Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

canım sabah tereyağını yemeseydin keşke onun yerine kuruyemiş koyabilir misin? ceviz,badem,fındık gibi
bir de meyve yemen lazım,akşamı da yemişsindir umarım çok geç saate bırakma
kuru yemiş ve meyve bu aralar çok zor malesef

Allahım kız silkelen kendine gel zayıflayalımda artık buralara şöyle yazalım 56 bedenden 36 bedene düştük diye hava atmaya yazalım

Evdeki zıpzıbını kullan ah Allah adı aklıma gelmedi birde şeker orucunu tavsiye ederim sen ne biçim karataycısın bakam

Emin misin en son eşimle benimle yürüyüşe heves etti saat 4 de sarhoş gibi yürüdü

ben yalnızım gelen kalıyo çöpe atmaya da asla razı olmuyor gönlüm... bak sebzeler bozulup çöpü boyluyor ama bunlar namussuzlar bozulmuyorlar da :))) neyse an itibari ile bende bıraktım yemicem inşallah......
Bak sen ağzının tadını biliyon seni gidi sebzeleride gönlün razı olmasın csnım onlarıda tüket

Ben hergün dükkandayım gecen hafta girebildim ctesi pazarına onada tövbe ettim bamyanın kilosu 20 TL idi

Emin misin en son eşimle benimle yürüyüşe heves etti saat 4 de sarhoş gibi yürüdü
valla eminim canım sen tamam dersen kalkmayan ne olsun
Ben hergün dükkandayım gecen hafta girebildim ctesi pazarına onada tövbe ettim bamyanın kilosu 20 TL idi
canım oha şaka yapıyorsun? burada 10-12 tl falan,nasıl iki katı

Sorma organik diye geçirecekler bize bende almadım babam bahçe kiraladı Oray'a ekti oradan gelicek ben çok seviyorum bamya ,taze fasulye ,börülce
ayy ben de ben de ekşili falan olacak bamya bir de ham ham canımı istettin ben de yapayım 2-3 güne
Yarın hazır ol küfür etme bak kulaklarım çınlarsa fitblack
saçmalama etmem tabii ki sesini açıp yatacağım ama ya mesaj at ya da çaldır canım internetimi kapatabilirim çünkü olur mu?

ayy bu feciymiş azıcık ye marul falan bol ye,1 çatal kısır yiyorsan 2 tane marul kemir
Kız onlar beni kesmez 1 tabak kısır 2 tabak turşu yerim ben birde şekersiz 5-6 bardak çaymillet tatlıya hayır diyemezben kısır turşu en büyük zaafım dün eşimle şort almaya gittik bana önce L beden verdi sonraeski bedenim 4xl getirdi tabiki L oldu oda sonra bana dediki bayramda 66 kg ol sana 5 kg patates kızartıcam ki ben hayatta kızartma yemem bende dedim ki bana bol yeşillikli kısır ev turşusu lahanalı biberli salatalık yanında Kocaman demlik çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…