Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Annemlere gittim bugün şimdi geldim
Sabah 09.00: 2 has yumurta kk peynir salatalık

Ara: 1 elma ve bardak süt
Öğle: domates salatalık 2 kaşık melemen
2 ceviz 1 dilim ekmek
Ara: 1 kase yoğurt 1 mandalina

Aksam 19.30: ızgara siş ve köfte 5 tane kadar
2 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
Ara: 1 dilim Revani
Su 1
2.5 litre Türk Kahvesi bitki çayı

geçmiş olsun canım

Menu sabah yarım kete 1 yumurta zeytin peynir domates
Ara 1 kase aşure
Ikindi 4 lahana sarması (çiğ eltime yardım ettim sararken öyle attım agzima) 2 dilim ekmek arasına cemen
8 gibi 1 tane rondo çay
Suan açım ama yemeyecegim sabah güzel bi kahvaltı yapacağım şimdi yersem sabah 1 olurum yemezsem - olurum.
bugün çok karışık oldu planimda balık yemek vardı yarına kaldı inş yarın yiyebilirim

Rondo sanırım kremalı bisküvi değil mi onun dışındakiler güzel afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım reglin var sanırım tatlı yemişsin

Dünkü menum
Sabah bir dilim ekmek bir tavada yumurta zeytin peynir
Öğlen bir dilim incirli cevizli tatlı bir patates mantısı 5 zeytinyağlı sarma bir dilimde ismini bilmediğim açmadan bozma pogazdan çarpma bisey. bilemedim cahil gorunmeyeyeim diyede sormadim. Keşke yemeseydim begenmedim
Aksam haşlanmış tavuktan3-4 kaşık tursu

Hoşgeldin canim yeni gelen arkadasimizsin biz tanisamadik seninle kendini biraz tanıtır mısın ben evliyim 31 yasindayim 2 oglum var. 108 kiloyla haziranda basladim 14 kilo verdim ama suan 1-2 derken cogunu geri aldim malesef
Menune gelince pilavdan ziyade turluyu cok yesen daha iyi olurdu. Karbon ağırlıklı bir gun olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…