- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
dün pazardan 4 kilo almıştım yarısı bitmişMandalina evet onuda seviyorum ben şuan yalnızca nara odaklandım mandalina düşük glisemik indeksi canım 30 gönül rahatlı ile tüketebilirsin
Oh şifa olsun afiyet olsun minnoşlaradün pazardan 4 kilo almıştım yarısı bitmişçocuklarda seviyor
İnşallah çıkmazsın canım bende dün tost yedim birde aşure şekersizdi ama sonuçta buğday var içindeevet zor oluyor mutlaka yiyoruz akşam hiç kaçamak yapmadım bu hafta ama sanırım bu akşam yemelerden veremiycem + çıkmasam bari
regl oldum çıkıcam gibiİnşallah çıkmazsın canım bende dün tost yedim birde aşure şekersizdi ama sonuçta buğday var içinde
teşekkür ederiz teyzesiOh şifa olsun afiyet olsun minnoşlara
Hadi ya bende çıkarım Eminim neyse sağlık olsunregl oldum çıkıcam gibi
Afiyet olsun palamutun yanında salata da yapsaydın süper olurmuşBugünkü menum sabah 1 dilim ekmek öğle 1 tavuk but bol salata 1 mandalina ara şekersiz Türk Kahvesi akşam dünden kalan yarım parça palamut
Canım artık salatalık yemesen mevsimi geçti şimdikiler artık hormonlu birde akşam erişte fazla olmamış mı sulu yemek Yok muydu sana uyan afiyet olsunMenumu vereyim sonra gelmeye çalışırım
Sabah 7.00: 1 tavada yumurta, 3 hurma
Ara: 2 kaşık aşure ve şekersiz kahve
Öğle 13.00: 1 tabak susuz taze fasulye
1 kepçe çorba, 1 dilim ekmek
Yarım salatalık, yoğurt
Ara:: Türk Kahvesi, 10 gr bitter, cok az kabak çekirdeği
Aksam 18.00: 3 kaşık erişte pilavı, yoğurt
Ara: Türk Kahvesi bitki çayları
2.5 litre su
Öylesine yedim canım hiç moralim yok sırf çöpe gitmesi n diye yedim limon sıkıp zorla yuttumAfiyet olsun palamutun yanında salata da yapsaydın süper olurmuş
Boşver o enerjiyi hissetmedigin zaman gitme benimde canım sıkılıyor ev işi bile yapamazken spor hayalBugün ki menüm kahvaltıda :haşlanmış yumurta,peynir ,zeytin ,yeşillik,çiğ kuruyemiş,nar glisemik inkesi 20 ve 1 tane kuru incir glisemik indeksi 40 yani kaçamak değildir akşam yemeğim zeytinyağlı taze fasulye ,yanında bolca biber ve salatalık turşusu ev yapımı doğal probiyotikspora gitmedim keyfim Yok biri beni dürtsün
Anladım iyi yapmış protein almışsın zaten balığın glisemik indeksi 0 yani seni açıktırıp tatlı ve zararlı gıdalara yönlendirmezÖylesine yedim canım hiç moralim yok sırf çöpe gitmesi n diye yedim limon sıkıp zorla yuttum
Aslında akşam tabak koymadim kendime ama oğlum yemeyince benim de gözüm vardı bana kaldı :)Canım artık salatalık yemesen mevsimi geçti şimdikiler artık hormonlu birde akşam erişte fazla olmamış mı sulu yemek Yok muydu sana uyan afiyet olsun
Allah seni niye yemedi paşa bende çok severim erişteyi bakma böyle konuştuğumaAslında akşam tabak koymadim kendime ama oğlum yemeyince benim de gözüm vardı bana kaldı :)
Afiyet olsun canım pilav dışında iyiMenumu vereyim sonra gelmeye çalışırım
Sabah 7.00: 1 tavada yumurta, 3 hurma
Ara: 2 kaşık aşure ve şekersiz kahve
Öğle 13.00: 1 tabak susuz taze fasulye
1 kepçe çorba, 1 dilim ekmek
Yarım salatalık, yoğurt
Ara:: Türk Kahvesi, 10 gr bitter, cok az kabak çekirdeği
Aksam 18.00: 3 kaşık erişte pilavı, yoğurt
Ara: Türk Kahvesi bitki çayları
2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?