Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Evet canım. Oradaki topiklerden tanışıyoruz biz. :)
Hemen tanıtayım... 24 yaşındayım... Çocukluğumda astım ilaçları kullandım 14 yaşıma kadar. 13-14 yaşlarımda ilaçları bırakmaya başladığımda yavaş yavaş kilo almaya başladım. Şuan 81 kiloyum.. Bir ara 65 e kadar indim şimdi ilk hedefim yine 65 leri görmek. :)

Beni hatırlatın çok geçmiş olsun evet malesef o ilaçlar kilo aldırıyor benim yeğenimde o ilaçlar yüzünden kilolu malesef biliyor Musun benden küçüksün ve metabolizman çok hızlı çalışır pek yaptığın birşey var mı yada ve yapıcaksın spor beslenme olarak

Hiç yasa bakmıyo canım ben 23 um ve metabolizmam o kadar yavaski anlatamam

bizde senle rakip olalim canım
hoşgeldin
kilolarımız yakın

Boşver canım takma kafaya bütün erkekler aynı keşke sporuna gitseydin spor da çok güzel stres atıyor insan bence geçen yıl 3 ay gittim ya ordan biliyorum

canım günlük yürüyüşlere çıkacağım. En az bir saat en fazla bir buçuk saat olmak kaydıyla... Akşam 7 den sonra yememeye özen göstereceğim...ara öğünlerimi atlamak yok... Ara öğünler fındık ceviz kayısı bunlar yoksa yoğurt ayran gibi beni biraz daha idare edebilir şeyleri kullanacağım. Çikolataya bayılırdım hemen hemen 4-5 aydır çikolata zaafiyetimi dizginlemiş bulunmaktayım.. :)

Balık çok güzel yarın kardeşim gelecek söyleyeyim de alsın c.tesi yapayım bende
Esin de süpriz yapmış çok şanslısın canim

Sevmiyor değil elestirini pat diye yapistiriyodun tuhaf oluyodum
İşte ben gercek hayatta bile öyleyim bu huyumu kimse sevmez rabbimde beni böyle yaratmış sen birde müşteri ile konuşmamı görsen ağzın açık kalır hiç içten pazarlık içten fesat olamadım neyse zaten Artık çevremde çoğu insanı eledim

Canim yalnız Cola'nın içinde de bi böcek var ya renk vermesi için o yüzden o da haram fanta en iyisi yada Yedigün
Kimi var diyo kimi yok diyo kimi helal diyo kim i haram diyo bizde bi emin olamadikki ama benim için öyle biseyki uzak duramiyorum hele ramazan ayında o olmasa orucumu acamazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…