Afiyet olsun canım güzel bence çok abartı gelmedi. Birde asureyi bir öğün yerine yersen sıkıntı olmaz benceMenüm
2 servis kaşığı b.pilavi bamya ayran salata
Ara çay yanında 1 avuç çekirdek 8 badem
Buraya kadar güzel sonra 3 tane elit çikolata
Yarım kuran kursuna gideceğim eltim gidiyor da malzeme götürüp aşure yapacaklar mış bütün kasaba davetliymis bende yerim 1 kase...
Bugün sözde yapacaktım ama incir ve kayısı almam gerekiyor onlar eksik onu tamamlayıp bende kaynatirim bikaç güne kadar o zaman da yerim
Tatlı rüyalar topikdaslarim
Günaydın canım bugün bende erkenciyim kahvaltı yapıyorum birazdan kuran kursuna gideceğiz. Sana da kolay gelsin canımGünaydın kızlar, herkese kolay gelsin. Okulda nobetciyim evde de aşure yapacam bugün. Sonrası dağıtma vs....
Olabilir aslında öğle yerine yiyeyim eve gelince de 1 tane meyve yiyim bozulmaya geldi zaten meyvelerAfiyet olsun canım güzel bence çok abartı gelmedi. Birde asureyi bir öğün yerine yersen sıkıntı olmaz benceben öyle yapacam da
Aksam yem3y3c3k misin canım. Meyve güzel tercihGünaydın canım bugün bende erkenciyim kahvaltı yapıyorum birazdan kuran kursuna gideceğiz. Sana da kolay gelsin canım
Olabilir aslında öğle yerine yiyeyim eve gelince de 1 tane meyve yiyim bozulmaya geldi zaten meyveler
afiyet olsun canım harika menüİyi akşamlar kızlar bugün ki menüm :yarım haşlanmış yumurta,zeytin ,yeşilllik ,turp ve çiğ kuruyemiş öğlen yiyemedim akşam yemeğim dünden kalma zeytinyağlı pırasa ve domatesli kabak sote
afiyet olsun canımMenum
Sabah 6.50: 1 has yumurta kk peynir
4 zeytin bir dilim ekmek üzerine kaymak ve bal
Ara: kahve 1 dilim bitter
Öğle geç oldu (14.30)
2 dilim.pizza az çekirdek kabuklu yer fıstığı az miktarda
Ara: Türk.Kahvesi
Aksam 19.00: 1 kepçe çorba 1 kase yoğurt
2.5 litre su bitki çayı
gıda yada giyim üzeirne bi mağaza açabilirsin canım toptancılıkta iyi para var. kadrolu olmasam gıda üzerine çalışırım.Çok mu merak ediyorsunfazla merak iyi değildir canım benim işler kötü günü eşim burada iş bulamadı malesef memleketinde tarla işleri vardı miras onları üstüne aldı hem tarlayı ekip hemde orada iyi bir iş buldu aylık 3000 bin TL ki hem tarlayı hemde para kazanıyor gecen seneden bu yana gidiyor ben eşimin ailesi ile bazı nedenlerden dolayı görüşmüyorum hoş görüşmüş olsamda dükkanı kapatamayız turizm haftanın 7 günü ful hizmet bugün biraz erken kapattım 16.30 diğer günler eşim akşam 20.00 kadar bekler mecburiyetten dolayı zor oluyor evet ama yapıcak bir çözüm yok bakalım turizm bırakalım diyoruz Yeni sektör arıyoruz varsa aklında bir iş söyle
afiyet olsun canımMenüm
2 servis kaşığı b.pilavi bamya ayran salata
Ara çay yanında 1 avuç çekirdek 8 badem
Buraya kadar güzel sonra 3 tane elit çikolata
Yarım kuran kursuna gideceğim eltim gidiyor da malzeme götürüp aşure yapacaklar mış bütün kasaba davetliymis bende yerim 1 kase...
Bugün sözde yapacaktım ama incir ve kayısı almam gerekiyor onlar eksik onu tamamlayıp bende kaynatirim bikaç güne kadar o zaman da yerim
Tatlı rüyalar topikdaslarim
Akşam makarna fazla olmuş canımgünaydınn
dünkü menüm
sabah bir poaça bir caramio
öğlen bi kase çorba bir kase taze fasülye
akşam bir kase yeşil mercimek turşu yarım kase makarna 4 lokma kavun
2 litre su
30 dakika pilates
Günaydın canım Allah kabul etsinGünaydın kızlar, herkese kolay gelsin. Okulda nobetciyim evde de aşure yapacam bugün. Sonrası dağıtma vs....
Sen iyice çoştun farkında mısın sen vefarkındayım canım
Kuru meyve ye sana tavsiyem onuda abartma bir tane ye kuru kayısı yada kuru incir olabilirİki gündür acaip tatlı istiyo canım nasıl onleyebilirim miyavsu
Kendi evimi ve kayinpederin evini canim. Evlenicek de her bir aday yan çiziyor yada sorunlu çıkıyor vazgeciliyor hep bir yoğunluk var o yüzden.altli üstlü oturmanin zararlari2 ev derken canım kayinbaban evleniyor mu yoksa ondan mu gelmiyorsun. .
Bende seni etiket yapmayı unutmuşum msj in altına yazayım da bulması zor olmasın
65.8 idim suan da 64.6 yım
@puantiyeli_kelebek
Sana çok üzülüyorum aslında buna çözümü eşin bulmalı sonuçta eltinde var dönüşümlü yapsanız olmaz mı Allah kolaylık versinKendi evimi ve kayinpederin evini canim. Evlenicek de her bir aday yan çiziyor yada sorunlu çıkıyor vazgeciliyor hep bir yoğunluk var o yüzden.altli üstlü oturmanin zararlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?