Slm kızlar 2 gündür yokum ipin ucu çok kaçtı gelip menu yazmaya utandım sabah öğlen güzel sonra bi anda bişeyler oluyor yarın biraz olsun dikkat edeyim de cikmayim gene çarşambaya -olmaz bari + da olmasın
Iyi geceler
Iyi geceler hanimlaar. ay hic vaktim olmadi ya gelemedim. Hazir buraya gelmisken hastane islermi halletmeye calisiyorum. Daha kolay burda :)
Toplu menu bildireyim.
Cumartesi
Sabah yola ciktik zaten kahvalti yapmadik. 1 tane pogaca 1 ayran.
Ara
Sekersiz kahve
Soda
Aksam
Firinda levrek
Salata
Yavas yedim.
Su cok az oldu malesef..
Pazar
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
salatalik
2 catal patates kizartmasi
Aksam
Etliekmek
Ayran
Salata
Yavas yedim.
Su 1.5 litre
Pazartesi
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
1 haslanmis yumurta
Aksam
2 yemek kasigi bulgur pilavi
2 yemek.kasigi turlu
Yogurt
Salata
Yavas yedim
Burda her gun disari cikip yuruyoruz belediyenin spor aletlerinde vakit geciriyoruz insallah yediklerimi yakmisimdir.
Su 1 litre malesef.
ne kadar ayıpKedi yavrusu gibi atildin kkdan
Ayıp ne anlamadım sizde şaka anlayışı yok heraldene kadar ayıp
öyle şaka mı olur abartmadın mı birazAyıp ne anlamadım sizde şaka anlayışı yok heralde
senin sorunun bu bence@miyavsu mun mapusu kaç gün acaba ya merak ettim bugün gelirmikio yokken yiyin yiyeceginizi Gelirse Yine Cadılık Yapar
Bak buda sakaydi bunuda anlamamissin ben miyavsu icinmi diyet yapıyorum o menüler e gercekci güzel yorumlar yapıyor şakası na dedim ayrıca dünde çok güzel menu çıkardım git bak senin dışında menulerime obez diyen olmadı tabirin gerçekten çok kaba!!senin sorunun bu bence
biz miyavsu için mi diyet yapıyoruz da o yokken yiyeceklerimizi yiyelim sen yiyebilirsin her daim yiyorsun zaten sayende tobiğin adını değiştireceğiz var mısınız obez olmaya topiği.
ayrıca o kızıyorsa bizi düşündüğü için kızıyor
doğruları söyleyince kaba mı olduk belkide miyavsuda alındı o söylediklerine asıl kaba olan sensinBak buda sakaydi bunuda anlamamissin ben miyavsu icinmi diyet yapıyorum o menüler e gercekci güzel yorumlar yapıyor şakası na dedim ayrıca dünde çok güzel menu çıkardım git bak senin dışında menulerime obez diyen olmadı tabirin gerçekten çok kaba!!
Canim biz burada amaclarimiz için varız. Niye birine kızıp gidiyorsun ki. Isteyen hatasını anlar isteyn anlamaz. Kendine zararı olur biliyorsun bunu.
papatya1994 bu tarz şakalar rahatsız lık yaratıyor bıraz daha dikkatli yorumlar yapalım lutfen
haklısın canım daCanim biz burada amaclarimiz için varız. Niye birine kızıp gidiyorsun ki. Isteyen hatasını anlar isteyn anlamaz. Kendine zararı olur biliyorsun bunu.
tartışmadan dolayı değil aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?