- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
pirinç pilavını aramam da makarnasız yaşayamam herhalde birde bulgur (kısır)Aynen ya bir yandan korkuyorum ya yiyince devamlı eskisi gibi canım ister mi diye artık tadını unuttum ya pirinç pilavı ile garip bir duygu boşluğu oldu bende
Bende çok severim soğanı turşuyu ofbende tavuk sote ve pirinç pilavı var yemiycem ama yeşil mercimek yiycem soğanla turşuyla.
bu aralar soğanı abarttım
Deme bende çok seviyorum kısırı gecen hafta yedim siyez Bulgurlu kısırı özlemişimpirinç pilavını aramam da makarnasız yaşayamam herhalde birde bulgur (kısır)
ben kaçamak yaptımmmmmmmm biskrem yedim yarım paket güya yapmıycaktım
Yok bugün bu kaçamak işini yapıcam kızlar merak etmeyin dönmüyorum yolumdan
Merhaba canım malesef alımlarımız yok buraya günlük menünü yazabilirsin birlikte sohbet eder yediklerini yorum yaparızBende varım 6 ay once dogum yaptım.suan 70 kıloyum.57 kılo ıle hamıle kaldım tekrar eskı halıme donmek ıstıyorum kıyafetlerım olmuyor.aynaya bakınca baska bırını goruyorum sankı
canim afiyet olsun tavuk neden yemiyorsun..bende tavuk sote ve pirinç pilavı var yemiycem ama yeşil mercimek yiycem soğanla turşuyla.
bu aralar soğanı abarttım
Ben 1996 yılından bu yana yemiyorum tavuğu yumurtayı bile Karatay ile başladım hazır tavuksa yenmemeli gezen tavuksa yenmelidircanim afiyet olsun tavuk neden yemiyorsun..
ben tavuk yedigim aksaminin sabahina eksi cikarim
20 sene wowwBen 1996 yılından bu yana yemiyorum tavuğu yumurtayı bile Karatay ile başladım hazır tavuksa yenmemeli gezen tavuksa yenmelidir
Canım ben tiksindim eşim evde yiyordu gecen yıla kadar dışarda da yerdi mide kanaması geçirince oda Bıraktı hamile kalırsam doğal gezen tavuk olursa Tabiki onu Bebek için yerim20 sene woww
kuzum bensenin gibi yapamam imkansız
şartlarım müsait olmadığından
evimde ne piserse az yiyerek yapabiliyorum
yoksa sonu kötü bitiyo malesef
ama seni ayakta alkışliyorum
Bol yoğurtla tüket canım afiyet olsunakşam bende de ıspanak var kızlar
İyi akşamlar canımİyi akşamlar kızlar ,,,
Hayırlısı ile yarın görüşmek üzere ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?