Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Amin Can'ım cümlemize rabbim beterinden korusun

teşekkür ederim Can'ım sakın bence eve git tv izle
Bisi yemeden geldim valla, bi arkadasin et yemeginden bi lokma tattim sadece. Gidis donusu de yuruyerek yaptim, yaklasik 5.5 km yurudum:) aksam yemegime 2 yumurta eklemesi yaptim bu arada, boylelikle gunu 1200 kaloriyle kapattim.

Bisi yemeden geldim valla, bi arkadasin et yemeginden bi lokma tattim sadece. Gidis donusu de yuruyerek yaptim, yaklasik 5.5 km yurudum:) aksam yemegime 2 yumurta eklemesi yaptim bu arada, boylelikle gunu 1200 kaloriyle kapattim.
Süpersin Can'ım ah ah bende kışın ne güzel yürüyüş yapardım

ayy valla en zor kısmı o gibi,o zaman da çok destek olalım birbirimize ben şu zamana kadar verdim verdim aldım bana en zoru o geliyor ama bu sefer hiç olmadığım kadar kararlıyım,almak yok

Bende cok kete verdim aldım canim insallah hepimiz kararli bi sekilde zayıflayip o kiloyuda koruyacagiz.. yeter ömrümüzü kek börek icin ziyan ettigimiz dimi ama

Çok sık ve az yiyorsun hic acikmazsin boylece menün güzel canim afiyet olsun

Menun yine muhteşem ve ozenilmis bir menu canim afiyet olsun

Gozun aydın bitanem Allah sevdiklerimizle imtihan etmesin bizleri canim benim sende hissetmissin cok gecmis olsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…