Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Herkese iyi akşamlar
Bugün yeni baslangicimin ilk günü kaçamaklı oldu ilk günden Ama bunu da ilk gün olmasına verelim Artık

Sabah tereyağlı yumurta zeytin 1 dilim peynir mor üzüm
Öğlen kıymalı ıspanak yoğurt
Ara 1 ince dilim künefe
Akşam yemeği iki kaşık ıspanak 2 kaşık yoğurt

Su bugün ne oldu bir buçuk litre ancak olmuştur Kaç günün yoğunluğundan başın felaket ağrıyor bugün toparlama gün olsun Yarın daha iyi bir menüyle geleceğim Aslında Akşam yemeğinde farklı birbirini var ama ben kendimi cezalandırmak adına yemeyeceğim koyun etine Hayır diyorum sen düşün Miyav_su

Sabah iki haşlanmış yumurta peynir iki dilim ekmek
Öğlen patates salatası
Ara öğün bir avuç ceviz ve üzüm
Akşam 3 kaşık pilav üstüne bir kaşık türlü yanında ayran.
Yürüyüşümü çok güzel yaptım. Ama bugun susamadım pek. Bir bardak su içtim sadece. Hem yarın sınavda wc sıkıntısı yaşamıyım diye. :)

Kız akşam nasıl doydun şöyle dolu dolu 1,2 paket yeseydin ya

Miyav_su canım bi şey danışcam sana
Kahvaltıda ceviz yersem doyar mıyım
Birde ne kadar yemeliyim
Birde bu kabızlığa da çözüm olur mu
Ceviz yiyebilirsin yanlız paketli olmasın kendin kır kabızlığa kısmen çözüm olur akşamdan suda beklet sabah suyu iç cevizi ye yada kuru kayısı beklet siyah olandan sabah suyu iç kayısı ye birde bol doğal probiyotik yoğurt ,turşu,kefir tüketebilirsin ,sabahları bir fincan zeytinyağı içebilirsin

Anladım canım afiyet olsun sınavda bol başarılar

Künefe yemişsin afiyet olsun canım

İyi akşamlar @puantiyeli_kelebek hoşgeldin tatlım özledik seni kayınbabanın ve senin adına da çok sevindim inş hayırlısı olur
Sabah 10:30 bir peynirli börek iki çatal cevizli bal bir közlenmiş biber domates
Öğlen 15:00 6 tane mercimek köfte turşu marul
Akşam 20:00 bir kase harput köfte turşu yicem annemdeyim bayağ iş yaptık halı silkeledik alış veriş filan bayağ hareketli bir gündü

Afiyet olsun canım yediklerin erimiştir

Afiyet olsun akşam az yemissin diye kunefeyi dengelemissindir
Afiyet olsun canım guzel
Süper her zamanki gibi afiyet olsun canm
afiyet olsun cnm

Bugünkü menüm sabah 1 lahmacun maydanoz öğle aynısı ve 2 çatal aşure akşam 1 tabak Alinazik 1 dilim ekmek ve turşu yine karbon oldu hep
Karatay da diyor zaten lahmacun yiyin diye. Lavaş ekmek olarak yiyin.. Normal rkmeklerde mayalar kullanıldığı için gaz filan yapıyo. sindirim sistemiyle alakalı bişeyi vardı ama şimdi hatırlayamadım. :)

Hımm tamam canım çok teşekkür ederim

Karatay da diyor zaten lahmacun yiyin diye. Lavaş ekmek olarak yiyin.. Normal rkmeklerde mayalar kullanıldığı için gaz filan yapıyo. sindirim sistemiyle alakalı bişeyi vardı ama şimdi hatırlayamadım. :)
İçimde zararlı maddeler var bende lavaş olarak tüketiyorum normal ekmek tüketmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…