kuru yemiş ve meyve bu aralar çok zor malesefcanım sabah tereyağını yemeseydin keşkeonun yerine kuruyemiş koyabilir misin? ceviz,badem,fındık gibi
bir de meyve yemen lazım,akşamı da yemişsindir umarım çok geç saate bırakma
eşim bugün bunları almaya çalışacak inşallah canımCok güzel bir menu canim cabalayinca oluyor gerçekten.. ama protein eksik biraz yogurt sut yumurta araya sikistirabilirsen harika olur
Amin inşallah Can'ım sagolHayirlisi cnm yaaaa allah guzel gunlernasip etsinnnn
biz ona şöyle diyoruz cicim deli deliyi dakkada bulurmuş :)))
Allahımmerhabaaa ,
aralık ayından mayısa kadar verdim mayıstan beride veremiyorum daha doğrusu sapıttım yani... aburcuburları kendime bile çaktırmadan löp löp yutuyorum.... bi de kendimi diyette sanıyorum o çok komik oluyo :)))
Evdeki zıpzıbını kullan ah Allah adı aklıma gelmediyani giden sağlam gitmiş maşallah diyorum ya bu iştaha bu yemeye 70 lere geri fırlamam lazımdı....63 e düşmüştüm şimdi 66 yım dümdük 66 :))) pazar gününden beri de spor yapıyorum az yiyiyorum ama o azın içine illa dondurma da griyor :)) nasıl olcek bilmem :)) tatlıyı kesmem gerekiyor... ben anca o zaman verebiliyorum yoksa milim oynamıyor meret....
Emin misin en son eşimle benimle yürüyüşe heves etti saat 4 de sarhoş gibi yürüdücanım ya aslında aynı şehre gerek yok konuşuyoruz whatsapp'tan da beni de dürtsene5 gibi falan kalkıyorsun kaldır beni de valla,yani telefonun sesini açık bırakırım mesaj atman ya da çaldırman yeterli.rapor yazarım ben de sana yarım saat aralıklarla uyanığım uyanığım diye ne güzel olur
Bak sen ağzının tadını biliyon seni gidi sebzeleride gönlün razı olmasın csnım onlarıda tüketben yalnızım gelen kalıyo çöpe atmaya da asla razı olmuyor gönlüm... bak sebzeler bozulup çöpü boyluyor ama bunlar namussuzlar bozulmuyorlar da :))) neyse an itibari ile bende bıraktım yemicem inşallah......
Ben hergün dükkandayım gecen hafta girebildim ctesi pazarına onada tövbe ettim bamyanın kilosu 20 TL idigeçtiii çok mutluyum
ama bu sefer de diş ağrısından duramıyorum,resmen nazar var üzerimdediyete başladığımdan beri sağlık sorunlarım art arda geldi,20'lik diş çıkartıyorum.çektireceğim yakın zamanda ama sert şeyler yiyemiyorum şu ara
evet canım ben hep öyle yapıyorum,bizim burada mükemmel bir pazar var,alıyorum pazar çantasını 1 haftalık sebze meyve,sonra marketlerden kuruyemişler kurumeyveler.süper oluyor yani 1 hafta rahat ediyorum,sen de öyle yap
valla eminim canım sen tamam dersen kalkmayan ne olsunEmin misin en son eşimle benimle yürüyüşe heves etti saat 4 de sarhoş gibi yürüdü
canım oha şaka yapıyorsun? burada 10-12 tl falan,nasıl iki katıBen hergün dükkandayım gecen hafta girebildim ctesi pazarına onada tövbe ettim bamyanın kilosu 20 TL idi
Sorma organik diye geçirecekler bize bende almadım babam bahçe kiraladı Oray'a ekti oradan gelicek ben çok seviyorum bamya ,taze fasulye ,börülcevalla eminim canım sen tamam dersen kalkmayan ne olsun
canım oha şaka yapıyorsun? burada 10-12 tl falan,nasıl iki katı
canım menün mükemmel olmuş,akşam özellikle çok lezizselam kızlar bugün kahvaltıda közlenmiş patlıcan ,domates,biber ve közlenmiş soğan yedim sade Türk kahvesi,sade soda akşama zeytinyağlı bamya ve semizotlu yoğurt var
Sagol Can'ım benim yanlız yarın ablamlarda kısır partisi varcanım menün mükemmel olmuş,akşam özellikle çok leziz
ayy ben de ben de ekşili falan olacak bamya bir de ham hamSorma organik diye geçirecekler bize bende almadım babam bahçe kiraladı Oray'a ekti oradan gelicek ben çok seviyorum bamya ,taze fasulye ,börülce
saçmalama etmem tabii ki
ayy bu feciymişSagol Can'ım benim yanlız yarın ablamlarda kısır partisi varve bol turşulu ne yapıcam ben
Kız onlar beni kesmez 1 tabak kısır 2 tabak turşu yerimayy bu feciymişazıcık ye marul falan bol ye,1 çatal kısır yiyorsan 2 tane marul kemir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?