Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Menumu vereyim sonra gelmeye çalışırım
Sabah 7.00: 1 tavada yumurta, 3 hurma

Ara: 2 kaşık aşure ve şekersiz kahve
Öğle 13.00: 1 tabak susuz taze fasulye
1 kepçe çorba, 1 dilim ekmek
Yarım salatalık, yoğurt

Ara:: Türk Kahvesi, 10 gr bitter, cok az kabak çekirdeği
Aksam 18.00: 3 kaşık erişte pilavı, yoğurt

Ara: Türk Kahvesi bitki çayları
2.5 litre su

Bugün ki menüm kahvaltıda :haşlanmış yumurta,peynir ,zeytin ,yeşillik,çiğ kuruyemiş,nar glisemik inkesi 20 ve 1 tane kuru incir glisemik indeksi 40 yani kaçamak değildir akşam yemeğim zeytinyağlı taze fasulye ,yanında bolca biber ve salatalık turşusu ev yapımı doğal probiyotik spora gitmedim keyfim Yok biri beni dürtsün

Canım artık salatalık yemesen mevsimi geçti şimdikiler artık hormonlu birde akşam erişte fazla olmamış mı sulu yemek Yok muydu sana uyan afiyet olsun

Bu arada kızlar Prof.dr metin özatanın kitabında birşeyden bahsediyordu hatta ekran resmini çekip atacaktım buraya metabolizma hızından bahsediyordu ve diyor ki kışın insan vücudu çok daha hızlı kilo verirmiş tropik bölgedeki insanlardan çok daha hızlıymış bizim işte metabolizma hızlandırıcı hap vb bahsetmiş hiçbirinin klinik onaylı olmadığını söylemiş bilginize metabolizmayı en iyi hızlandıran sporu 2 katına çıkarmakmış atıyorum 6 bin adım yürüyorsak onu 12 bin yapacakmışız

Boşver o enerjiyi hissetmedigin zaman gitme benimde canım sıkılıyor ev işi bile yapamazken spor hayal

Canım artık salatalık yemesen mevsimi geçti şimdikiler artık hormonlu birde akşam erişte fazla olmamış mı sulu yemek Yok muydu sana uyan afiyet olsun
Aslında akşam tabak koymadim kendime ama oğlum yemeyince benim de gözüm vardı bana kaldı :)

Afiyet olsun canım pilav dışında iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…