İsmini bilmediğin bir gıda mı var hayretDünkü menum
Sabah bir dilim ekmek bir tavada yumurta zeytin peynir
Öğlen bir dilim incirli cevizli tatlı bir patates mantısı 5 zeytinyağlı sarma bir dilimde ismini bilmediğim açmadan bozma pogazdan çarpma bisey. bilemedim cahil gorunmeyeyeim diyede sormadim.Keşke yemeseydim begenmedim
Aksam haşlanmış tavuktan3-4 kaşık tursu
Canım özledik seni kolay gelsin hemencecik taşınır yerleşirsiniz Allah'ın izniyleSelamlar canlarımGünlerim aşırı yoğun geçiyor bu yüzden uğrayamadım hiç 10 güne kadar taşınıyoruz onun hazırlıkları + dershane/okul derken hiç giremedim Şimdi bile annem sesleniyo kolilere kitaplarını koy diye Ama şu telaşım bitsin çok daha rahat olucam Burda olmayı, yazışmayı çok özlemişim
Mutlu pazarlar canımGünaydın herkese mutlu pazarlar
Evet birden sıcaklık düştü sorma daha yeni ısınmaya başladıkGünaydın canım bende pazardan geldim çok üsüdüm
Hadi bakalım hayırlısı olur inşallah canımGünaydın canım burasıda buz gibi
Üniversitedeki eşimi bekliyorum sınavda. Çocukları kvde koydum. Aciktim bi karışık tost yedim burasıda buz gibi donuyorum resmen
Anlamadim menu n niye yokAfiyet olsun canım bende bugün intermittent fasting yapıyorum kızlar bugün menü Yok
Ahh revani ah sevdiğimi hatrıma getirdi pek sever de yapıvermezdim amaAnnemlere gittim bugün şimdi geldim
Sabah 09.00: 2 has yumurta kk peynir salatalık
Ara: 1 elma ve bardak süt
Öğle: domates salatalık 2 kaşık melemen
2 ceviz 1 dilim ekmek
Ara: 1 kase yoğurt 1 mandalina
Aksam 19.30: ızgara siş ve köfte 5 tane kadar
2 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
Ara: 1 dilim Revani
Su 1
2.5 litre Türk Kahvesi bitki çayı
Allah razı olsun canımgeçmiş olsun canım
Ayy insanın fikri neyse zikri de o olurmuş hesabı aklımdan bisküviler çikolatalar geçirdiğim nasıl da belli1,2 paket ne yeseydim kiz
Selam canm insan bir ara verdimi toparlaması zor oluyor sende fazla ara vermeden toparla canım yazık verdiğimiz kilolar geri gelmesinMerhaba kızlar Hepinizi çok özledim.
Bir türlü düzene giremedim ciddi ciddi kilo alacagım gibi görünüyor.
Menü yazamıyorum çünkü hep abur cubur mesela bugün kahvaltıda eski düzenim gibi abur cubur yedim(tüm sopalar gelsin bana)
kendimi kötü hissetmeye başladım.
Şimdi temizlik yaptım bulaşık yıkayıp dışarı çıkacağım kızlar. dışarda ev yemekleri yapan bir yerde çorba ana yemek vs. gibi düzenli bir yemek yiyeceğim. gelirkende ayran falan alırım akşam acıkırsam meyveyle beraber yerim.
Kendime söz veriyorum ufak ufak başlayayım.
En azından 200 gr vermiş olmak istiyorum çarşambaya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?