Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Üye
Yeni
Merhabalar. Diyet yapmak canimizin istedigi seyleri yiyemedigimiz icin psikolojik acidan kendimizi kotu hissettigimiz ve halsizlik getiren bir surectir bu yuzden vucudumuzun ihtiyacinin oldugu dogal proteinprotein omega3 ve lif kaynagi bir ürunu yemeklerden once tüketirsek tokluk hissi verecegi icin diyetimizi rahatlikla uygulayabiliriz. Spor destegi ile de mutlu bir sekilde zayiflayabiliriz. Yoksa diyet uygulamak tam bir işkence. Detayli bilgi isteyen olursa anlatirim.

Al hemide Sıkı takibe al her yediğimi yukleyip sizden tirsmam şart oldu.
Ben Miyav_su ya da soyledim Karatayi yapamiyorum doğru aralarda ayran yada süt icmeyi düşünüyorum bazen küçük birseyler de ekleyebilirim.
Aynen bencede çok mantıklı olur. Hatta dediğim gibi ben atıştırmak istediğim şeyleri öğün olarak tercih ederek 12 kilo verdim. sende öyle yapabilirsin çünkü sende tatlı şeyleri pastaları börekleri seviyorsun benim gibi

merhaba yasim 26
kilom 86,5
ilk dogumdan bu yana hep 85 li rakamlardayim
ilk hedef 75
son hedef 60
duzenli spor ve saglikli beslenmeye calisarak kilo vermeyi planliyorumm :)

Fazla kilo almamissin hep 85lerde kalmanda bir avantaj olmuş. Günlük menu varsa yaziyoruz menülere elimizden geldigince yorum yapmaya çalışıyoruz. Carsamba günleri 13e kadar tarti bildirimi yapıyoruz kurallar böyle canim

Peki.. ben başlangıcı okumamistim tanismak istedim ama sen farketmedin sanırım sorun her neyse biran önce çözülür umarım
dukan bana çok mantıklı gelmiyor zateeen..
bizim kültürümüze uygun olmadığından illaki bi yerden patlak veriyor
bu sefer herseyi toplamak dahada zorlasiyor

Ben iyi adapte olabildim ama saglik sorunu olustugu icin devam edemedim. Simdi Türk usulu devam edicem artik
Merhabalar ,,,

Yeni giriş yapabildim siteye,,, Grip oldum Çok ağır geçiyor
Birazdan haftasonu menümü paylaşıp geçmişi okuyacağım.

Umarım bu hafta güzel geçer.

Gecmis olsun.. yavaş yeme isi ne alemde benim bugün öğünlerim hep acele oldu

Sekersiz aşureye salca kavruldu mu hefik derler bizim burda cok severim
@miyavsu mun mapusu kaç gün acaba ya merak ettim bugün gelirmikio yokken yiyin yiyeceginiziGelirse Yine Cadılık Yapar

Hee siz yeneyince kilolari Miyav_su veriyor o yuzden yapıyor Cadılıgi

Evet seviyorum ama yedikce de yiyesim geliyor malesef o yuzden en aza indirmek benim icin daha faydalı

@puantiyeli_kelebek , yavaş yemeyi yarı yarıya yapıyorum sayılır.
Bir öğnde unutursam diğerinde aklıma geliyor yavaş yiyorum.

Yalnız cumartesi günü bir arkadaşım geldi. Kendisi bildim bileli 52 kilo.
Çok yavaş yer.
Çerez ikram ettim. Ben de yavaş yiyorum artık dedim.
Sonra dikkatimi çekti saydım, ben yavaş dedeiğim halimle 3 fındık yiyene kadar o bir fındığı ancak yedi

Iyi akşamlar nasilsiniz bakalim kizlar ben arkadasima gittim oturdum biraz biraz derken gercekten biraz :) anlattim mi bilmiyorum ama kayinpederim iki gün önce evlendi şimdi balayi yapiyorlar bir nevi..
kadinin ailesinin akli basina simdi gelmis galiba ki sorun cikarmislar bizimkilere tehdit savurmuslar esim ve kardeşlerine yani duyar duymaz nasil geldigimi bilmiyorum eve. Beklediğim gibi birsey olmadi neyseki gelmemisler is yerine Rabbim feraha ulastirsin dua edin lutfen iyi olsun bu isin sonu

İnşallah iyi olur sonu. Sen canını sıkmamaya , stres olmamaya çalış.

Kadının ailesi neden sorun çıkarıyor ? Neden tehtdit ediyorlar ?

Bende ayni sekildeyim gunde bir ogun mubakkak kaciyor o sekilde:)) bende bir eltimle yanyana geldigimde kiyasliyorum kendimi ben tabagimi bitirdigimde o ucte birini yemis oluyor ama oda kilolu tek tesellim bu

@puantiyeli_kelebek , Sekersiz aşureye salca kavrulduğunu hiç duymamıştım.
Kuru meyvede oluyor mu salçalı halinde ? Denemek isterim.

Hayir kuru bakliyatlat var sadece yesil mercimek de oluyor tuzlu birsey bu kati çorba gibi oluyor salça soğan da kavruluyor acili da olabilir dur bulursam sana tarif atarim cok besleyici bir yiyecek

İnşallah iyi olur sonu. Sen canını sıkmamaya , stres olmamaya çalış.

Kadının ailesi neden sorun çıkarıyor ? Neden tehtdit ediyorlar ?

Kadin esimin uzaktan bir akrabasi olen kocasi da uzaktan akraba imis sorun cikaranlar kadinin eski kayinlari yengemiz nasil evlenir davasindalar tuhaf tuhaf isler anlayacağın. Ama haberleri vardi daha once bu isten eminim. Onlarda mi para pesinde anlamadım ki

Niyeki canım evlenmelerinimi istemediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…