Sende bendensin canım bana özel yapmışlar normalde yemem birde şeker koymadılar sağolsunlar yedim afiyet olsun sana da
Kesinlikle birde burada nar çok üstüne nar döktüm bolca oh süper olduŞeker olmayınca ve meyveside çok değilse zararı yoktur diye düşünüyorum. Besleyici bir öğün olur . Ne dersin ?
Hoşbulduk canım kesinlikle zayıflayalım kurtulalım şu kilolardanMiyav_su Tatlım Hoş geldin. Nasılsın canım yokluğun belliydi dikkat et kendine kaybolma bizi yalnız bırakma. papatya1994 ve kulkedisi30 Sizde bozmayın moralinizi canlar. Hepimizin buradaki niyeti belli hepimiz zayıflamak istiyoruz inşallah da öyle olur.
Kesinlikle birde burada nar çok üstüne nar döktüm bolca oh süper oldu
Kesinlikle şuan mevsimi bugün sabah bir tane kocaman tükettim gece ayıkladım saklama kabına koydum getirdim tükettim o alerjiye bile iyi geliyorNar çok yakışıyor gerçekten :)
Kesinlikle şuan mevsimi bugün sabah bir tane kocaman tükettim gece ayıkladım saklama kabına koydum getirdim tükettim o alerjiye bile iyi geliyor
Kahvaltıda tükettim bundan sonra öyle yapıcam mevsimi bitinceye kadar tüketeceğimİyi fikirmiş. Bende ayıklayıp iş yerine getireyim.
Karatay da meyve yasak degilmiydi canımKahvaltıda tükettim bundan sonra öyle yapıcam mevsimi bitinceye kadar tüketeceğim
İnsülin direnci yüksek ve kilolu insanlara yasak benim ki 27 den 5 düştü aslında 5 altında olmalı ben mevsime diye tüketmek istiyorum birde alerjime iyi geldi normalde kefi köpek tüyüne karşı alerjim var hastanede solunum verdiklerini bilirim şükür Karatay ve nar ile atlattımKaratay da meyve yasak degilmiydi canım
Hımm iyiymis dünden belli dolapta nar var bende yemiyordum bi ara yiyimİnsülin direnci yüksek ve kilolu insanlara yasak benim ki 27 den 5 düştü aslında 5 altında olmalı ben mevsime diye tüketmek istiyorum birde alerjime iyi geldi normalde kefi köpek tüyüne karşı alerjim var hastanede solunum verdiklerini bilirim şükür Karatay ve nar ile atlattım
Yanlız sabah tüket kahvaltı ile akşam yersen şekere döner oda kilo olarak kalırHımm iyiymis dünden belli dolapta nar var bende yemiyordum bi ara yiyim
inşallah canım sağolGeçmiş olsun canım
Stres yaratan durum herneyse umarım kısa sürede halolur.
meyveyi ve çerezi de ailecek akşam yiyoruz ona nasıl engel olucaz bilmiyorum kış günü akşam mutlaka yeniyor meyveYanlız sabah tüket kahvaltı ile akşam yersen şekere döner oda kilo olarak kalır
çok severim narı günlük yemeye çalışıyorum bende birde mandalinaKesinlikle birde burada nar çok üstüne nar döktüm bolca oh süper oldu
Ben artık eşime alıştırmıştı şimdi köyüne gitti yine başlamıştır yemeye zor oluyor ya özellikle erkeklere alıştırmaya işin zor çocuklardan çok onunla zor olurmeyveyi ve çerezi de ailecek akşam yiyoruz ona nasıl engel olucaz bilmiyorum kış günü akşam mutlaka yeniyor meyve
Mandalina evet onuda seviyorum ben şuan yalnızca nara odaklandım mandalina düşük glisemik indeksi canım 30 gönül rahatlı ile tüketebilirsinçok severim narı günlük yemeye çalışıyorum bende birde mandalina
evet zor oluyor mutlaka yiyoruz akşam hiç kaçamak yapmadım bu hafta ama sanırım bu akşam yemelerden veremiycem + çıkmasam bariBen artık eşime alıştırmıştı şimdi köyüne gitti yine başlamıştır yemeye zor oluyor ya özellikle erkeklere alıştırmaya işin zor çocuklardan çok onunla zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?