Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Selamlar canlarım Günlerim aşırı yoğun geçiyor bu yüzden uğrayamadım hiç 10 güne kadar taşınıyoruz onun hazırlıkları + dershane/okul derken hiç giremedim Şimdi bile annem sesleniyo kolilere kitaplarını koy diye Ama şu telaşım bitsin çok daha rahat olucam Burda olmayı, yazışmayı çok özlemişim

İsmini bilmediğin bir gıda mı var hayret benden sana tavsiye adını bilmediğin gıdaları yeme

Canım özledik seni kolay gelsin hemencecik taşınır yerleşirsiniz Allah'ın izniyle

Ahh revani ah sevdiğimi hatrıma getirdi pek sever de yapıvermezdim ama

Geç kalktım bugün kızlar biraz da hastalığın etkisi var galiba ruh gibi yatmışım.
Kalktım kahvaltı yaptım, 1 haftadır sabrettim ama artık dayanamadım az önce bir ilaç içtim
Şimdi inşallah pilates yapcam sonra da duşa girerim

Merhaba kızlar Hepinizi çok özledim.
Bir türlü düzene giremedim ciddi ciddi kilo alacagım gibi görünüyor.
Menü yazamıyorum çünkü hep abur cubur mesela bugün kahvaltıda eski düzenim gibi abur cubur yedim (tüm sopalar gelsin bana)
kendimi kötü hissetmeye başladım.
Şimdi temizlik yaptım bulaşık yıkayıp dışarı çıkacağım kızlar. dışarda ev yemekleri yapan bir yerde çorba ana yemek vs. gibi düzenli bir yemek yiyeceğim. gelirkende ayran falan alırım akşam acıkırsam meyveyle beraber yerim.

Kendime söz veriyorum ufak ufak başlayayım.
En azından 200 gr vermiş olmak istiyorum çarşambaya kadar

İyi akşamlar ses soluk yok klasik pazar
Sabah 10:00 bir börek çay iki çatal patatesli omlet domates
Ara bir halley
Öğlen 16:00 yarım lavaşa sarılı tavukdöner turşu
Akşam hiç bişi acıkırsam biraz peynir domates yerim ve bir türk kahvesi içerim bugünde böyle olsun öpüldünüz

Selam canm insan bir ara verdimi toparlaması zor oluyor sende fazla ara vermeden toparla canım yazık verdiğimiz kilolar geri gelmesin

Menumu vereyim
Sabah 11.00: 1 has yumurta 3 4 çatal patates Kızartma
5 zeytin, kk peynir, 1 dilim ekmek
Ara: Türk Kahvesi

Öğle 15.00: 1 servis patates salatası
1 tane börek ve 1 dilim kek
Bitki çayları 2.5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…