Amin Can'ım cümlemize rabbim beterinden korusunCanlarim iyiki varsiniz ya mesajlariniz bana guc verdi hepinizden ALLAH razi olsun bitaneciklerim
Eşim çok buyuk Trafik kazasi geçirdi binlerce şükürler olsun ALLAHIM korudu hamd olsun hastanede olumlu sonuclarla taburcu olduk bin sukur suan cok iyi dinleniyor
Saat sabah 7e kadar uyuyamadim kizlar icimde buyuk bi sknti gecmedi bende kiloya kafayi takıyorum ya ona canim sıkılıyor sandim hisetmisim kaza malum olmus içimin skntisi esmin kazasymis simdi sagsalim bin şükür cok şükür iyi ALLAHIM butun sevdiklerimizi basimizdan eksik etmesin
Uyur muyum canim 10.30da:)) disaridayim arkadaslarla, bisey yiyip icmemek icin kendimi zor tutuyorum:) super kilo bu arada
teşekkür ederim Can'ım sakın bence eve git tv izleUyur muyum canim 10.30da:)) disaridayim arkadaslarla, bisey yiyip icmemek icin kendimi zor tutuyorum:) super kilo bu arada
Bisi yemeden geldim valla, bi arkadasin et yemeginden bi lokma tattim sadece. Gidis donusu de yuruyerek yaptim, yaklasik 5.5 km yurudum:) aksam yemegime 2 yumurta eklemesi yaptim bu arada, boylelikle gunu 1200 kaloriyle kapattim.teşekkür ederim Can'ım sakın bence eve git tv izle
Süpersin Can'ım ah ah bende kışın ne güzel yürüyüş yapardımBisi yemeden geldim valla, bi arkadasin et yemeginden bi lokma tattim sadece. Gidis donusu de yuruyerek yaptim, yaklasik 5.5 km yurudum:) aksam yemegime 2 yumurta eklemesi yaptim bu arada, boylelikle gunu 1200 kaloriyle kapattim.
Çok iyi Can'ımGünaydınSabat 7.30 da kalktım amaa 1 saat yüksek tempoda yürüyüş yaptım açık havada
ayy valla en zor kısmı o gibi,o zaman da çok destek olalım birbirimizeben şu zamana kadar verdim verdim aldım bana en zoru o geliyor ama bu sefer hiç olmadığım kadar kararlıyım,almak yok
-bugünkü menüm-
10.30: 1 tabak karpuz,1 tabak sarı kiraz
11.30: 1 avuç beyaz leblebi
12.45: 2 kase soya kıymalı,patatesli,havuçlu bezelye yemeği
12.10: 1 avuç kayısı bademi ile taze fındık
16.30: 3 tabak salata
18.00: 1 tabak nohutlu ekşili pancar çorbası
2.5 lt su
1 fincan bitki çayı
spor: 1.5 saat tempolu yürüme
Evet Artık yeterBende cok kete verdim aldım canim insallah hepimiz kararli bi sekilde zayıflayip o kiloyuda koruyacagiz.. yeter ömrümüzü kek börek icin ziyan ettigimiz dimi ama
Tasiniomsn hayrdrGünaydın kızlar bende bugün evdeyim fazla giremeyebilirim eşyaları ayırmam lazım bu arada sabah tekrar tartıldım ve midem tam boşaldı dediğim gibi 200 gr da oradan gitti
Benim de bugunku menum soyle:
Sabah: 14 badem
Oglen: Dusuk karbonhidratli lavasa ton balikli sebzeli durum
Aksam: 100 gr dana eti, peynir soslu haslanmis sebze
1000 kalori oldu, biraz az oldu. Aksam planimda spor yapmak da var, yapabilirsem oncesinde peynir falan yerim kaloriyi arttiririm.
Canlarim iyiki varsiniz ya mesajlariniz bana guc verdi hepinizden ALLAH razi olsun bitaneciklerim
Eşim çok buyuk Trafik kazasi geçirdi binlerce şükürler olsun ALLAHIM korudu hamd olsun hastanede olumlu sonuclarla taburcu olduk bin sukur suan cok iyi dinleniyor
Saat sabah 7e kadar uyuyamadim kizlar icimde buyuk bi sknti gecmedi bende kiloya kafayi takıyorum ya ona canim sıkılıyor sandim hisetmisim kaza malum olmus içimin skntisi esmin kazasymis simdi sagsalim bin şükür cok şükür iyi ALLAHIM butun sevdiklerimizi basimizdan eksik etmesin
Kolay gelsin canim ne yaptiniz ev isini alıcı ciktimiGünaydın kızlar bende bugün evdeyim fazla giremeyebilirim eşyaları ayırmam lazım bu arada sabah tekrar tartıldım ve midem tam boşaldı dediğim gibi 200 gr da oradan gitti
GünaydınSabat 7.30 da kalktım amaa 1 saat yüksek tempoda yürüyüş yaptım açık havada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?