Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Karatay da meyve yasak degilmiydi canım
İnsülin direnci yüksek ve kilolu insanlara yasak benim ki 27 den 5 düştü aslında 5 altında olmalı ben mevsime diye tüketmek istiyorum birde alerjime iyi geldi normalde kefi köpek tüyüne karşı alerjim var hastanede solunum verdiklerini bilirim şükür Karatay ve nar ile atlattım

Nar glisemik indeksi düşük Zaten 35 ,glisemik indeksi 0-50 arası sakıncası Yok gıdalar 50-60 az miktarda 60-100 yasak mutfağımıza bile girmemesi gereken gıda birde şu var taş devri diyetinde uzman olan bir abimiz var oda şunu diyor nar ve vişne sıkılınca şekere dönüşmüyor ki vişnenin glisemik değeri 20

Hımm iyiymis dünden belli dolapta nar var bende yemiyordum bi ara yiyim

meyveyi ve çerezi de ailecek akşam yiyoruz ona nasıl engel olucaz bilmiyorum kış günü akşam mutlaka yeniyor meyve
Ben artık eşime alıştırmıştı şimdi köyüne gitti yine başlamıştır yemeye zor oluyor ya özellikle erkeklere alıştırmaya işin zor çocuklardan çok onunla zor olur

Ben artık eşime alıştırmıştı şimdi köyüne gitti yine başlamıştır yemeye zor oluyor ya özellikle erkeklere alıştırmaya işin zor çocuklardan çok onunla zor olur
evet zor oluyor mutlaka yiyoruz akşam hiç kaçamak yapmadım bu hafta ama sanırım bu akşam yemelerden veremiycem + çıkmasam bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…