Hadi kimki merak ettim isminiZaten bu hazır tavukları oğlu içim başımıza musallat eden kişi bugün geberdi öbür tarafta versin hesabını
Bugün ölen eski bakan canımHadi kimki merak ettim ismini
Menün güzel nesi var afiyet olsunBugünkü menum gelsingelmese daha iyide neyse sabah 1 dilim ekmek kavurmali yumurta öğle 5 kaşık sıcak köfte turşu akşam kuru fasulye bol salata turşu ayran çok yedim bugün ya akşam yemek yemeyi sevmiyorum
Aksam yedim canım aşure nin üstüne meyve düşünmüştüm ama olmadiAksam yem3y3c3k misin canım. Meyve güzel tercihyanına sütle daha guzel
Yarın aşure mi kaynatayim cumartesi eski Didem karşınız da olacakSen iyice çoştun farkında mısın sen vedidemdefne ayağınızı denk alın ceza vericem size
Hadi bakalım bekliyorum o eski Didem'iYarın aşure mi kaynatayim cumartesi eski Didem karşınız da olacak
kolay gelsin kuzum hakkınız da hayırlısı ne ise o olsunKendi evimi ve kayinpederin evini canim. Evlenicek de her bir aday yan çiziyor yada sorunlu çıkıyor vazgeciliyor hep bir yoğunluk var o yüzden.altli üstlü oturmanin zararlari
Afiyet olsun canımAksam yedim canım aşure nin üstüne meyve düşünmüştüm ama olmadi
Kesinlikle canım artık 60 olmak istiyorum bu iş uzadıHadi bakalım bekliyorum o eski Didem'i
Makrnami yedin Hayır olamazKahvaltıda yarım haşlanmış yumurta,yeşillik ,çiğ kuruyemiş bir incir öğlen yemedim çünkü kahvaltıyı geç yaptım akşam 3 dk yaptığım domatesli sarımsaklı soslu makarna glisemik indeksi düşük yanında marul salatasıyedim pişman öıyım hayır Canan Karatay görse yüzüme tükürürdü
Haftaya da ben birinciyim kızlar çok iddealiyim bu konuda rakip var mı bana12 ekim çarşamba günü dereceye girenler
Haftanin birincisididemdefne 1.2kg
Haftanin ikincisi @kulkedisi30 900 gr
Haftanin üçüncüsüpapatya1994 600 gr
Acaba senin neren kaplumbağa bence sen kaplumbağa görünümlü bir tavşan sin canınÇok iyi canım bencede seversek ve azimle buraya yazarsan neden olmasın bence kalori hesabı yanlış tabi bu senin kararın nasıl istersen öyle yap Leslie çok iyi burada özellikle @kulkedisi30 jilllian ile Harika esnek ve sıkılaşma kazandı tavsiye ederim bende dün Yeni bir program ögrendim adı hiit cardio 20 dk sürüyor fakat 2 saatlik yürüyüşe eş değerpazar günü yapmayı planlıyor istersen sende katıl kızlardan sadece didemdefne evet dedi ben grubun kaplumbağasıyım canım zor kilo veriyorum sağolsunlar beni idare ediyorlar
Kız ne güzel elbise onlar bence bu hanimefendiye terzisini mağazasını soralım bizde oradan giyinirizBak böyle bir dolabımın olmasını istiyorum Eki Görüntüle 1897090
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?