Nikah hemen mi inşallah hayırlısı olsunİnşallah canim kayinpeder gidip nikahi kiymayana kadar inanamıyorum nedense insallah bi mani cikmaz:)
Süpersin canım afiyet olsun etli ekmeğe bayılırımSelam hatunlar Menumu yazayım
Sabah bir poaca ve zeytin
Öğlen patlican yemeği üç kaşık makarna bir Trabzon hurması
Aksam 4 dilim etlekmek ayran bol yeşillik domates salatalik
Şu 1.5 litre
Spor 8000 adım
Günaydın canımGünaydın kızlar
TEŞEKKÜR ederim canim.Süpersin canım afiyet olsun etli ekmeğe bayılırım
Oh iyi gezmeler akşama organik tavuk var diyorsun afiyet olsun canımGünaydın canım
Mutfaktan yeni çıktım daha utu yapcaktim vakit yok giyinip süslenip cikcam. Çocuklar kek istedi onlara havuçlu incirli kek yaptım kv tavugundan kesmiş birini göndermiş akşam temizlemistim. Onuda hasliyorum ocakta şimdi akşama hazır olsun tavuklu pilav yapıcam
Kek çok güzel koktu. Hemen olay mahalli terk etmem lazım öpüyorum görüşürüz
Ben olsam kabul etmezdim doğrusuOff bitseydi şu aşure ikramlarıkomşu m yolladı iki kaşık yedim
Ay deme öyle of burada var Konya sofrası şöyle bir bıçak arası onun öncesi bir bamya çorbası ağzımın suyu aktı afiyet olsun tekrardanTEŞEKKÜR ederim canim.
Bende çok severim. İş çıkışı annemlere gitmistim babam yaptırmış çok guzeldi.
Tesekkur ederim ben tok gelirim büyük ihtimalle bugün eşimde evde onlar yer artikOh iyi gezmeler akşama organik tavuk var diyorsun afiyet olsun canım
Kabul etmesem hoş olmaz Çatalla iki kere tadını baktım mecbur gerisi çöpe gitcekBen olsam kabul etmezdim doğrusu
Afiyet olsun canım fazla kaçırma dikkat etTesekkur ederim ben tok gelirim büyük ihtimalle bugün eşimde evde onlar yer artik
Niye açıklama yaparsın çöpe gideceğine ki çok karşıyım çöpe yemek atılmasına başka bir insan yesin derim ben ama insanlarımız anlayışsız bu seferde beğenmedi derlerKabul etmesem hoş olmaz Çatalla iki kere tadını baktım mecbur gerisi çöpe gitcek
Bu getiren kişi evsahibi kabul etmesem olayın altında neler arardi neler düşünürdüNiye açıklama yaparsın çöpe gideceğine ki çok karşıyım çöpe yemek atılmasına başka bir insan yesin derim ben ama insanlarımız anlayışsız bu seferde beğenmedi derler
İyi yapmışsın almakla geri çevirmek hoş olmazdı önemli olan o kişinin niyeti ki o da hayır sevap içindir.Bu getiren kişi evsahibi kabul etmesem olayın altında neler arardi neler düşünürdü
Çok sevindim senin adına canım. Hayırlısı olsun inşallah.
Nikah hemen mi inşallah hayırlısı olsun
Günaydın canım
Mutfaktan yeni çıktım daha utu yapcaktim vakit yok giyinip süslenip cikcam. Çocuklar kek istedi onlara havuçlu incirli kek yaptım kv tavugundan kesmiş birini göndermiş akşam temizlemistim. Onuda hasliyorum ocakta şimdi akşama hazır olsun tavuklu pilav yapıcam
Kek çok güzel koktu. Hemen olay mahalli terk etmem lazım öpüyorum görüşürüz
Kayinpederin kaç yaşında kaynanan vefatmi etti bide ettiyse kaç yıl önce vefat ettiSagol canim insallah hayirlisi ile olur
Eger bi son dk golü atmazlarsa nikah kiyilacak canim kayinpederim biraz gezdirip getirir heralde bi balayi yaparlar artik:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?