Amin canim insallahTM canım cevap vermissin anladım bişey olmaz inş haklarında hayırlısı olsun
Kadin esimin uzaktan bir akrabasi olen kocasi da uzaktan akraba imis sorun cikaranlar kadinin eski kayinlari yengemiz nasil evlenir davasindalar tuhaf tuhaf isler anlayacağın. Ama haberleri vardi daha once bu isten eminim. Onlarda mi para pesinde anlamadım ki[/QUOT
Hepside çok güzel afiyet olsun canım sen çarşamba kilo bildirimi yapacan mıKızlar menum belli yazayim
Sabah
Tavada yumurta
Yarım muz
Zeytin
Köy peyniri
Ara
1 bardak süt
Öğle
Kapuska
Turşu
Yoğurt
Ara
1 mandalina
Aksam
Kuzu pirzola
Ciger sote
Yogurt
2 lt su
Leslie 2 mil
Pirzolayla sote ağır gelmedi mi canım ya...Kızlar menum belli yazayim
Sabah
Tavada yumurta
Yarım muz
Zeytin
Köy peyniri
Ara
1 bardak süt
Öğle
Kapuska
Turşu
Yoğurt
Ara
1 mandalina
Aksam
Kuzu pirzola
Ciger sote
Yogurt
2 lt su
Leslie 2 mil
rabbim hayırlısını versin inşallah bir orta yol bulunur
Hepside çok güzel afiyet olsun canım sen çarşamba kilo bildirimi yapacan mı
İyi akşamlar fit hatunlar
Sabah dün akşam yaptığım tavuk gögsü tatlı olandan bir dilim yedim saat 08:30 gibi
Ara bir nescafe bir gün kurusu
Öğlen 12:30 yarım kase mercimek çorbası yarım kase patates çorbası turşu bir dilim tavuk gögsü
Akşam 18:30 altı tane içli köfte kocaman bir bardak ayran köy ayranı çok lezizdi buarada biraz turşu :) afiyet olsun hepinize
Yani öyle olsun bencede canım inş en kısa zamnda istediğin kiloya inersinTesekkur ederim kilo bildirimi yapacagim canim kilom arti tabi biliyorsun ama yeni bir başlangıç kabul edip yoluma devam edeceğim..
Yok canım bizim köftelerimiz minicik ya cevizden biraz büyük kıymsı bol bulguru az yani emin ol az bile yedim belki tavuk gögüsleri fazla olmuştur o da reglim yakınNasil yorum yapsamki basbayagi kacamakli bir menu olmuş 6 tane icli kofte fazla olmuş
hosbuldumm :))Hoşgeldin :)
peki kurallari kabul ediyorumm :)Fazla kilo almamissin hep 85lerde kalmanda bir avantaj olmuş. Günlük menu varsa yaziyoruz menülere elimizden geldigince yorum yapmaya çalışıyoruz. Carsamba günleri 13e kadar tarti bildirimi yapıyoruz kurallar böyle canim
Peki.. ben başlangıcı okumamistim tanismak istedim ama sen farketmedin sanırım sorun her neyse biran önce çözülür umarım
Ben iyi adapte olabildim ama saglik sorunu olustugu icin devam edemedim. Simdi Türk usulu devam edicem artik
Gecmis olsun.. yavaş yeme isi ne alemde benim bugün öğünlerim hep acele oldu
Sekersiz aşureye salca kavruldu mu hefik derler bizim burda cok severim
Hee siz yeneyince kilolariMiyav_su veriyor o yuzden yapıyor Cadılıgi
Evet seviyorum ama yedikce de yiyesim geliyor malesefo yuzden en aza indirmek benim icin daha faydalı
valla ben tabagi elime almamla bitmesi bir oluyo@puantiyeli_kelebek , yavaş yemeyi yarı yarıya yapıyorum sayılır.
Bir öğnde unutursam diğerinde aklıma geliyor yavaş yiyorum.
Yalnız cumartesi günü bir arkadaşım geldi. Kendisi bildim bileli 52 kilo.
Çok yavaş yer.
Çerez ikram ettim. Ben de yavaş yiyorum artık dedim.
Sonra dikkatimi çekti saydım, ben yavaş dedeiğim halimle 3 fındık yiyene kadar o bir fındığı ancak yedi
rabbim sikintilarinizi gidersin insallahIyi akşamlar nasilsiniz bakalim kizlar ben arkadasima gittim oturdum biraz biraz derken gercekten biraz :) anlattim mi bilmiyorum ama kayinpederim iki gün önce evlendi şimdi balayi yapiyorlar bir nevi..
kadinin ailesinin akli basina simdi gelmis galiba ki sorun cikarmislar bizimkilere tehdit savurmuslar esim ve kardeşlerine yani duyar duymaz nasil geldigimi bilmiyorum eve. Beklediğim gibi birsey olmadi neyseki gelmemisler is yerine Rabbim feraha ulastirsin dua edin lutfen iyi olsun bu isin sonu
afiyet olsunn 2 saatte 1 mi besleniyosunKızlar menum belli yazayim
Sabah
Tavada yumurta
Yarım muz
Zeytin
Köy peyniri
Ara
1 bardak süt
Öğle
Kapuska
Turşu
Yoğurt
Ara
1 mandalina
Aksam
Kuzu pirzola
Ciger sote
Yogurt
2 lt su
Leslie 2 mil
afiyet olsun fazla tursu odem yapmasin :))İyi akşamlar fit hatunlar
Sabah dün akşam yaptığım tavuk gögsü tatlı olandan bir dilim yedim saat 08:30 gibi
Ara bir nescafe bir gün kurusu
Öğlen 12:30 yarım kase mercimek çorbası yarım kase patates çorbası turşu bir dilim tavuk gögsü
Akşam 18:30 altı tane içli köfte kocaman bir bardak ayran köy ayranı çok lezizdi buarada biraz turşu :) afiyet olsun hepinize
kesinlikle bosverip daha cok yemek yerine kaldigin yerden bastan basla :)) bende ayni durumdayim cunkuTesekkur ederim kilo bildirimi yapacagim canim kilom arti tabi biliyorsun ama yeni bir başlangıç kabul edip yoluma devam edeceğim..
afiyet olsunKızlar herkese iyi Akşamlar.
@puantiyeli_kelebek aynen öyle ucunu kaçırdıkça kaçırasım geliyor toparlanamıyorum... üstesinden geleceğiz hadı bakalım
bugünkü menüm
sabah : yok
öğle: 2 yk. etli patates
1yk erişte
1 dilim tt ekmek
salata
akşam: 1 bardak kola
1 prs. iskender
meyve vs.
bugün hastanede bir sebepten dolayı ölçüm yaptırdım 82.400 çıktım kızlar sanırım en son 800 gr.dı
Pirzolayla sote ağır gelmedi mi canım ya...
Şu iki gündür doğru düzgün yiyemedim. Dün yemeseydim dediğim bir parça ıspanaklı börek ve tiramisu idi.. Bugün ise biraz cips ve 2 hallet yedim. Onun dışında sabah kahvaltılarım tamdı ve akşam yemeklerim hafif geçti
Yok canım bizim köftelerimiz minicik ya cevizden biraz büyük kıymsı bol bulguru az yani emin ol az bile yedim belki tavuk gögüsleri fazla olmuştur o da reglim yakın
iyi aksamlarr kizlar menumu yazip gecmis yapayimm :))
kahvalti
2 yumurtadan omlet
1 minik parca peynir
1 bardak adacayi
ogle
yarim nar
3 kasik yogurt
aksam
sebzeli turlu
1 dilim ekmek
1 bardak adacayi
1 litre su
spor
20 mekik
50 squat
50 jumping jack
Yaptığın hiç hoş değil.. bir yere kadar anlarım ama bu cümle hiç gulunesi değil canım Üzgünüm...Kedi yavrusu gibi atildin kkdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?