Afiyet olsun canım guzelBende oruçtum bugün yie iftar menüm;
Saat 18:00 karnıbahar yemeği yoğurt kara lahana, havuç, maydanozlu salata biraz da aşure komşum vermişti :)
Afiyet olsun bende pizza ya dayanamazdim gördüm resminiMenum
Sabah 6.50: 1 has yumurta kk peynir
4 zeytin bir dilim ekmek üzerine kaymak ve bal
Ara: kahve 1 dilim bitter
Öğle geç oldu (14.30)
2 dilim.pizza az çekirdek kabuklu yer fıstığı az miktarda
Ara: Türk.Kahvesi
Aksam 19.00: 1 kepçe çorba 1 kase yoğurt
2.5 litre su bitki çayı
Afiyet olsun canım pizzada fazla olmamış yerinde olmuşMenum
Öğle geç oldu (14.30)
2.5 litre su bitki çayı
Ben sevmem lahmacun daha çok severim yada etli ekmekAfiyet olsun bende pizza ya dayanamazdim gördüm resmini
Afiyet olsun canımBende oruçtum bugün yie iftar menüm;
Saat 18:00 karnıbahar yemeği yoğurt kara lahana, havuç, maydanozlu salata biraz da aşure komşum vermişti :)
Çok mu merak ediyorsunIyi geceler canım bide bi kusuru yoksa çok merak ettiğim biseyi sorayimesin niye sürekli farklı bi şehirde zor olmuyomu boyle
Hayırlısı olsun ne diyim ama ben olsam o orda is buluyosa bende yanına giderdim yanlız birakamazdim heraldeÇok mu merak ediyorsunfazla merak iyi değildir canım benim işler kötü günü eşim burada iş bulamadı malesef memleketinde tarla işleri vardı miras onları üstüne aldı hem tarlayı ekip hemde orada iyi bir iş buldu aylık 3000 bin TL ki hem tarlayı hemde para kazanıyor gecen seneden bu yana gidiyor ben eşimin ailesi ile bazı nedenlerden dolayı görüşmüyorum hoş görüşmüş olsamda dükkanı kapatamayız turizm haftanın 7 günü ful hizmet bugün biraz erken kapattım 16.30 diğer günler eşim akşam 20.00 kadar bekler mecburiyetten dolayı zor oluyor evet ama yapıcak bir çözüm yok bakalım turizm bırakalım diyoruz Yeni sektör arıyoruz varsa aklında bir iş söyle
Iyi geceler fıstıkBu sefer yatıyorum kızlar iyi geceler
Afiyet olsun kuzumİyi akşamlar kızlar bugün ki menüm :yarım haşlanmış yumurta,zeytin ,yeşilllik ,turp ve çiğ kuruyemiş öğlen yiyemedim akşam yemeğim dünden kalma zeytinyağlı pırasa ve domatesli kabak sote
Kara lahananın sarmasina bayılırım afiyet olsun canımBende oruçtum bugün yie iftar menüm;
Sağol canmAfiyet olsun kuzum
Kara lahananın sarmasina bayılırım afiyet olsun canım
Sağol canmAfiyet olsun canım
Gel canım saat biraz gec ama misafir kabul ederimMenün süpermiş akşama sizdeyim
afiyet olsun canım senin menü de kusur bulamayiz biz .yine mükemmel senin beslenme şeklini sadece 1 ay yapsam bana yeter ama dayanamıyorum işteİyi akşamlar kızlar bugün ki menüm :yarım haşlanmış yumurta,zeytin ,yeşilllik ,turp ve çiğ kuruyemiş öğlen yiyemedim akşam yemeğim dünden kalma zeytinyağlı pırasa ve domatesli kabak sote
Benim eşim de şehir dışında canım zor oluyor tabi ama geçim sıkıntısı işte evimizi aldık çok şükür yazın yada okul açılmaya yakın tasinmayi düşünüyorum kısmet artık nasıl olursaIyi geceler canım bide bi kusuru yoksa çok merak ettiğim biseyi sorayimesin niye sürekli farklı bi şehirde zor olmuyomu boyle
Teşekkür ederim canımÇok severim güzel menü afiyet olsun
Oh harika vi iftar ben bunları meze olarak gomerdimBende oruçtum bugün yie iftar menüm;
Aksam ile öğleni dengelemissin afiyet olsun canımMenum
Öğle geç oldu (14.30)
2.5 litre su bitki çayı
Butik cafe tarzı bişeyler olabilir pasta kek tarzı şeyleri yapmayı seviyorsan tabi yada şef bulup yaptiracaksiniz siz servis bölümüyle ilgilebeceksiniz canımÇok mu merak ediyorsunfazla merak iyi değildir canım benim işler kötü günü eşim burada iş bulamadı malesef memleketinde tarla işleri vardı miras onları üstüne aldı hem tarlayı ekip hemde orada iyi bir iş buldu aylık 3000 bin TL ki hem tarlayı hemde para kazanıyor gecen seneden bu yana gidiyor ben eşimin ailesi ile bazı nedenlerden dolayı görüşmüyorum hoş görüşmüş olsamda dükkanı kapatamayız turizm haftanın 7 günü ful hizmet bugün biraz erken kapattım 16.30 diğer günler eşim akşam 20.00 kadar bekler mecburiyetten dolayı zor oluyor evet ama yapıcak bir çözüm yok bakalım turizm bırakalım diyoruz Yeni sektör arıyoruz varsa aklında bir iş söyle
2 ev derken canım kayinbaban evleniyor mu yoksa ondan mu gelmiyorsun. .Slm kızlar iste bundan bahsediyordum bugun liste yapmam gerekiyordu degil mi sabah size yazdigim andan itibaren bi daha musait olamadım kendim icin birsey yaparak başladım yurudum. Sozde kitap okuyacaktim ozel islerimi yapacaktim. Ama ne oldu 3 posta misafir ağırladım iki ev temizledim inanin yaptığım işleri anlatmakla bitiremem nasil olacak ne zaman bitecek bu derdim bilmiyorum anlamiyorum basim çatliyor suan belim kopuyor.
Yarin yaparim listeyi insallah
Canım benim dükkanım var benim öyle kafamı esip kapatamam turizm bu cenazen bile olsa en fazla 2 gün hem eşim köyünde kalıyor ben hiç köyde yaşamadım ve yapamamHayırlısı olsun ne diyim ama ben olsam o orda is buluyosa bende yanına giderdim yanlız birakamazdim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?