Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Afiyet olsun canım güzel bence çok abartı gelmedi. Birde asureyi bir öğün yerine yersen sıkıntı olmaz bence ben öyle yapacam da

Günaydın kızlar, herkese kolay gelsin. Okulda nobetciyim evde de aşure yapacam bugün. Sonrası dağıtma vs....
Günaydın canım bugün bende erkenciyim kahvaltı yapıyorum birazdan kuran kursuna gideceğiz. Sana da kolay gelsin canım
Afiyet olsun canım güzel bence çok abartı gelmedi. Birde asureyi bir öğün yerine yersen sıkıntı olmaz bence ben öyle yapacam da
Olabilir aslında öğle yerine yiyeyim eve gelince de 1 tane meyve yiyim bozulmaya geldi zaten meyveler

Aksam yem3y3c3k misin canım. Meyve güzel tercih yanına sütle daha guzel

İyi akşamlar kızlar bugün ki menüm :yarım haşlanmış yumurta,zeytin ,yeşilllik ,turp ve çiğ kuruyemiş öğlen yiyemedim akşam yemeğim dünden kalma zeytinyağlı pırasa ve domatesli kabak sote
afiyet olsun canım harika menü
afiyet olsun canım
gıda yada giyim üzeirne bi mağaza açabilirsin canım toptancılıkta iyi para var. kadrolu olmasam gıda üzerine çalışırım.

afiyet olsun canım

günaydınn
dünkü menüm
sabah bir poaça bir caramio
öğlen bi kase çorba bir kase taze fasülye
akşam bir kase yeşil mercimek turşu yarım kase makarna 4 lokma kavun
2 litre su
30 dakika pilates

2 ev derken canım kayinbaban evleniyor mu yoksa ondan mu gelmiyorsun. .
Bende seni etiket yapmayı unutmuşum msj in altına yazayım da bulması zor olmasın
65.8 idim suan da 64.6 yım
@puantiyeli_kelebek
Kendi evimi ve kayinpederin evini canim. Evlenicek de her bir aday yan çiziyor yada sorunlu çıkıyor vazgeciliyor hep bir yoğunluk var o yüzden.altli üstlü oturmanin zararlari

Kendi evimi ve kayinpederin evini canim. Evlenicek de her bir aday yan çiziyor yada sorunlu çıkıyor vazgeciliyor hep bir yoğunluk var o yüzden.altli üstlü oturmanin zararlari
Sana çok üzülüyorum aslında buna çözümü eşin bulmalı sonuçta eltinde var dönüşümlü yapsanız olmaz mı Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…