Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

2 saatte bir beslenme diye sartlanmadim aciktigim icin yerim ama arada sut ayran icip tokluk hissini yakalamaya calisacagim
Tesekkurler canim insallah
O zaman aramiza hosgeldin

Menüm gelsin
Sabah 6.50: 1 has yumurta, 2 çatal peynir
4 zeytin
Öğle: yarım kase çorba, 1 tabak bezelye yemeği, yoğurt ve salatalık, 1 dilim ekmek

Ara: Türk.Kahvesi, 2 dilim bitter

Aksam 19.00: 1 kepçe çorba,
1 kaşık kıyma kavurma
2 servis taze fasulye ve közde mantar
4 kaşık yoğurt
ara: 3 ceviz içi, yarım avuç leblebi
2.5 litre su bitki çayları soda

Kızlar menum belli yazayim

Sabah
Tavada yumurta
Yarım muz
Zeytin
Köy peyniri

Ara
1 bardak süt

Öğle
Kapuska
Turşu
Yoğurt

Ara
1 mandalina

Aksam
Kuzu pirzola
Ciger sote
Yogurt
2 lt su

Leslie 2 mil
Menunu çok beğendim canım. Suyu az daha artttirabilirsin bir de akşam kaçta yedin o da önemli biliyorsun

Menünüz güzel. Öyle aşırılık olmamış. :)

Miyavsu bu konuda benimle çok sakalasti canım ondan yaptım kesinlikle bi art niyetim yok vallahi
Biliyorum canım zaten mapusa mi dustun boncuklardan kuş bunları anlayabilirim ama daha fazlası iyi değil hoş değil. Şakalar da incitici olabilir canım...

Miyavsu canım yaptığım şakaları tevafuk gibi sende yanlış anlarsan çok üzülürüm ben ban yiyince senin hoşuna gitti sakalastinya benle benimde yapma sebebim kesinlikle o samimi bulmasam seni bu kadar şaka yapmazdim

Kola olmayaymış iyimiş

Hoş geldin aramıza gazan mübarek olsun

Öğle o 1 dilim ekmek olmayabilirdi canım gerisi gayet güzel

Menunu çok beğendim canım. Suyu az daha artttirabilirsin bir de akşam kaçta yedin o da önemli biliyorsun
Begenmene sevindim 19.30 da yedim aksam yemegini canım evet su az farkindayim benim kiloma 4 lt icmem lazım misafirlige gidince ve olaylı gelince böyle oldu malesef

Slm kızlar 2 gündür yokum ipin ucu çok kaçtı gelip menu yazmaya utandım sabah öğlen güzel sonra bi anda bişeyler oluyor yarın biraz olsun dikkat edeyim de cikmayim gene çarşambaya -olmaz bari + da olmasın
Iyi geceler

Iyi geceler hanimlaar. ay hic vaktim olmadi ya gelemedim. Hazir buraya gelmisken hastane islermi halletmeye calisiyorum. Daha kolay burda :)

Toplu menu bildireyim.

Cumartesi
Sabah yola ciktik zaten kahvalti yapmadik. 1 tane pogaca 1 ayran.

Ara
Sekersiz kahve
Soda

Aksam
Firinda levrek
Salata
Yavas yedim.
Su cok az oldu malesef..

Pazar
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
salatalik
2 catal patates kizartmasi

Aksam
Etliekmek
Ayran
Salata
Yavas yedim.

Su 1.5 litre

Pazartesi
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
1 haslanmis yumurta

Aksam
2 yemek kasigi bulgur pilavi
2 yemek.kasigi turlu
Yogurt
Salata
Yavas yedim

Burda her gun disari cikip yuruyoruz belediyenin spor aletlerinde vakit geciriyoruz insallah yediklerimi yakmisimdir.
Su 1 litre malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…