Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bende varım 6 ay once dogum yaptım.suan 70 kıloyum.57 kılo ıle hamıle kaldım tekrar eskı halıme donmek ıstıyorum kıyafetlerım olmuyor.aynaya bakınca baska bırını goruyorum sankı

Bende varım 6 ay once dogum yaptım.suan 70 kıloyum.57 kılo ıle hamıle kaldım tekrar eskı halıme donmek ıstıyorum kıyafetlerım olmuyor.aynaya bakınca baska bırını goruyorum sankı
Merhaba canım malesef alımlarımız yok buraya günlük menünü yazabilirsin birlikte sohbet eder yediklerini yorum yaparız

bende tavuk sote ve pirinç pilavı var yemiycem ama yeşil mercimek yiycem soğanla turşuyla.
bu aralar soğanı abarttım
canim afiyet olsun tavuk neden yemiyorsun..
ben tavuk yedigim aksaminin sabahina eksi cikarim

Ben 1996 yılından bu yana yemiyorum tavuğu yumurtayı bile Karatay ile başladım hazır tavuksa yenmemeli gezen tavuksa yenmelidir
20 sene woww
kuzum bensenin gibi yapamam imkansız
şartlarım müsait olmadığından
evimde ne piserse az yiyerek yapabiliyorum
yoksa sonu kötü bitiyo malesef
ama seni ayakta alkışliyorum

20 sene woww
kuzum bensenin gibi yapamam imkansız
şartlarım müsait olmadığından
evimde ne piserse az yiyerek yapabiliyorum
yoksa sonu kötü bitiyo malesef
ama seni ayakta alkışliyorum
Canım ben tiksindim eşim evde yiyordu gecen yıla kadar dışarda da yerdi mide kanaması geçirince oda Bıraktı hamile kalırsam doğal gezen tavuk olursa Tabiki onu Bebek için yerim

Zaten bu hazır tavukları oğlu içim başımıza musallat eden kişi bugün geberdi öbür tarafta versin hesabını

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…