Sağol Canım bugün birkaç kişi daha bakıcak hayırlısı artıkKolay gelsin canim ne yaptiniz ev isini alıcı ciktimi
Evet Can'ım malum turizm çok kötü arabamı sattım şimdi evimi satıyorum hayırlısı artıkTasiniomsn hayrdr
Yaaa hadi yaaEvet Can'ım malum turizm çok kötü arabamı sattım şimdi evimi satıyorum hayırlısı artık
Geldi Can'ım sorunlarımız vardı biliyorsun yalvar yakar peşimden ayrılmadı bırakmadı o dönem tekrar kilo aldım hasta oldum işte arkamda ailemde olmayınca işte bulamadım burada Kıbrıs'ta turizmciyim başka ne iş yapabilirim ki ama kendime iş kurmayı planlıyorum eşimde destekliyor bakalım ona zaten güvenmiyorum her konuda öyle işteYaaa hadi yaaesin ne yapiyo disardami calisiyo yine
Hayirlisi cnm yaaaa allah guzel gunlernasip etsinnnnGeldi Can'ım sorunlarımız vardı biliyorsun yalvar yakar peşimden ayrılmadı bırakmadı o dönem tekrar kilo aldım hasta oldum işte arkamda ailemde olmayınca işte bulamadım burada Kıbrıs'ta turizmciyim başka ne iş yapabilirim ki ama kendime iş kurmayı planlıyorum eşimde destekliyor bakalım ona zaten güvenmiyorum her konuda öyle işte
Kız ben kurtulmak istemiyorum merak etme dündebtlbetul vardı baya kaynattık oda buldu beni tombiş olduğumuzdan saklanamıyoruz ki bulunuyoruz hemen
biz ona şöyle diyoruz cicim deli deliyi dakkada bulurmuş :)))
Mrb canım cok güzel kilo vermissin ne kadar surede verdin?
Yiyip kilo almiyorsan iyice yerlestirmissin kilonu demekki tebrik ederim. Gel bize katil 4 küsür kilon kalmış onuda bizimle at gitsin:))merhabaaa ,
aralık ayından mayısa kadar verdim mayıstan beride veremiyorum daha doğrusu sapıttım yani... aburcuburları kendime bile çaktırmadan löp löp yutuyorum.... bi de kendimi diyette sanıyorum o çok komik oluyo :)))
Yiyip kilo almiyorsan iyice yerlestirmissin kilonu demekki tebrik ederim. Gel bize katil 4 küsür kilon kalmış onuda bizimle at gitsin:))
Kes canim tatliyi o zaman senin vucudundan daha mi değerli bicak gibi kes at tatli seylerin hepsini biranda yapmadın mi olmuyor malesefyani giden sağlam gitmiş maşallah diyorum ya bu iştaha bu yemeye 70 lere geri fırlamam lazımdı....63 e düşmüştüm şimdi 66 yım dümdük 66 :))) pazar gününden beri de spor yapıyorum az yiyiyorum ama o azın içine illa dondurma da griyor :)) nasıl olcek bilmem :)) tatlıyı kesmem gerekiyor... ben anca o zaman verebiliyorum yoksa milim oynamıyor meret....
Kes canim tatliyi o zaman senin vucudundan daha mi değerli bicak gibi kes at tatli seylerin hepsini biranda yapmadın mi olmuyor malesef
evet evdeki bütün tatlıları yedim zaten kalmadı yicek bişi :))) daha da almam almayınca yemem inşallah... o verdiğim kiloları öyle verdim 4-5 ay hiç tatlı yemedim.... gene öyle yapmalıyım inşallah.... yaparım yapıcam diyemiyorum yaaa :)))
Bende yillarca oyle yaptim bunları bir daha almayacagim eve önce hepsini bir yiyeyimde bitsin :)))
Simdi alinsada onumde yensede tadindan bayilsalarda yemiyorum dedim mi bitti evdekilere yiyor musunuz yoksa çöpe gidiyor diyorum yenmediginde çöpe yada kayinpedere yada eltiye gidiyor
canım ya aslında aynı şehre gerek yok konuşuyoruz whatsapp'tan da beni de dürtseneAynı şehirde olsak ben seni Nasıl asker gibi kaldırırdım
geçtiii çok mutluyumAfiyet olsun Can'ım ayakların Nasıl oldu
evet canım ben hep öyle yapıyorum,bizim burada mükemmel bir pazar var,alıyorum pazar çantasını 1 haftalık sebze meyve,sonra marketlerden kuruyemişler kurumeyveler.süper oluyor yani 1 hafta rahat ediyorum,sen de öyle yapAy ne güzel çok iyi yapmışsın haftalık menün hazır
süpersinGünaydın kızlar bende bugün evdeyim fazla giremeyebilirim eşyaları ayırmam lazım bu arada sabah tekrar tartıldım ve midem tam boşaldı dediğim gibi 200 gr da oradan gitti
haftaya bunu ben de göreyim ne olur
harikaGünaydınSabat 7.30 da kalktım amaa 1 saat yüksek tempoda yürüyüş yaptım açık havada
aynen öyle en güzel çağlarımız ne giyeceğim stresiyle geçti valla,başlamak yapmanın yarısıdır derler hakikaten öyle bundan sonra bırakmayız biz,ben buradaki herkesi çok kararlı gördüm ondan bir girdim,çıkamadım.bir topik daha var evliliğim için 35 kg diye,ilk oradaydım iyi ki buraya gelmişim ama buradaki herkes çok azimliBende cok kete verdim aldım canim insallah hepimiz kararli bi sekilde zayıflayip o kiloyuda koruyacagiz.. yeter ömrümüzü kek börek icin ziyan ettigimiz dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?