Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kızlar dün neler yedim kahvaltım kk Karatay kahvaltısı öğle yemeğinde bana özel şekersiz aşure yapıldı içinde incir ,kayısı ,ve kuruyemiş vardı sıfır şeker bana verdikten sonra şeker koydular yedim tatlı niyetine akşamda zaten bir kaç gündür gergin ve stresli idim tost yedim ama içindeki hamuru çıkardım sadece dış kabuğunu ve yine uykusuz kaldım hoş erken uyanacaktım sadece yarım saat önce uyandım saat 05.00 de birde yarın doktora gideceğim egzama saçıma sıçradı ve acayip dökülüyor

Okuldan geldim yemek yedim oğlumu uyutuyirum Niye benim işlerim bitmiyor yaa
Evde 4 kişi yaşıyorsunuz bende TEK'im ama iş bitmiyor burada 3 kedi ve 4 yavru köpek birde 5 tane büyük köpek var Karatay'dan önce belki inanmazsınız ama bende alerji vardı köpek yanından geçsin hemen alerji iğne ve hap kullanırdım birde bende okb var onu yemem için doktor ellemem ve sevmem gerektiğini söylüyor hergün onlara mama veriyorum eve gidince duş ve çamaşır yıkatıyorum

Bende haftasonu kendime şekersiz olarak ayırdım. Kalanına komşular için şeker koydum, öyle dağıttım :)

Şekersiz de güzel oldu. üstüne bolca tarçın, çeviz,susam ve nar koydum. Severek yiyorum, öğün yerine. Hatta dün kahvaltıda yedim.

Oh süpersin Zaten meyvedeki şeker içine giriyor şekerli oluyor ben 2 kaşık yedim tam geldi seneye inşallah

Geçmiş olsun , umarım cabuk geçer egzama

Geçmiş olsun canım
Stres yaratan durum herneyse umarım kısa sürede halolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…