Çok ünlü bir kedi bu sosyal medya yıldızı kitty luna yaz nasıl giyiniyor bir bak kokoş kedi tırnakları bile ojeliKız ne güzel elbise onlar bence bu hanimefendiye terzisini mağazasını soralım bizde oradan giyiniriz
Sağol canım benimAcaba senin neren kaplumbağa bence sen kaplumbağa görünümlü bir tavşan sin canın
Benim gibi sondan birinci olmadaHaftaya da ben birinciyim kızlar çok iddealiyim bu konuda rakip var mı bana
İşte beklediğin fırsat eline geçti ben gayet mutluyum ve huzurluyumMakrnami yedin Hayır olamazhiç beyenmedim
Kesinlikle benimde 60 kg olmam lazım seninle hem fikirizKesinlikle canım artık 60 olmak istiyorum bu iş uzadı
Sakın yapma cezan fazla olur ona göreYorum yapmiyorum canim fazla
Tabiki canım hoşgeldinMerhaba kızlar... Tabloya girme gibi bir derdim yok ama arada uğramayı düşünüyorum. Sizde kabul ederseniz... Bir kaç kiloda olsa sizlerle birlikte olup motive olmaktır amacım :)
Evet ben varım uleynnnHaftaya da ben birinciyim kızlar çok iddealiyim bu konuda rakip var mı bana
Bisküviyi beğenmedim canım onu yerine meyve yeseydin çok daha iyimiş geriye kalan herşey çok iyisabah domates,salatalik,az b.peynir,1 haslanmis yumurta
ögle az sekerli asure yarim kase
ara 1 paket ulkerbasak bskuvi
aksam 1 tabak nar eksili ıspanak
45 dk yuruyus
Şaka bi yana inş bişey olmaz canım ben genelde makarna yerine tatlı seylerle ödül veriyorum kendimeİşte beklediğin fırsat eline geçti ben gayet mutluyum ve huzurluyuminşallah sabaha kadar rahatsız olmam
Kıyamam sana
Allahım bende sana karşı yarışıyorum o zamanEvet ben varım uleynnnvarmı benim gibisi
Tatlıda tarzım değil belki yarın büyük balık yersek ablamda 1 kibrit kutusu kadar helva yerimŞaka bi yana inş bişey olmaz canım ben genelde makarna yerine tatlı seylerle ödül veriyorum kendime
O zaman hodri meydanAllahım bende sana karşı yarışıyorum o zamangıcıklık değil mi kim didemdefneye seviyorum onu rakipse bende o şahsa rakip oluyorum
İnşallah bende ona dua ediyorumŞaka bi yana inş bişey olmaz canım ben genelde makarna yerine tatlı seylerle ödül veriyorum kendime
Tamam senO zaman hodri meydan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?