Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Sabah
Iki haslanmis yumurta
Iki filim fume
Bir dilim peynir
Cay sekersiz

Aksam
Bir tam gogus firinda kizarmis
Uc kasik yogurrt
Uc kasik yulaf kepegi krs(ekmek niyetine yogurup yagsiz kizartiorm)

3lt iciyordum kgm dustugu icin 2.lt tuketiyorm.

Kgnuzu 0.03ile carparsaniz icmeniz gereken suyu bulabilirsiniz.
Aksam bir saat yurucem

ahaha süpersin
canım hayatının en sıkıntılı zamanlarında böyle mücadele ediyorsun ya helal sana,çok güçlüsün böyle devam et,her şey hallolacak.
canım çok güzel vermişsin maşallah aman sakın geri alma,hemen bırakıyoruz o abur cuburları

canım aynen ben de,artık midemi çöp yapmıyorum.

Ordaki uyelere üzülüyorum cunku birkac ay onceki halime benziyorlar az öncede okudum hep başladım azimliyim hic bırakmayacağımmm biraktimmm toplamaliyim hali var bir kısır dongu var habire yermek icin soylemiyorum bende.yillarca böyle avuttum kendimi.1 hafta doğru dürüst diyete devam edemedim hep bi kacamak hali şimdi tam kendi diyetimi buldum dukan tam bana göreymis daha once ablama uysam simdi kurulmuştum kilolarimdan diyorum ama neyse hayırlı zaman bu zamanmıs demekki.. onume çıkan bütün kilolulari değmez yemege gelim kilo verelim saglikli yasayalim diyesim var:))) costum biri beni durdursun:)

Dukan mi yapıyorsun kuzum sen menün tam benlik :)) ama yulaf kepegini ideal kilona gelinceye kadar 2 kasiga indir daha hizli kilo verirsin bence

Dukan mi yapıyorsun kuzum sen menün tam benlik :)) ama yulaf kepegini ideal kilona gelinceye kadar 2 kasiga indir daha hizli kilo verirsin bence
Dukan yaptim ama suan tam yapmiorm sadece beslenme seklinin bazilarini kullaniyorm.
Yulaf kepegi iki.kasik
Karisimi ise uc kasiktir gunluk
Ben karisim kullaniyorm canm..
Yani gunluk hakkimi tuketiyormm.

Kizlar dun kotu durumdan dolayi sacma sapan beslendimmm dun gecmis olsuna bir suru tanidiginiz geldi ayakta atstrdim ama saglikli değildi esimin basinada sabaha kadar bekledim ne olur olmaz diye kendimi bugun kotu hisediyorum dun kotu beslendigim icin corba icicem sadcee bugun yarin harika bi duzenle baslicam

bugünkü menüm
09:00
1 dilim ekmek
peynir
zeytin
tereyag
sekersiz cay

13:20
peynirli tost 1 dilim 1 cay sekersiz

akşamı yemedim
ama kuru fasulye yaptım 1 kepçe yerim ekmek yok
1 lt su daha içerim yatana kadar
romatizmam tetikleediği için spor yapamıyorum zaten yasak normalde

Aa pardon o krs kısmını okumamisim evet karisim 3 kaşık afiyet olsun canim
Dukan yaptim ama suan tam yapmiorm sadece beslenme seklinin bazilarini kullaniyorm.
Yulaf kepegi iki.kasik
Karisimi ise uc kasiktir gunluk
Ben karisim kullaniyorm canm..
Yani gunluk hakkimi tuketiyormm.

coş coş hayatım kimse durdumasın.insanın kendine göre bir beslenme şekli oturtması çok önemli gerçekten.ben de son birkaç yıldır tamamen diyeti bırakmıştım artık ama öncesinde sürekli başlayıp bırakıyordum.1 kere bozunca bütün diyeti bozuyordum.dukan sana göre çünkü senin vücudun onları yemek istiyor demek ki,ben de keşke önceden vegan olsaydım diyorum biliyor musun? çünkü veganlıkta bana göre,porsiyon sınırı yok resmen.ay şundan 1 kibrit kutusu,3 tane zeytin bilmem ne.bugün 2 tabak fırında patates yedim,zeytin yiyeceğim zaman 15 bile yiyorum.ama haftada 1-2 kg kesin gidiyor çok mutluyum,herkes kendine uygun diyeti keşfetmeli.ayrıca o topikte ben hiçbir şey paylaşamadım,ne zaman girsem acıkıyorum orada sürekli pastalar börekler

canım bence hiç sıkma canını hatta böyle bir durumda çok düşünme de.sadece çorba içersen ayakta duramazsın,senin şu an eşine destek olman lazım.bence diyeti 1 hafta falan ertele,ne yedim ne içtim diye düşünme.tabii sağlıklı beslenirsen süper olur ama sakın şok şeyler yapma

Yarin olsun ama kendine soz ver kacamak yok artik

canım sabah tereyağını yemeseydin keşke onun yerine kuruyemiş koyabilir misin? ceviz,badem,fındık gibi
bir de meyve yemen lazım,akşamı da yemişsindir umarım çok geç saate bırakma

Cok güzel bir menu canim cabalayinca oluyor gerçekten.. ama protein eksik biraz yogurt sut yumurta araya sikistirabilirsen harika olur

Evet gerçekten beslenme kisiseldir. Bende sebze yedim.mi.ac kalkiyorum hem et hem sebze fazla yedimmi tartida mutlaka arti cikarim.. kek pasta pogaca ben dukan usulu yiyebiliyorum 2 kasik kepekten harikalar çıkıyor.. oncede cesit cesit diyet denedim gunde 6 ogun beslendim gozum hep mutfaktaydi daha ne yesem diye karnım hep açtı simdi 2 yada 3 ogunle tokum mesela aksam yemezsem olmazmi diyorum ama meto calissin diye yemeliyim.. bende topikteki birçok kisiden cok memnunum tam istediğim gibi iradeli cabalayan insanlar var. Daha tam o iradeyi yakalayamayanlarda zamanla asacak bu sorunu inaniyorum..
Iyiki varsınız kizlar iyiki hep bir aradayiz

aynen doğru seçim yapmak,vücudumuzu tanımak çok önemli bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…