Kıyamam sana
Evet canım. Oradaki topiklerden tanışıyoruz biz. :)Tabiki canım hoşgeldinseni tanıyorum tasarruf günlüğünden Ara sıra uğruyorum sizleri bakıyorum da kendini tanıtır mısın yaş boy özele inmeden hedef kilon neden kilon aldın kilo vermek için neler yapacaksın
Oh afiyet olsun canım bende ne içsem su içebilirim biliyorsun asitli içeceklere karşı alerjim var çok sinir ve öfkeliyim ağlamak istiyorumLatte yaptım kendime coktandir icmiyorumcanım istedi
Sevmiyor değil elestirini pat diye yapistiriyodun tuhaf oluyodumİlk başlarda beni pek sevmiyordun ama çok gıcıktın bana
Neden canım ne oldukiOh afiyet olsun canım bende ne içsem su içebilirim biliyorsun asitli içeceklere karşı alerjim var çok sinir ve öfkeliyim ağlamak istiyorum
Beni hatırlatınEvet canım. Oradaki topiklerden tanışıyoruz biz. :)
Hemen tanıtayım... 24 yaşındayım... Çocukluğumda astım ilaçları kullandım 14 yaşıma kadar. 13-14 yaşlarımda ilaçları bırakmaya başladığımda yavaş yavaş kilo almaya başladım. Şuan 81 kiloyum.. Bir ara 65 e kadar indim şimdi ilk hedefim yine 65 leri görmek. :)
Hiç yasa bakmıyo canım ben 23 um ve metabolizmam o kadar yavaski anlatamamBeni hatırlatınçok geçmiş olsun evet malesef o ilaçlar kilo aldırıyor benim yeğenimde o ilaçlar yüzünden kilolu malesef biliyor Musun benden küçüksün ve metabolizman çok hızlı çalışır pek yaptığın birşey var mı yada ve yapıcaksın spor beslenme olarak
İşte eşimle böyle uzaklaşınca sorun oluyor tartıştık sinir etti beni zaten gelmeyecek yılbaşına kadar sinirden spora gitmedim evde işlerim var sabah erkenden uyanmam lazım yürüyerek gideceğim otobüs bineceğim yereNeden canım ne olduki
Oda var doğruyu diyorsun fakat sen Doğumda yaptın canım hormonların değiştiHiç yasa bakmıyo canım ben 23 um ve metabolizmam o kadar yavaski anlatamam
bizde senle rakip olalim canımEvet canım. Oradaki topiklerden tanışıyoruz biz. :)
Hemen tanıtayım... 24 yaşındayım... Çocukluğumda astım ilaçları kullandım 14 yaşıma kadar. 13-14 yaşlarımda ilaçları bırakmaya başladığımda yavaş yavaş kilo almaya başladım. Şuan 81 kiloyum.. Bir ara 65 e kadar indim şimdi ilk hedefim yine 65 leri görmek. :)
Boşver canım takma kafaya bütün erkekler aynı keşke sporuna gitseydin spor da çok güzel stres atıyor insan benceİşte eşimle böyle uzaklaşınca sorun oluyor tartıştık sinir etti beni zaten gelmeyecek yılbaşına kadar sinirden spora gitmedim evde işlerim var sabah erkenden uyanmam lazım yürüyerek gideceğim otobüs bineceğim yere
Beni hatırlatınçok geçmiş olsun evet malesef o ilaçlar kilo aldırıyor benim yeğenimde o ilaçlar yüzünden kilolu malesef biliyor Musun benden küçüksün ve metabolizman çok hızlı çalışır pek yaptığın birşey var mı yada ve yapıcaksın spor beslenme olarak
Canim yalnız Cola'nın içinde de bi böcek var ya renk vermesi için o yüzden o da haram fanta en iyisi yada YedigünAlkol yonunden rahatim şükür haram olduğu için hiç yanına bile yaklasmamisim benim alkolumde kola
Hahahabizde senle rakip olalim canım
hoşgeldin
kilolarımız yakın
Balık çok güzel yarın kardeşim gelecek söyleyeyim de alsın c.tesi yapayım bendeDükkanı kapatıp kargoya gideceğim eşim ceket almış bana onu göndermiş onu alıp sonra marketten makarnayı alıp zaten 3-4 dk haşlayıp soslayıp hüp mideme indirmeyi planlıyorumyarın artık kaldığım yerden devam yarın ablamlarda balık ziyafeti var
İşte ben gercek hayatta bile öyleyim bu huyumu kimse sevmez rabbimde beni böyle yaratmış sen birde müşteri ile konuşmamı görsen ağzınSevmiyor değil elestirini pat diye yapistiriyodun tuhaf oluyodum
Kimi var diyo kimi yok diyo kimi helal diyo kim i haram diyo bizde bi emin olamadikki ama benim için öyle biseyki uzak duramiyorum hele ramazan ayında o olmasa orucumu acamazdimCanim yalnız Cola'nın içinde de bi böcek var ya renk vermesi için o yüzden o da haram fanta en iyisi yada Yedigün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?