haklısın canım da
çok stresliyim dudaklarımda uçuk çıkmış
bi can sıkıntısı daha istemiyorum
tartışmadan dolayı değil aslında
daha fazla moral bozmamak ve moralimin bozulmaması amaç
peki tamam kalıyorum
Koçiş kıskansın değil mi
Okuldan geldim yemek yedim oğlumu uyutuyirum Niye benim işlerim bitmiyor yaa
Kiskansin tabi canımKoçiş kıskansın değil mibundan sonra sadece saç bakım ve sağlıklı beslenme sayfalarında kalacağıma söz veriyorum
Evde 4 kişi yaşıyorsunuz bende TEK'im ama iş bitmiyor burada 3 kedi ve 4 yavru köpek birde 5 tane büyük köpek var Karatay'dan önce belki inanmazsınız ama bende alerji vardı köpek yanından geçsin hemen alerji iğne ve hap kullanırdım birde bende okb varOkuldan geldim yemek yedim oğlumu uyutuyirum Niye benim işlerim bitmiyor yaa
Kızlar dün neler yedim kahvaltım kk Karatay kahvaltısı öğle yemeğinde bana özel şekersiz aşure yapıldı içinde incir ,kayısı ,ve kuruyemiş vardı sıfır şeker bana verdikten sonra şeker koydular yedim tatlı niyetine akşamda zaten bir kaç gündür gergin ve stresli idim tost yedim ama içindeki hamuru çıkardım sadece dış kabuğunu ve yine uykusuz kaldım hoş erken uyanacaktım sadece yarım saat önce uyandım saat 05.00 de birde yarın doktora gideceğim egzama saçıma sıçradı ve acayip dökülüyor
Oh süpersin Zaten meyvedeki şeker içine giriyor şekerli oluyor ben 2 kaşık yedim tam geldi seneye inşallahBende haftasonu kendime şekersiz olarak ayırdım. Kalanına komşular için şeker koydum, öyle dağıttım :)
Şekersiz de güzel oldu. üstüne bolca tarçın, çeviz,susam ve nar koydum. Severek yiyorum, öğün yerine. Hatta dün kahvaltıda yedim.
Kızlar dün neler yedim kahvaltım kk Karatay kahvaltısı öğle yemeğinde bana özel şekersiz aşure yapıldı içinde incir ,kayısı ,ve kuruyemiş vardı sıfır şeker bana verdikten sonra şeker koydular yedim tatlı niyetine akşamda zaten bir kaç gündür gergin ve stresli idim tost yedim ama içindeki hamuru çıkardım sadece dış kabuğunu ve yine uykusuz kaldım hoş erken uyanacaktım sadece yarım saat önce uyandım saat 05.00 de birde yarın doktora gideceğim egzama saçıma sıçradı ve acayip dökülüyor
TM canım bundan sonra dahada dikkat ederimpapatya1994 bu tarz şakalar rahatsız lık yaratıyor bıraz daha dikkatli yorumlar yapalım lutfen
Oh süpersin Zaten meyvedeki şeker içine giriyor şekerli oluyor ben 2 kaşık yedim tam geldi seneye inşallah
Sende bendensin canım bana özel yapmışlar normalde yemem birde şeker koymadılar sağolsunlar yedim afiyet olsun sana daMeyvede şekerli zaten diyerek meyvesini de az attım :)
Annem tadına baktı, senden başkası yemez bunu dedi :)
Dediğim gibi biraz daha menülerine önem verTM canım bundan sonra dahada dikkat ederimmiyavsudan ozurumu Diledim zaten biraz abartı olsun şakanin dozu kaçtı biraz
Geldiğine çok sevindim canım
Bende öyle canımGeldiğine çok sevindim canımoğlumun okuluna geldim onun için mesgulum
haklısın canım da
çok stresliyim dudaklarımda uçuk çıkmış
bi can sıkıntısı daha istemiyorum
tartışmadan dolayı değil aslında
daha fazla moral bozmamak ve moralimin bozulmaması amaç
peki tamam kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?