Havalar etkilemiştir seni beni herşey genelleme yapacak olursam şeytan diyor kapat dükkanı Karadeniz turuna çık ama ne para var nede dükkanı kapatma lüksümüzBoşver o enerjiyi hissetmedigin zaman gitme benimde canım sıkılıyor ev işi bile yapamazken spor hayal
Niye ne oldu mideni mi üşüttünMidem bulanıyor simdi
Normal patates glisemik indeksi 95 kan şekerini dalgalandırmış birazdan tatlıda yersin sonra ekşili birşeyler de ararsınSelam kızzllaaarrrr
Nasılsınız
Ayy benim bir iştahım açık bu aralar yedikçe yiyesim geliyor sizde de var mı bu
Hani regl döneminde falan da değilim
Bakın bugünkü menümü yazayım
Sabah 1 zeytin 1 yumurta 1 poğaça 1 dilim kek
Akşam 2 tabak mercimek çorbası ve fırında patates
Şimdi de çiğdem yiyorum
Balık midemi bulandirdi yaNiye ne oldu mideni mi üşüttün
Helva yeseydin ya sade helva cıvası mideni bulandırmışBalık midemi bulandirdi ya
Bence kilona göre fazla yememissin canım sabahkiler erimistir zaten sadece oatatesi akşam yemesen daha iyi olurduSelam kızzllaaarrrr
Nasılsınız
Ayy benim bir iştahım açık bu aralar yedikçe yiyesim geliyor sizde de var mı bu
Hani regl döneminde falan da değilim
Bakın bugünkü menümü yazayım
Sabah 1 zeytin 1 yumurta 1 poğaça 1 dilim kek
Akşam 2 tabak mercimek çorbası ve fırında patates
Şimdi de çiğdem yiyorum
Evde yok yerim diye almıyorumHelva yeseydin ya sade helva cıvası mideni bulandırmış
Eveetttt akşam hem mercimek hem patates yaBence kilona göre fazla yememissin canım sabahkiler erimistir zaten sadece oatatesi akşam yemesen daha iyi olurdu
Evde yok yerim diye almıyorum
Benim gibi yap geceden yap soğut at dolaba gelince ısıtır yersinEveetttt akşam hem mercimek hem patates ya
Aff allahım aff nasıl yapcam akşam yemeklerini bilmem
Kurt gibi aç geliyorum okuldan her şeyi yiyesim geliyor
Ay suan ikisinede midem bulanıyor valla ..ama sen yap güzel olurBende yarına ya balık yada ciğer düşünüyorum kuzu ciğeri bakalımhangisini bulursam artık
Tmm aliyim en iyisiTorku marka al içinde Mısır şurubu yok ,glikoz yok sadece şeker pancarından oluyor küçük paket al gerisini eşine yedir
Afiyet olsun canım ekmek Yok ne güzelIyı akşamlar kızlar
Arkadasımdaydım bugün uğrayamadım o yüzdenkulkedisi30
Miyav_su sevındım canlarım kalmanız sevındım en doğru kararı aldınız bence gelırım yanınıza
Menümü vereyim
Sabah
1 muz
1 armut
1 bardak süt
Ara 1 bardak ayran
Öğle arkadaşta
2 kuru ıncır
1 parça pestil
Az fıstık
4 mercimek köftesi
Aksam
haslama hındı
Ayran turşu
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?