@kitap_asigi , üçümüz birlikte yavaş yemeyi alışkanlık haline getirelim.
Birbirimizi sürekli uyaralım.
Ben hemen unutuveriyorum
Bugün sabah unuttum , hiç aklıma gelmedi , hızlı hızlı yedim
@puantiyeli_kelebek
TM canım saolpapatya1994 kuru üzüm değil sadece kuru kayısı yada kuru incir onlardan bir tane günde
Sana çok üzülüyorum aslında buna çözümü eşin bulmalı sonuçta eltinde var dönüşümlü yapsanız olmaz mı Allah kolaylık versin
Bende onu diyorum canım tamam eşin zorlamıyor ama ayrı evinizin hayatınızın olduğunun farkına varsın inşallah hayırlısı ile evlenir kayınpederinDun akşam isyan ettim kendisine ama yapmaaa ben sana yap mi diyorum diyor :) beni hiç böyle birseye zorlamadi gercekten bendeki cevre toplum ve vicdan baskisi ve ben yapmazsam kimse yapmaz o sistemi oturttum cok sukur dönüşümlü yapıyoruz. Ama haftada iki defa yapıyorum bana ağır geliyor ustune beklenmeyen misafir eklenince yemegi cayi mahvediyor beni
Amin insallah canim adak adayacagim bu gidişleBende onu diyorum canım tamam eşin zorlamıyor ama ayrı evinizin hayatınızın olduğunun farkına varsın inşallah hayırlısı ile evlenir kayınpederin
Malesef canım alımlarımız yok buraya günlük menünü yaz biz yorumlarız sorun değil sohbet ederizHerkese oncelikle merhaba... Topiginizi okudum suanda katilimci alinmayacakmis sanirim ancak ben de araniza katilmak istiyorum eger kontenjan boslugunuz olursa beni araniza alir misiniz?
Yasim 29 ,Kg:85 ,19 aylik kizim var .Daha once 90 kgdan 80 dustum bu site sayesinde ancak simdi bazi nedenlerden dolayi 85 i gordum malesef ;( ve kendime dur demezsem sonum cok kotu gorunuyor sonuc olarak hedefim olan once 70 sonrada 60 a dusmek istiyorum.Bu uzun yolda bana da destek olursaniz (tabiki ben de size) cok memnun olurum..
Benide sondan birinci seç12 ekim çarşamba günü dereceye girenler
Haftanin birincisididemdefne
Haftanin ikincisikulkedisi30
Haftanin üçüncüsüpapatya1994
Olur oyle yapalim o zaman bellimi olur sonra sever belki alirsiniz beni de aranizaMalesef canım alımlarımız yok buraya günlük menünü yaz biz yorumlarız sorun değil sohbet ederiz
Benide sondan birinci seç
Sondan birinci dereceye giren @miyav_sukendisini tebrik eder başarısının sırrını anlatmasını istiyoruz
Çok iyi canım bencede seversek ve azimle buraya yazarsan neden olmasın bence kalori hesabı yanlış tabi bu senin kararın nasıl istersen öyle yap Leslie çok iyi burada özellikleOlur oyle yapalim o zaman bellimi olur sonra sever belki alirsiniz beni de araniza) dun itibari ile kendime bi sitede kalori takibi yapmaya basladim suanda gunluk 1750 ile 2000 kcal arasinda bi kalori dengesi kurmaya calisacagim bunu asmamaya ve gunde hic olmazsa 40dk yuruyus olmadi evde leslie yapmaya calisacagim en azindan haftanin 4 gunu.Birde kendime adimsayar aldimgunde 10000 bin adim hedefliyorum uc gundur yapiyorum nerdeyse....sen de kendinden bahsedermisin?
Canım ne oldu iyi geçmedi mi bahsettiğin konuGünaydın ,
Hepimiz çokkkk güzel bir gün geçiririz umarım.
İnşallah bugün az stresli bir gün olur.
Dün akşam gerginlikten zor uyudum. Şimdi de pelte gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?