eşim kütür kütür yiyordu ya bitti

Hadi bakalım bende şu direnci kırmam Lazım artık sıkıldım
Kırılır canım 5 Dr dimi senin ki L2 in altına dusmen gerekiyor
Bu gönderdiğim video kızlar 2 saatlik yürüyüşten çok daha iyi yağ yaktırıyor bende yapıcam pazar günleri artık 20 dk bu egzersiz bana katılmak isteyen varsa pazar günleri menü ile birlikte yazsın
Bende yapayım kuzum birlikte yapalim
Süpersin canım tebrik ederim ama puantiyeli etiketlememissin tekrar yap
Evet unutmuşum etiket yapayım
Tebrikler canım
Teşekkürler canım
Selam kızlar bende anca fırsat buldum bu hafta çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı -200 geçen hafta 73.400 düm
Tebrikler canim

Bugünkü menum sabah kalik kavurması yogurdun kaymagi biraz peynir sonra 1 sütlü kahve ve şimdi yine 1 tabak kalikle sarimsakli yoğurt ve 3 saat çarşıda gezdim (kalik ne derseniz kuru patlıcan ve biberi hasliyorum sonra çok az yağ soğan ve Salçayi kavurup biber patlıcan i atıp karistiriyoum sora afiyetle yiyorum

Afiyet olsun canım

Bende çamaşırları yıkatıp yarının kahvaltısını hazırlayıp yatıyorum kızlar bugün çok erken uyandım saat 04.00 acayip uykum variyi geceler herkese
Iyi geceler canım bide bi kusuru yoksa çok merak ettiğim biseyi sorayim esin niye sürekli farklı bi şehirde zor olmuyomu boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…