Canım ne oldu iyi geçmedi mi bahsettiğin konu
Çok iyi canım bencede seversek ve azimle buraya yazarsan neden olmasın bence kalori hesabı yanlış tabi bu senin kararın nasıl istersen öyle yap Leslie çok iyi burada özellikle @kulkedisi30 jilllian ile Harika esnek ve sıkılaşma kazandı tavsiye ederim bende dün Yeni bir program ögrendim adı hiit cardio 20 dk sürüyor fakat 2 saatlik yürüyüşe eş değerpazar günü yapmayı planlıyor istersen sende katıl kızlardan sadece @didemdefne evet dedi ben grubun kaplumbağasıyım canım zor kilo veriyorum sağolsunlar beni idare ediyorlar
hadi inşallah canım benim dua ediyorumPek iyi gitmiyor , tam netleşmedi.
Bugün belli olur muhtemelen.
Dua etmeye devam
Aslında böyle bir kedimSondan birinci sen oluyorsun canim
Eki Görüntüle 1897076 zayıflayıp böyle süslenmek istiyorum kızlar
Ben olsaydim yapmazdim @puantiyeli_kelebekDun akşam isyan ettim kendisine ama yapmaaa ben sana yap mi diyorum diyor :) beni hiç böyle birseye zorlamadi gercekten bendeki cevre toplum ve vicdan baskisi ve ben yapmazsam kimse yapmaz o sistemi oturttum cok sukur dönüşümlü yapıyoruz. Ama haftada iki defa yapıyorum bana ağır geliyor ustune beklenmeyen misafir eklenince yemegi cayi mahvediyor beni
Sondan birinci dereceye giren @miyav_sukendisini tebrik eder başarısının sırrını anlatmasını istiyoruz
Ohh miss turşum daha olmadı ya canım istiyor ağzım yarayken eşim kütür kütür yiyordu ya bitti
İyi akşamlar kızlar bugün ki menüm :yarım haşlanmış yumurta,zeytin ,yeşilllik ,turp ve çiğ kuruyemiş öğlen yiyemedim akşam yemeğim dünden kalma zeytinyağlı pırasa ve domatesli kabak sote
Bende çamaşırları yıkatıp yarının kahvaltısını hazırlayıp yatıyorum kızlar bugün çok erken uyandım saat 04.00 acayip uykum variyi geceler herkese
Bende oruçtum bugün yie iftar menüm;
Saat 18:00 karnıbahar yemeği yoğurt kara lahana, havuç, maydanozlu salata biraz da aşure komşum vermişti :)
Menum
Sabah 6.50: 1 has yumurta kk peynir
4 zeytin bir dilim ekmek üzerine kaymak ve bal
Ara: kahve 1 dilim bitter
Öğle geç oldu (14.30)
2 dilim.pizza az çekirdek kabuklu yer fıstığı az miktarda
Ara: Türk.Kahvesi
Aksam 19.00: 1 kepçe çorba 1 kase yoğurt
2.5 litre su bitki çayı
Benimde annem yada kayın validem yapıyor ben hiç denemedim yokmu sana yapacsk biriBen de turşuya bayılırım.
Kendim birkaç defa denedim , tutturamadım.
Hazır alıncada çok yemek istemiyorum
İnşallah sende zayıflar ve istediğin kiloya kavuşursun bende bir ara yapmıştım calori hesabı ama bıraktım :)Olur oyle yapalim o zaman bellimi olur sonra sever belki alirsiniz beni de araniza) dun itibari ile kendime bi sitede kalori takibi yapmaya basladim suanda gunluk 1750 ile 2000 kcal arasinda bi kalori dengesi kurmaya calisacagim bunu asmamaya ve gunde hic olmazsa 40dk yuruyus olmadi evde leslie yapmaya calisacagim en azindan haftanin 4 gunu.Birde kendime adimsayar aldimgunde 10000 bin adim hedefliyorum uc gundur yapiyorum nerdeyse....sen de kendinden bahsedermisin?
Bak böyle bir dolabımın olmasını istiyorumBenimde sağlıkla zayıflayıp, süslenesim var.
Kokoş olasım var
Ben hep diyorum sağlıksız ve eksik besleniyor. Geçen günAç kalıyorsun bunları yaşaman normal değil mitevafuk55
Ben söylemek istemedim birde senden duymasını istedim sonuna kadar katılıyorum sanaBen hep diyorum sağlıksız ve eksik besleniyor. Geçen günpapatya1994 sabah akşam kuru biber patlıcan kavurması yedin. Düzenli kahvaltı yok öğle yok akşam yok. O dediğin yemek o kadar hafif ki sadece akşam yenilebilir. Ama sabah ve öğle yemeğin daha güzel olacak ki akşam veya gece canın tatlı istemeyecek. Benim de bazen istiyor ilk yaptığım şey Türk Kahvesi yanına bir kuru kayısı veya bir incir isteğim tamamen geçiyor. Bunlar benim onerilerim canım uygulamak veya uygulamamamk sana kalmış. Ama sonradan verdiklerini geri alma ihtimalin çok yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?