Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ben onceki gunlere göre duzelttim canim ama arada unuttugum oluyor malesef. Yemegin sonunda aklima geldigi de oluyor :))

Sana çok üzülüyorum aslında buna çözümü eşin bulmalı sonuçta eltinde var dönüşümlü yapsanız olmaz mı Allah kolaylık versin

Dun akşam isyan ettim kendisine ama yapmaaa ben sana yap mi diyorum diyor :) beni hiç böyle birseye zorlamadi gercekten bendeki cevre toplum ve vicdan baskisi ve ben yapmazsam kimse yapmaz o sistemi oturttum cok sukur dönüşümlü yapıyoruz. Ama haftada iki defa yapıyorum bana ağır geliyor ustune beklenmeyen misafir eklenince yemegi cayi mahvediyor beni

Bende onu diyorum canım tamam eşin zorlamıyor ama ayrı evinizin hayatınızın olduğunun farkına varsın inşallah hayırlısı ile evlenir kayınpederin

Herkese oncelikle merhaba... Topiginizi okudum suanda katilimci alinmayacakmis sanirim ancak ben de araniza katilmak istiyorum eger kontenjan boslugunuz olursa beni araniza alir misiniz?
Yasim 29 ,Kg:85 ,19 aylik kizim var .Daha once 90 kgdan 80 dustum bu site sayesinde ancak simdi bazi nedenlerden dolayi 85 i gordum malesef ;( ve kendime dur demezsem sonum cok kotu gorunuyor sonuc olarak hedefim olan once 70 sonrada 60 a dusmek istiyorum.Bu uzun yolda bana da destek olursaniz (tabiki ben de size) cok memnun olurum..

Malesef canım alımlarımız yok buraya günlük menünü yaz biz yorumlarız sorun değil sohbet ederiz

Malesef canım alımlarımız yok buraya günlük menünü yaz biz yorumlarız sorun değil sohbet ederiz
Olur oyle yapalim o zaman bellimi olur sonra sever belki alirsiniz beni de araniza ) dun itibari ile kendime bi sitede kalori takibi yapmaya basladim suanda gunluk 1750 ile 2000 kcal arasinda bi kalori dengesi kurmaya calisacagim bunu asmamaya ve gunde hic olmazsa 40dk yuruyus olmadi evde leslie yapmaya calisacagim en azindan haftanin 4 gunu.Birde kendime adimsayar aldimgunde 10000 bin adim hedefliyorum uc gundur yapiyorum nerdeyse....sen de kendinden bahsedermisin?

Dün yediklerim:

Sabah: Peynir, zyetin, yumurta, 3 dlm ekmek , domates
Öğle: Bamya, Salata
Ara: Trabzon hurması, 1 madalina
Akşam: Et haşlama, 1 orta boy haşlanmış patates, yoğurt, azcık nar

Not: Tüm ögünlerde hızlı yedim sayılır. Sadece akşam yemeğinin sonuna doğru aklıma geldi yavaşladım.

Çok iyi canım bencede seversek ve azimle buraya yazarsan neden olmasın bence kalori hesabı yanlış tabi bu senin kararın nasıl istersen öyle yap Leslie çok iyi burada özellikle kulkedisi30 jilllian ile Harika esnek ve sıkılaşma kazandı tavsiye ederim bende dün Yeni bir program ögrendim adı hiit cardio 20 dk sürüyor fakat 2 saatlik yürüyüşe eş değer pazar günü yapmayı planlıyor istersen sende katıl kızlardan sadece didemdefne evet dedi ben grubun kaplumbağasıyım canım zor kilo veriyorum sağolsunlar beni idare ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…