Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

kcal hesabi yapmamin amaci ne yedigimi gormek aslinda yani mesela hicbisey yemiyorum diyorum bi bakmidim ki 1000 kcal almisim sadece kendimi dengelemek adina binevi bi gunde neler yedigimi gormek adina yapiyorum ...Bugun ne yedim ki diyorum sonra bi bakmisim dunyayi yemisim )
Spor onerin icinde tesekkur ederim eger yapabilirsem denerim .

Ben olsaydim yapmazdim @puantiyeli_kelebek

Ne güzel öğle pizzasını akşam hafif yiyip dengelemişsin.
Afiyet olsun.

İnşallah sende zayıflar ve istediğin kiloya kavuşursun bende bir ara yapmıştım calori hesabı ama bıraktım :)

Aç kalıyorsun bunları yaşaman normal değil mi tevafuk55
Ben hep diyorum sağlıksız ve eksik besleniyor. Geçen gün papatya1994 sabah akşam kuru biber patlıcan kavurması yedin. Düzenli kahvaltı yok öğle yok akşam yok. O dediğin yemek o kadar hafif ki sadece akşam yenilebilir. Ama sabah ve öğle yemeğin daha güzel olacak ki akşam veya gece canın tatlı istemeyecek. Benim de bazen istiyor ilk yaptığım şey Türk Kahvesi yanına bir kuru kayısı veya bir incir isteğim tamamen geçiyor. Bunlar benim onerilerim canım uygulamak veya uygulamamamk sana kalmış. Ama sonradan verdiklerini geri alma ihtimalin çok yüksek

Ben söylemek istemedim birde senden duymasını istedim sonuna kadar katılıyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…