- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Iyi geceler canimBende kaçtım iyi geceler sabah yine Abbas yolcu kızlar
Canım sabah kahvaltı etme şansın yok mu. Anladığım kadarıyla çalışıyorsun... Kahvaltılık bişeyler götürmeyi deneyebilirsin. Salatalık gibi zeytin gibi meselaMenum
Sabah: 1 has yumurta 1 açma
Ara: Nescafe kuru kayısı
Öğle : bezelyeli tavuk yemeği 1 tabak
3 kaşık patates yumurta haşlama
Yoğurt
Ara: Türk kahvesi, 1 dilim bitter, 4 kaşık aşure
Aksam 18.30: 1 kepçe çorba, 5 kasık tavuklu bezelye yrnegi, 10 adet üzüm(Çekirdeksiz)
Bitki Çayı 2.5 litre su
Arkadaslar gelecek
Ara olarak 1 avuç çekirdek yidim
Çok erken kalkiyorum ama normalde yapıyorum canım az da olsa bir kaç gündür yogunluktan geç yatınca, oğlum da uyumayinca uyanamadim o yüzden oldu.Canım sabah kahvaltı etme şansın yok mu. Anladığım kadarıyla çalışıyorsun... Kahvaltılık bişeyler götürmeyi deneyebilirsin. Salatalık gibi zeytin gibi mesela
Afiyet olsun canım akşam ki lazanya olmayabilirdi. Ikinci aradaki puding olmamış. Afiyet olsun canim.Kızlar döndüm ama bugün sınav yaptılar ani şekilde su quiz denilenler... Onunla cebellesiyordum moralim ziffiiir ziffir ziffir
Menüm
Sabah yarın has.yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
1 isirik ekmek. Isirik da yeni çıktı
Öğle 12.00
1 kepçe çorba
1 dilim lazanya
1 mandalina
Ara 16.00
1 muz 1 mandalina 1 de su küçük pudinglerden
Akşam 19.0o
1 küçük dilim lazanya
1 kepçe ıspanak
1 kase yoğurt
1.5 litre su
Anladım... Eğer öyleyse gün içinde tolore edilebilir :)Çok erken kalkiyorum ama normalde yapıyorum canım az da olsa bir kaç gündür yogunluktan geç yatınca, oğlum da uyumayinca uyanamadim o yüzden oldu.
Vayyy su artmış harikaIyi aksamlar herkesee
Ben iki gundur gelemedim ya kusura bakmayin ozur diliyorum uzun zaman evde olmayacagimiz icin evi ayarliyordum. Hasta da olunca epeydir dokunmamistim hicbir yere. Iki gundur totom yer gormedi gercekten cok yoruldum.
Yarin yola cikacagiz insallah ailelere dogru.
Bugunku menumu vereyim.
Sabah
1 haslanmis yumiurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
1 dilm ekmek
Ara
Yarim yesil elma
Soda
Aksam
2 kase mercimek corbasi
Ayran
Su 2 litre
Yavas yedim :)
Arkadaslar söylemiş bir de ben soylemeyeyim. Afiyet olsun canımBugünkü menüm sabah peynir, zeytin reçel, bir dilim ekmek ve gofret.
Ara öğün bir avuç üzüm
Öğle yarım simit üzüm
Ara öğün bir avuç ceviz
Akşam bir tabak meyhane pilavı ve ayran
Gün içinde de bir buçuk litre su
KusursuzBenim menüm kahvaltıda :cevizli avakado ezmesi,yeşillik ,çiğ kuruyemiş,zeytin öğlen fırsatım olmadı müşteri yoğundu ceviz ,çiğ kabak çekirdeği ,akşam fırında sardalya bol salata peynir yememe son 2 gün kaldı antipiyotik bitiyor şükür artık yumurta ve peynirde olur kahvaltı da
AboooovvvBenim menume gelince hiç bakmayın daha iyi bugün hiç olmadısabah 3 küçük dilim kepek ekmeği Sucuklu yumurta peynir 3 zeytin öğle 4 küçük dilim ekmek kavurmali yumurta tereyağ akşam 2 küçük lahmacun çorba salata ayran karbon dolu bi gün oldu iyi yani yaptığım kekten yememis olmam
Aluç bilmez miyim çok severim afiyet olsun. Menü biraz karbon olmuş. Ama artık bahaneler bitsin canım lütfenİyi geceler canlar
Sabah 10:00 bir poğça çay
11:00 bir nescafe bir kuru kayısı
Saat 12:30 iki sıkım çiköfte ekmeğe sardım marulum yoktu lavaş ekmek
Saat 18:30 bir tabak güveç cacık ne yazık ki bende bugün ekmek çok yedim ya pilsv yicektim ya ekmek ben kepekli ekmeği seçtim buara regli olcam içtahım açık ya
Elazığa geldik annemlere o yapmıştı acılı güveç sonrada aluç yedim meyve bilir misiniz
Ya valla bitmiyor bir türlü adapte olamıyorum eskisi gibi iki gün iyi gidiyosa iki gün bozuyorum yoksa şimdiye 71 filan olmuştumVayyy su artmış harikaafiyet olsun canım.
Arkadaslar söylemiş bir de ben soylemeyeyim. Afiyet olsun canım
Kusursuzafiyet olsun canım.
Aboooovvv
Aluç bilmez miyim çok severim afiyet olsun. Menü biraz karbon olmuş. Ama artık bahaneler bitsin canım lütfen
Zayıflama konusunda bişey diyemem ama sırf zayıflıyorum bu ürünle diye de onu içip niye böbreklerimi zedeliyim. Yani ben şahsen böyle düşünüyorumBen nescafeyle zayıfladım vallahi evet zararlı belki ama bir sigara bir kola kadar da zararlı değildir diye düşünüyorum
60 li kilolarda bile olmustun o yüzden hep hedefini düşün canım. Tsrtida az rakam mi yoksa ekmek mi bizi daha mutlu ediyor. Bu yüzden hedefe odaklan canımYa valla bitmiyor bir türlü adapte olamıyorum eskisi gibi iki gün iyi gidiyosa iki gün bozuyorum yoksa şimdiye 71 filan olmuştum
Onlar kadar var canım zararı nasıl sigaranın zararı birden çıkmıyorsa onunda aynıBen nescafeyle zayıfladım vallahi evet zararlı belki ama bir sigara bir kola kadar da zararlı değildir diye düşünüyorum
Kesinlikle öyle en iyi kahve Türk kahvesi ve filtre kahve doktorlarda onu için diyorlarNescafeler her ne kadar sadede içilse sağlık açısından kötü değil mi ya... İşlenmiş ürün diye biliyorum.
Zayıflama konusunda bişey diyemem ama sırf zayıflıyorum bu ürünle diye de onu içip niye böbreklerimi zedeliyim. Yani ben şahsen böyle düşünüyorum
Ben en az 66 rakamını görmüştüm o da evlendiğimde bu sefer hedefim 65 benim yüzüm de küçük çok minnak kalıyorum yani ilk hedefim 70 sonra 65 şuda bir gerçek ki ben işk zayıfladığım ki psikolojiyle devam etsem bir ayda 4 kilom gider söz daha dikkat edecem60 li kilolarda bile olmustun o yüzden hep hedefini düşün canım. Tsrtida az rakam mi yoksa ekmek mi bizi daha mutlu ediyor. Bu yüzden hedefe odaklan canım
Sende benim gibisin erken kalkıyorsun tabi benim hazırlama şansım varda sende iki çocuk olunca zor oluyordurÇok erken kalkiyorum ama normalde yapıyorum canım az da olsa bir kaç gündür yogunluktan geç yatınca, oğlum da uyumayinca uyanamadim o yüzden oldu.
Kesinlikle sana katılıyorum canımZayıflama konusunda bişey diyemem ama sırf zayıflıyorum bu ürünle diye de onu içip niye böbreklerimi zedeliyim. Yani ben şahsen böyle düşünüyorum
Fazla kullanımın zararlı olacağını söylüyor mesela günde üç dört kupa ben bazen günde bir bazen iki üç günde bir içiyorum şuan eskiden ilk zayıfladığım zamn hergün yine bir tane içiyodumOnlar kadar var canım zararı nasıl sigaranın zararı birden çıkmıyorsa onunda aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?