Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Tamam canım bundan oncesini unut bugun de toparlamaya calisma sadece dengeli bir menü vermeye uğraş

Harikasin evinde olmamana rağmen böyle menu cikarmak kolay degil gerçekten tebrik ederim böyle devam

günaydın
menüm
sabah bir açma ve domates
öğlen kuruyemiş
akşam etli mantar sote ve salata, bir mandalina bir avuç badem
su 2 litre

@miyavsu mun mapusu kaç gün acaba ya merak ettim bugün gelirmikio yokken yiyin yiyeceginiziGelirse Yine Cadılık Yapar
senin sorunun bu bence
biz miyavsu için mi diyet yapıyoruz da o yokken yiyeceklerimizi yiyelim sen yiyebilirsin her daim yiyorsun zaten sayende tobiğin adını değiştireceğiz var mısınız obez olmaya topiği.

ayrıca o kızıyorsa bizi düşündüğü için kızıyor

Bak buda sakaydi bunuda anlamamissin ben miyavsu icinmi diyet yapıyorum o menüler e gercekci güzel yorumlar yapıyor şakası na dedim ayrıca dünde çok güzel menu çıkardım git bak senin dışında menulerime obez diyen olmadı tabirin gerçekten çok kaba!!

Ben ban yediğim de miyavsuyla esprili bi diyalogumuz olmuştu onun için miyavsu anlayabilir bir tek ne için böyle konustugumu

doğruları söyleyince kaba mı olduk belkide miyavsuda alındı o söylediklerine asıl kaba olan sensin
geldiğinden beri yazdığın menüler insanın moralini bozuyor
hiç bir çaba sarfetmiyorsun gerçekten çok sıkıldım. her gün çikolata her gün aşure
@puantiyeli_kelebek canım beni listeden çıkartırmısın

Canim biz burada amaclarimiz için varız. Niye birine kızıp gidiyorsun ki. Isteyen hatasını anlar isteyn anlamaz. Kendine zararı olur biliyorsun bunu.
haklısın canım da
çok stresliyim dudaklarımda uçuk çıkmış
bi can sıkıntısı daha istemiyorum

Ben çıkarmaktan yana degılım T tevafuk dedıgı gıbı bır tartışmadan dolayı çıkmana gerek yok
tartışmadan dolayı değil aslında
daha fazla moral bozmamak ve moralimin bozulmaması amaç
peki tamam kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…