Menün güzel harekette etmişsin harikasın canım afiyet olsun bu arada menü yazacaksın değil miIyi aksamlar herkesee
Ben iki gundur gelemedim ya kusura bakmayin ozur diliyorum uzun zaman evde olmayacagimiz icin evi ayarliyordum. Hasta da olunca epeydir dokunmamistim hicbir yere. Iki gundur totom yer gormedi gercekten cok yoruldum.
Yarin yola cikacagiz insallah ailelere dogru.
Bugunku menumu vereyim.
Sabah
1 haslanmis yumiurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
1 dilm ekmek
Ara
Yarim yesil elma
Soda
Aksam
2 kase mercimek corbasi
Ayran
Su 2 litre
Yavas yedim :)
İnşallah canım benim üzülme sende ptesi bomba gibi bekliyorum seniHayırlısı ile pazartesi görüşmek üzere ...
Sabahki Gofret öğlen ki simit aksamki pilav olmasaymisBugünkü menüm sabah peynir, zeytin reçel, bir dilim ekmek ve gofret.
Ara öğün bir avuç üzüm
Öğle yarım simit üzüm
Ara öğün bir avuç ceviz
Akşam bir tabak meyhane pilavı ve ayran
Gün içinde de bir buçuk litre su
Afiyet olsun canım süper bi menuBenim menüm kahvaltıda :cevizli avakado ezmesi,yeşillik ,çiğ kuruyemiş,zeytin öğlen fırsatım olmadı müşteri yoğundu ceviz ,çiğ kabak çekirdeği ,akşam fırında sardalya bol salata peynir yememe son 2 gün kaldı antipiyotik bitiyor şükür artık yumurta ve peynirde olur kahvaltı da
Sağol canım teşekkür ederimAfiyet olsun canım süper bi menu
Crviz yiyince topladım işiCanım menün de gofret yanlış sağlıksız gıda onun yerine meyve ve ayran olabilirdi üzüm ve simit de bizdeki kan şekerini dalgandırır hemen açıkmışsındır farkındaysan akşam menün güzelmiş afiyet olsun
Bulgur pilavı oSabahki Gofret öğlen ki simit aksamki pilav olmasaymisafiyet olsun
Üzüm yerine cebiz ,fındık ,fıstık kavrulmamış olanlardan ye meyve yersen yanında ayran iç ki şekerinde dalgalanma olmasın birde sebze tüket bakliyat tüketCrviz yiyince topladım işi
Bulgurda olsa eğer koruma degil zayıflama yolundaysan 1 tabak çok fazla ..neyse ben çok konusmuyim bugunku menüm seninkinden kotuBulgur pilavı odomatesli biberli filan yapılan.
Bulgurda karbonhidrat canım simit de öyle hele simit insanı yarım saat sonra midesi sırtına yapışır o kadar felaket kan şekerini dalgalandırırBulgur pilavı odomatesli biberli filan yapılan.
Doğru söylüyorsun şuan bulgur çok erken kilo korumada yenebilirBulgurda olsa eğer koruma degil zayıflama yolundaysan 1 tabak çok fazla ..neyse ben çok konusmuyim bugunku menüm seninkinden kotu
Benim menume gelince hiç bakmayın daha iyi bugün hiç olmadısabah 3 küçük dilim kepek ekmeği Sucuklu yumurta peynir 3 zeytin öğle 4 küçük dilim ekmek kavurmali yumurta tereyağ akşam 2 küçük lahmacun çorba salata ayran karbon dolu bi gün oldu iyi yani yaptığım kekten yememis olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?