Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Herkese Günaydın ... miyavsu dün gece senin gibi oldum sen zararli şeyler yiyin ce uyuyamiuonya bende öyle oldu yatakta döndüm durdum çok sinir oldum ya

Herkese Günaydın ... miyavsu dün gece senin gibi oldum sen zararli şeyler yiyin ce uyuyamiuonya bende öyle oldu yatakta döndüm durdum çok sinir oldum ya
Ya işte ben onların en şiddetlisini yaşıyorum geçmiş olsun benim daha devam ediyor sabah sersem gibi uyandım başım zonkluyor bugün eve gidince son taze fasulyem var onu tüketmeyi düşünüyorum biraz daha hafif

Selam kızlar ben geldim
Kayınpederimi evlenmek üzere yolculadik Allah tamamina erdirir bende kurtulurum insallah hayirlisiyla..
Bugunden itibaren saglikli yasamaya basliyorum inşallah.
Sizler Nasılsıniz bakalim?
Hoş geldin canım benim. Ay hadi bakalım evlensinde sende kurtul artık bu yogunluktan. ben kendi adıma iyi sayılırim birkaç günüm yoğun ve yorgun geçti bugün evdeyim. Bu saate kadar bir makine çamaşırı katlayıp kaldırdım bir makineyi yıkayıp serdim. Kuzularjmla kahvaltı yaptık esimlede öğle yemeği niyetine yeriz artık temizlik isim yok bugün ufak tefek işlerim var sadece

Selam kızlar ben geldim
Kayınpederimi evlenmek üzere yolculadik Allah tamamina erdirir bende kurtulurum insallah hayirlisiyla..
Hoşgeldin canım hayırlı olsun artık 2 ev ile ugrasmak zorunda kalmayacak sin
Bugün senin için yeni ve guzel bir başlangıç olur ins

Dün ku menü
Sabah yarım gözleme peynir zeytin
Öğle 3 dilim kiymali
Aksam 1 dilim yaş pasta 1 dilim peynirli börek biraz mısır patlaması 1 yk aşure
asuremi bugün yiyeceğim soğuk seviyorum ben
sabah -300 deyim daha fazla Olabilir di ama dünden dolayi öyle bugün menüde balık var yarın daha çok ekside olurum inş 63e ramak kaldı

Teşekkürler canim hayirlisiyla olsun inşallah bu saatten sonra rahat edeyim bir sorumluluktan kurtulmus olacagim
masallah hamaratsin cok is cikarmissin bu saate kadar bende biraz soslu tursu yapacagim yaptıklarım bitti bile:))

Selam kızlar ben geldim
Çok sevindim senin adına canım. Hayırlısı olsun inşallah.

Selam kızlar ben geldim
Canım kalp kalbe karşıymış bende özelden yazdım merak ettim seni hadi hayırlısı olur inşallah Allah tamamını erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…