Selamun aleykum güzellerrrr
Nasılsınız haftasonunuz nasıl geçiyor
Ben nur topu gibi grip oldum 3 gündür fenaydım bugün bir nebze daha iyiyim elhamdülillah
Pilatese devam ediyorum çok çok iyi hissettiriyor insana kendini her gün 45,50 dakika civarı ve yürüyüş de tabi
Ah kızlar ah şu aşureler mahvetti beni pek de severim yaa
Hele içinde incir bol üstünde bol tarçın varsa
Veliler sağolsun getirdiler bugün de arkadaş yapıyor davet etti
66 yasinda ama bakimli yakisikli adam:)) evet gecen kis vefat etti kayinvalidem koah hastasiydiKayinpederin kaç yaşında kaynanan vefatmi etti bide ettiyse kaç yıl önce vefat etti
Yaa sizi çok özledim dayanamadım ayrı kalmayaAleyküm selam canim aramiza döndün mü ben birkaç gündür yoktum okuyamadim geçmişi. Geçmiş olsun hemen atlatirsin inşallah
Sen ismini değiştir meraklı olsunKayinpederin kaç yaşında kaynanan vefatmi etti bide ettiyse kaç yıl önce vefat etti
Ay Allah kurtarmış canım kayınvalideni Allah rahmet eylesin66 yasinda ama bakimli yakisikli adam:)) evet gecen kis vefat etti kayinvalidem koah hastasiydi
Bak sen kayınpedere balayı da düşünüyor maşallah diyelimSagol canim insallah hayirlisi ile olur
Eger bi son dk golü atmazlarsa nikah kiyilacak canim kayinpederim biraz gezdirip getirir heralde bi balayi yaparlar artik:))
Benimde kayinbaba 66 ydi geçen yıl vefat etti kaynanamda bulsaydi zengin birini66 yasinda ama bakimli yakisikli adam:)) evet gecen kis vefat etti kayinvalidem koah hastasiydi
Sen ismini değiştir meraklı olsuneskiden yıllar önce ben çocuk iken bir dizi vardı Perihan abla perihan kutman ve Şevket Altuğ vardı orada tuluğ çizgen meraklı melahattı sen ona benziyorsun
Deseydin ya @puantiyeli_kelebek senin kaynana ile tanıştırırdık yandan elti olurdunuz kızBenimde kayinbaba 66 ydi geçen yıl vefat etti kaynanamda bulsaydi zengin birini
Erkek milleti İnan 2.hanımlar pek kıymetli oluyorlar o yüzden hiç açıman olmasınKadınlar genelde evlenmiyolar eslerini kaybettigi zaman ama erkekler malesef dayanamiyo hemen buluyor birini ölen kaynanam olsaydı kayinbabamda bulurdu birini ama kaynanam hayatta düşünmez dusunemez ayıp bile kaçar ama erkeklere hersey serbest
Eşim duymasin satışa sundugumu
Yaa sizi çok özledim dayanamadım ayrı kalmaya
Her gün giremesem de arada girip muhabbet ediyorum kızlarla
Ay Allah kurtarmış canım kayınvalideni Allah rahmet eylesin
Benimde kayinbaba 66 ydi geçen yıl vefat etti kaynanamda bulsaydi zengin birini
Hastalığı için dedim canımIyi yapiyorsun canim seviyoruz senin muhabbetini sık sık bekliyoruz
Hastalığı icin mi dedin canim ben tam anlayamadim amin
Kaçırdın kayinpederim gibi kismeti sansina küs :))
Bol Bol keçi Eti yerdiniz kötü mü hem Puantiyeli ile birebir destek olurdunuz diyetteEşim duymasin satışa sundugumu
Senin gibi çok meraklı bir insandı ah çocukluğuma dönmek istiyorum ne güzel diziler vardı YouTube tekrar izleyeyim gecen 7 numarayı izledimYok ya ben kucucuktum hatirlamiyom:
Bol Bol keçi Eti yerdiniz kötü mü hem Puantiyeli ile birebir destek olurdunuz diyette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?