- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
Yarın sabah bakabilirim ancak. Şu iki gün baya yoğun geçti çünküAfiyet olsun tartildin mi peki bunun kiloya yansimasi oldu mu?
hosbuldumm :))
peki kurallari kabul ediyorumm :)
valla ben tabagi elime almamla bitmesi bir oluyobende mi denesem ne kdar yavaslikta yiyosun peki
rabbim sikintilarinizi gidersin insallah
afiyet olsunn 2 saatte 1 mi besleniyosun
afiyet olsun fazla tursu odem yapmasin :))
kesinlikle bosverip daha cok yemek yerine kaldigin yerden bastan basla :)) bende ayni durumdayim cunku
afiyet olsun
Yarın sabah bakabilirim ancak. Şu iki gün baya yoğun geçti çünkü
Menunu çok beğendim canım. Suyu az daha artttirabilirsin bir de akşam kaçta yedin o da önemli biliyorsunKızlar menum belli yazayim
Sabah
Tavada yumurta
Yarım muz
Zeytin
Köy peyniri
Ara
1 bardak süt
Öğle
Kapuska
Turşu
Yoğurt
Ara
1 mandalina
Aksam
Kuzu pirzola
Ciger sote
Yogurt
2 lt su
Leslie 2 mil
Menünüz güzel. Öyle aşırılık olmamış. :)Menüm gelsin
Sabah 6.50: 1 has yumurta, 2 çatal peynir
4 zeytin
Öğle: yarım kase çorba, 1 tabak bezelye yemeği, yoğurt ve salatalık, 1 dilim ekmek
Ara: Türk.Kahvesi, 2 dilim bitter
Aksam 19.00: 1 kepçe çorba,
1 kaşık kıyma kavurma
2 servis taze fasulye ve közde mantar
4 kaşık yoğurt
ara: 3 ceviz içi, yarım avuç leblebi
2.5 litre su bitki çayları soda
Süper canım afiyet olsunKızlar menum belli yazayim
Sabah
Tavada yumurta
Yarım muz
Zeytin
Köy peyniri
Ara
1 bardak süt
Öğle
Kapuska
Turşu
Yoğurt
Ara
1 mandalina
Aksam
Kuzu pirzola
Ciger sote
Yogurt
2 lt su
Leslie 2 mil
Miyavsu bu konuda benimle çok sakalasti canım ondan yaptım kesinlikle bi art niyetim yok vallahiYaptığın hiç hoş değil.. bir yere kadar anlarım ama bu cümle hiç gulunesi değil canım Üzgünüm...
Biliyorum canım zaten mapusa mi dustun boncuklardan kuş bunları anlayabilirim ama daha fazlası iyi değil hoş değil. Şakalar da incitici olabilir canım...Miyavsu bu konuda benimle çok sakalasti canım ondan yaptım kesinlikle bi art niyetim yok vallahi
Evet biraz abarttim sankiBiliyorum canım zaten mapusa mi dustun boncuklardan kuş bunları anlayabilirim ama daha fazlası iyi değil hoş değil. Şakalar da incitici olabilir canım...
Kola olmayaymış iyimişKızlar herkese iyi Akşamlar.
@puantiyeli_kelebek aynen öyle ucunu kaçırdıkça kaçırasım geliyor toparlanamıyorum... üstesinden geleceğiz hadı bakalım
bugünkü menüm
sabah : yok
öğle: 2 yk. etli patates
1yk erişte
1 dilim tt ekmek
salata
akşam: 1 bardak kola
1 prs. iskender
meyve vs.
bugün hastanede bir sebepten dolayı ölçüm yaptırdım 82.400 çıktım kızlar sanırım en son 800 gr.dı
Hoş geldin aramıza gazan mübarek olsunhosbuldumm :))
peki kurallari kabul ediyorumm :)
valla ben tabagi elime almamla bitmesi bir oluyobende mi denesem ne kdar yavaslikta yiyosun peki
rabbim sikintilarinizi gidersin insallah
afiyet olsunn 2 saatte 1 mi besleniyosun
afiyet olsun fazla tursu odem yapmasin :))
kesinlikle bosverip daha cok yemek yerine kaldigin yerden bastan basla :)) bende ayni durumdayim cunku
afiyet olsun
Aynen çünkü diğer zamnlar canım istese de engel olabiliyorum bu dönem biraz zor oluyorEvet tavuk gogsu de fazla neyse canim regldense gecer umarim bu ataklar
Menüm gelsin
Sabah 6.50: 1 has yumurta, 2 çatal peynir
4 zeytin
Öğle: yarım kase çorba, 1 tabak bezelye yemeği, yoğurt ve salatalık, 1 dilim ekmek
Ara: Türk.Kahvesi, 2 dilim bitter
Aksam 19.00: 1 kepçe çorba,
1 kaşık kıyma kavurma
2 servis taze fasulye ve közde mantar
4 kaşık yoğurt
ara: 3 ceviz içi, yarım avuç leblebi
2.5 litre su bitki çayları soda
Begenmene sevindimMenunu çok beğendim canım. Suyu az daha artttirabilirsin bir de akşam kaçta yedin o da önemli biliyorsun
Menü gelsin sabah 2 dilim k.ekmegi kozlenmis biber yoğurt tereyağ öğlen 1 kase aşure akşam ızgara palamut bol salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?