Rica ederimHımm tamam canım çok teşekkür ederim
Aşure ekmek olmamış gerisi güzel afiyet olsunBugünkü menüm sabah 1 lahmacun maydanoz öğle aynısı ve 2 çatal aşure akşam 1 tabak Alinazik 1 dilim ekmek ve turşu yine karbon oldu hep
geçmiş olsun canımSelamun aleykum güzellerrrr
Nasılsınız haftasonunuz nasıl geçiyor
Ben nur topu gibi grip oldum 3 gündür fenaydım bugün bir nebze daha iyiyim elhamdülillah
Pilatese devam ediyorum çok çok iyi hissettiriyor insana kendini her gün 45,50 dakika civarı ve yürüyüş de tabi
Ah kızlar ah şu aşureler mahvetti beni pek de severim yaa
Hele içinde incir bol üstünde bol tarçın varsa
Veliler sağolsun getirdiler bugün de arkadaş yapıyor davet etti
Rondo sanırım kremalı bisküvi değil mi onun dışındakiler güzel afiyet olsun canımMenu sabah yarım kete 1 yumurta zeytin peynir domates
Ara 1 kase aşure
Ikindi 4 lahana sarması (çiğ eltime yardım ettim sararken öyle attım agzima) 2 dilim ekmek arasına cemen
8 gibi 1 tane rondo çay
Suan açım ama yemeyecegim sabah güzel bi kahvaltı yapacağım şimdi yersem sabah 1 olurum yemezsem - olurum.
bugün çok karışık oldu planimda balık yemek vardı yarına kaldı inş yarın yiyebilirim
Afiyet olsun canım reglin var sanırım tatlı yemişsinAnnemlere gittim bugün şimdi geldim
Sabah 09.00: 2 has yumurta kk peynir salatalık
Ara: 1 elma ve bardak süt
Öğle: domates salatalık 2 kaşık melemen
2 ceviz 1 dilim ekmek
Ara: 1 kase yoğurt 1 mandalina
Aksam 19.30: ızgara siş ve köfte 5 tane kadar
2 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
Ara: 1 dilim Revani
Su 1
2.5 litre Türk Kahvesi bitki çayı
Sanada Günaydın canımGünaydın kızlar soğuk bir Ege ilinden Mutlu pazarlar kızlar
Günaydın canım bende pazardan geldim çok üsüdümGünaydın kızlar soğuk bir Ege ilinden Mutlu pazarlar kızlar
Sorma yemeye fırsat olmadı çünkü ben gelene kadar 4 dilim kek kalmıştıHarikasın süper annebencede kayinvalidene falan da gonder kekten evde kalmasin ac bir anina denk gelmesin
Günaydın canım burasıda buz gibiGünaydın kızlar soğuk bir Ege ilinden Mutlu pazarlar kızlar
Sabah iki haşlanmış yumurta peynir iki dilim ekmek
Öğlen patates salatası
Ara öğün bir avuç ceviz ve üzüm
Akşam 3 kaşık pilav üstüne bir kaşık türlü yanında ayran.
Yürüyüşümü çok güzel yaptım. Ama bugun susamadım pek. Bir bardak su içtim sadece. Hem yarın sınavda wc sıkıntısı yaşamıyım diye. :)
Kız akşam nasıl doydun şöyle dolu dolu 1,2 paket yeseydin ya
Afiyet olsun canım bende bugün intermittent fasting yapıyorum kızlar bugün menü YokKahvaltim biraz daha yumurta li mantar ilavesi ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?