- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
Günaydın canım kolay gelsinGünaydın hanımlar. Kahvaltımı yapıp salata hazırlıklarına girişicem. Annemin kursuna yetiştireceğim.
Günaydın canım inşallah güzel bir haftasonu olur herkes içinGünaydın mutlu haftasonları canlar
Inşallah kuzumGünaydın canım inşallah güzel bir haftasonu olur herkes için
Ya işte ben onların en şiddetlisini yaşıyorum geçmiş olsun benim daha devam ediyor sabah sersem gibi uyandım başım zonkluyorHerkese Günaydın ... miyavsu dün gece senin gibi oldum sen zararli şeyler yiyin ce uyuyamiuonya bende öyle oldu yatakta döndüm durdumçok sinir oldum ya
Günaydın canimGünaydın kızlar
Hoş geldin canım benim. Ay hadi bakalım evlensinde sende kurtul artık bu yogunluktan.Selam kızlar ben geldim
Kayınpederimi evlenmek üzere yolculadik Allah tamamina erdirir bende kurtulurum insallah hayirlisiyla..
Bugunden itibaren saglikli yasamaya basliyorum inşallah.
Sizler Nasılsıniz bakalim?
Günaydın canım sanada mutlu hafta sonlarıGünaydın mutlu haftasonları canlar
Günaydın kolay gelsinGünaydın hanımlar. Kahvaltımı yapıp salata hazırlıklarına girişicem. Annemin kursuna yetiştireceğim.
Günaydın canım o kadar yersen olacağı bu idiHerkese Günaydın ... miyavsu dün gece senin gibi oldum sen zararli şeyler yiyin ce uyuyamiuonya bende öyle oldu yatakta döndüm durdumçok sinir oldum ya
Hoşgeldin canım hayırlı olsun artık 2 ev ile ugrasmak zorunda kalmayacak sinSelam kızlar ben geldim
Kayınpederimi evlenmek üzere yolculadik Allah tamamina erdirir bende kurtulurum insallah hayirlisiyla..
Hoş geldin canım benim. Ay hadi bakalım evlensinde sende kurtul artık bu yogunluktan.ben kendi adıma iyi sayılırim birkaç günüm yoğun ve yorgun geçti bugün evdeyim. Bu saate kadar bir makine çamaşırı katlayıp kaldırdım bir makineyi yıkayıp serdim. Kuzularjmla kahvaltı yaptık esimlede öğle yemeği niyetine yeriz artık temizlik isim yok bugün ufak tefek işlerim var sadece
Hoşgeldin canım hayırlı olsun artık 2 ev ile ugrasmak zorunda kalmayacak sin
Bugün senin için yeni ve guzel bir başlangıç olur ins
Çok sevindim senin adına canım. Hayırlısı olsun inşallah.Selam kızlar ben geldim
Canım kalp kalbe karşıymış bende özelden yazdımSelam kızlar ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?