Ya valla aslında bakarsan ben de bayağ oldu yani şöyleki ilk oğlumu doğduktan sonra görmedim oda şuan 5 buçuk yaşında yani benimde bir altı senedir görmediğim doğrudur. İnşallah sende görüverirsin senin boyun kaçtı benim boyumda kısa 1,62-1,63 filan anca
Ben de Karnabahar pişirecem. Öğlen biraz haşladım. çünkü iftara yetişmez beşte çıkınca da soğan havuç salça bırakcam içine de haşladığım karnıbaharı yoğurtla yicem. Ama turşum yok ya henüz olmadı turşum onun için yanına karalahana salatası yapacam
Teşekkür ederim canım. Acıktım valla dün bukadar acıkmamıştım niyeyse bugün acıktımAfiyet olsun, çok güzel bir akşam yemeği....
Hym ya sana bişi diyim mi ben de çok uğraştım ya her seferinde diyet yap, spor yap bir türlü seksenin altına inemiyordum. Ama işte oldu demekki ya tam istemiyordum ya da vücudumu tanımıyordum. şimdi herşey yiyorum ama abartmadan ve öğün olarak tercih ediyorum böyle olunca verdim şükür inşallah sende verirsin yaBenim daha da kısa 1.58 :)
Teşekkür ederim canım. Acıktım valla dün bukadar acıkmamıştım niyeyse bugün acıktım
Hym ya sana bişi diyim mi ben de çok uğraştım ya her seferinde diyet yap, spor yap bir türlü seksenin altına inemiyordum. Ama işte oldu demekki ya tam istemiyordum ya da vücudumu tanımıyordum. şimdi herşey yiyorum ama abartmadan ve öğün olarak tercih ediyorum böyle olunca verdim şükür inşallah sende verirsin ya
teşekkür ederim canımTebrikler canım
teşekkür ederim canımTebrikler canım
Gündüz canım herseyi istiyor du ben de vücudumu dinledim herseyden azcık yedim ekmek 1 dlm yiyecektim yarım dilim de bıraktım pudingi de 1 tatlı kaşığı alıp bıraktım
Tebrikler canim
Tebrikler canım
Iyi şanslar canım
Tebrikler canım
Kızlar Süpersiniz herkes ekli de maşallah bize
Eski düzenine geri dön tatlım biraz fazla almışsın bu hafta haftaya daha iyi rakamlar bekliyorumGeçen hafta 82.0
Bu hafta 82.8
+800
@puantiyeli_kelebek
Kızlar bugün reglin 2.günü ve inanın diyet namına ,dikkat etmek namına birşey yok.
Bugün yavaş yavaş toparlamaya başlayacağım eski duzenim icin.
Hepinizi çok özledim. Ben izni bırakıyorum ki daha disiplinli devam edeyim canlar
teşekkür ederim canımIstikrarlisin kuzum tebrik ederim
Hem de cookkkk
Tebrikler canım
68 e 1 adım tebrik ederim :)
Çok güzel gidiyorsun canım Tebrikler
tebrikelr cNIM
Teşekkür ederim canımTebrikler canim
Tebrikler cok guzel gitmis valla
Tebrikler canim
Insallah istedigin sonucu alirsin canim hayirlisiyla.
Tebrikler
Iyi olur aslinda. Menu bildirimine hizli mi yedik yavas mi yedik diye belirtebiliriz de. :)
Burdan uzaklasinca dikkat edilmiyor canim malesef. Geri gel artilari gonder
Tebrikler canim
tebrikler canımBen de kilomu bildireyim.
Eki Görüntüle 1896601
Gecen hafta 71.6
Bu hafta 71.2
-400 gram
@puantiyeli_kelebek
tebrik ederim canımSaat 10 da tartildim bildirimi unutmuşum evi temizledim kızların kahvaltısıni yaptırdım şimdi bildirim zamanı
Gecen hafta 65.8
Bu hafta 64.6
Aslında küsürat da yoktu ama orucluyken coştum neyse bugün bi tık daha iyi menu çıkaracağım
tebrikler canımSelam kızlar bende anca fırsat buldum bu hafta çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı -200 geçen hafta 73.400 düm
yeşil mercimek yapmayı düşünüyorum yanında turşu soğan ve salata ileSesiniz çıkmıyor kızlar. Akşama ne yemek yapacaksınız. Ben orucum diye aklımdan ne yemekler geçiyor
Ohh miss turşum daha olmadı ya canım istiyor ağzım yarayken eşim kütür kütür yiyordu ya bittiteşekkür ederim canım
teşekkür ederim canım
Eski düzenine geri dön tatlım biraz fazla almışsın bu hafta haftaya daha iyi rakamlar bekliyorum
teşekkür ederim canım
tebrikelr cNIM
Teşekkür ederim canım
tebrikler canım
tebrik ederim canım
tebrikler canım
yeşil mercimek yapmayı düşünüyorum yanında turşu soğan ve salata ile
Kırılır canım 5 Dr dimi senin ki L2 in altına dusmen gerekiyorHadi bakalım bende şu direnci kırmam Lazım artık sıkıldım
Bende yapayım kuzum birlikte yapalimBu gönderdiğim video kızlar 2 saatlik yürüyüşten çok daha iyi yağ yaktırıyor bende yapıcam pazar günleri artık 20 dk bu egzersiz bana katılmak isteyen varsa pazar günleri menü ile birlikte yazsın
Evet unutmuşum etiket yapayımSüpersin canım tebrik ederim ama puantiyeli etiketlememissin tekrar yap
Teşekkürler canımTebrikler canım
Tebrikler canimSelam kızlar bende anca fırsat buldum bu hafta çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı -200 geçen hafta 73.400 düm
Bamya domatesli bulgur pilavı ayran salataSesiniz çıkmıyor kızlar. Akşama ne yemek yapacaksınız. Ben orucum diye aklımdan ne yemekler geçiyor
Afiyet olsun canımBugünkü menum sabah kalik kavurması yogurdun kaymagi biraz peynir sonra 1 sütlü kahve ve şimdi yine 1 tabak kalikle sarimsakli yoğurt ve 3 saat çarşıda gezdim (kalik ne derseniz kuru patlıcan ve biberi hasliyorum sonra çok az yağ soğan ve Salçayi kavurup biber patlıcan i atıp karistiriyoum sora afiyetle yiyorum
Menün süpermiş akşama sizdeyimBamya domatesli bulgur pilavı ayran salata
Evet canım 5 altında olmalı inşallah bir gün olurKırılır canım 5 Dr dimi senin ki L2 in altına dusmen gerekiyor
Bende yapayım kuzum birlikte yapalim
Evet unutmuşum etiket yapayım
Teşekkürler canım
Tebrikler canim
Bende bugün öyle yapayımBen kabak soteyi önce soğan doğruyorum üzerine iki üç biber bir domates sonra küçük kare kare kabak doğruyorum biraz salça sonra o biraz suyunu bırakıyor ondan sonra azıcık da su katıyorum pişene kadar susuz seviyorum ben
Iyi geceler canım bide bi kusuru yoksa çok merak ettiğim biseyi sorayimBende çamaşırları yıkatıp yarının kahvaltısını hazırlayıp yatıyorum kızlar bugün çok erken uyandım saat 04.00 acayip uykum variyi geceler herkese
Çok severim güzel menü afiyet olsunBamya domatesli bulgur pilavı ayran salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?