Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

İyi geceler canlar
Sabah 10:00 bir poğça çay
11:00 bir nescafe bir kuru kayısı
Saat 12:30 iki sıkım çiköfte ekmeğe sardım marulum yoktu lavaş ekmek
Saat 18:30 bir tabak güveç cacık ne yazık ki bende bugün ekmek çok yedim ya pilsv yicektim ya ekmek ben kepekli ekmeği seçtim buara regli olcam içtahım açık ya
Elazığa geldik annemlere o yapmıştı acılı güveç sonrada aluç yedim meyve bilir misiniz

Menum
Sabah: 1 has yumurta 1 açma
Ara: Nescafe kuru kayısı

Öğle : bezelyeli tavuk yemeği 1 tabak
3 kaşık patates yumurta haşlama
Yoğurt
Ara: Türk kahvesi, 1 dilim bitter, 4 kaşık aşure

Aksam 18.30: 1 kepçe çorba, 5 kasık tavuklu bezelye yrnegi, 10 adet üzüm(Çekirdeksiz)
Bitki Çayı 2.5 litre su
Arkadaslar gelecek
Ara olarak 1 avuç çekirdek yidim

Canım sabah kahvaltı etme şansın yok mu. Anladığım kadarıyla çalışıyorsun... Kahvaltılık bişeyler götürmeyi deneyebilirsin. Salatalık gibi zeytin gibi mesela

Canım sabah kahvaltı etme şansın yok mu. Anladığım kadarıyla çalışıyorsun... Kahvaltılık bişeyler götürmeyi deneyebilirsin. Salatalık gibi zeytin gibi mesela
Çok erken kalkiyorum ama normalde yapıyorum canım az da olsa bir kaç gündür yogunluktan geç yatınca, oğlum da uyumayinca uyanamadim o yüzden oldu.

Afiyet olsun canım akşam ki lazanya olmayabilirdi. Ikinci aradaki puding olmamış. Afiyet olsun canim.

Vayyy su artmış harika afiyet olsun canım.
Arkadaslar söylemiş bir de ben soylemeyeyim. Afiyet olsun canım
Kusursuz afiyet olsun canım.
Aboooovvv
Aluç bilmez miyim çok severim afiyet olsun. Menü biraz karbon olmuş. Ama artık bahaneler bitsin canım lütfen

Ya valla bitmiyor bir türlü adapte olamıyorum eskisi gibi iki gün iyi gidiyosa iki gün bozuyorum yoksa şimdiye 71 filan olmuştum

Ben nescafeyle zayıfladım vallahi evet zararlı belki ama bir sigara bir kola kadar da zararlı değildir diye düşünüyorum
Zayıflama konusunda bişey diyemem ama sırf zayıflıyorum bu ürünle diye de onu içip niye böbreklerimi zedeliyim. Yani ben şahsen böyle düşünüyorum

Ya valla bitmiyor bir türlü adapte olamıyorum eskisi gibi iki gün iyi gidiyosa iki gün bozuyorum yoksa şimdiye 71 filan olmuştum
60 li kilolarda bile olmustun o yüzden hep hedefini düşün canım. Tsrtida az rakam mi yoksa ekmek mi bizi daha mutlu ediyor. Bu yüzden hedefe odaklan canım

Zayıflama konusunda bişey diyemem ama sırf zayıflıyorum bu ürünle diye de onu içip niye böbreklerimi zedeliyim. Yani ben şahsen böyle düşünüyorum
60 li kilolarda bile olmustun o yüzden hep hedefini düşün canım. Tsrtida az rakam mi yoksa ekmek mi bizi daha mutlu ediyor. Bu yüzden hedefe odaklan canım
Ben en az 66 rakamını görmüştüm o da evlendiğimde bu sefer hedefim 65 benim yüzüm de küçük çok minnak kalıyorum yani ilk hedefim 70 sonra 65 şuda bir gerçek ki ben işk zayıfladığım ki psikolojiyle devam etsem bir ayda 4 kilom gider söz daha dikkat edecem

Onlar kadar var canım zararı nasıl sigaranın zararı birden çıkmıyorsa onunda aynı
Fazla kullanımın zararlı olacağını söylüyor mesela günde üç dört kupa ben bazen günde bir bazen iki üç günde bir içiyorum şuan eskiden ilk zayıfladığım zamn hergün yine bir tane içiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…