Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Afiyet olsun canım

Geçmiş olsun egzama ıcın yarın sonucunu bildir bize.

haklısın canım da
çok stresliyim dudaklarımda uçuk çıkmış
bi can sıkıntısı daha istemiyorum

tartışmadan dolayı değil aslında
daha fazla moral bozmamak ve moralimin bozulmaması amaç
peki

Kırmayıp kaldığın için sağol canım Rabbim sıkıntını gidersin Insallah
@puantiyeli_kelebek kuzum daha iyiyim şükür hala burnum akıyor da en azından vücut kırgınlığım geçti.
Sen nasılsın neler yapıyorsun
Kayınpederinin işi noldu

Sevındım daha iyi olmana canım. İyiyim bende ne olsun kayınpederim evlendi sonunda şükür şuan balayı yapmakta kendısı

Bugünkü menum sabah 1 dilim ekmek öğle 1 tavuk but bol salata 1 mandalina ara şekersiz Türk Kahvesi akşam dünden kalan yarım parça palamut
Afiyet olsun canım tartı öncesi gayet güzel
Afiyet olsun canım
@Vilma 37 yarını unutma sondan birincilik için yarışıyoruz ona göre
Kimselere virmeeemmmm
Çok beğendim canım afiyet olsun

Tamam canım bundan oncesini unut bugun de toparlamaya calisma sadece dengeli bir menü vermeye uğraş
Öyle yapmaya çalıştım canım
Geçmiş olsun canım tekrardan gelmene çok sevindim
Geldim canım yarın komşular gelecek de bişeyler hazırladım

Selam iyi akşamlar kızlar
Sabah kahvaltı yapmadım çünkü tahlil verecektim
öğleye doğru 1 ücgen peynir 1 simit ve çay yedim ( simit yediğim için gün boyu ekmek yemedim)

öğlede 1kepçe çorba
2-3 tane tavuk soteden parça
1 çatal sütlü bir tatlı bknz çatal =D

arada 1 bardak ayran

akşam : salata - 1 servis kaşığı soslu yağsız makarna - 3yk barbekü soslu tavuk - 1 b ayran

1 fincan t.kahvesi içerim ve mandalina yerim

su miktarı 2 litreyi geçti
yürüyüş ise bugün aşırı aşırı aktif bir gündü

Öyle yapmaya çalıştım canım

Geçmiş olsun canım tekrardan gelmene çok sevindim

Geldim canım yarın komşular gelecek de bişeyler hazırladım
Bende canım artık gitmeyi pek düşünmüyorum canım komşular mı gelecek umarım fazla kötü gıdalar hazırlık yapmamışsındır

De ne damla sakızlı muhallebi mi yoksa of afiyet olsun afiyet olsun Laz güzeli özledik seni bıcırık

Bende uykuya iyi geceler fıstık
Uyudu mu paşa iyi geceler bir haber okudum uykum dağıldı çocuğun biri yurtdışında yanlış beslenmeden dolayı bir gözünü kaybetmiş 5-6 yaşından bu yana kola-patates kızartması -kuru ekmek ve tavuk tüketiyormuş bir gözü kurtulmuş doktor sayesinde menüsüne a vitamin içeren gıdalar koymuş doktor diğer gözünü kaybetmiş ne kadar üzücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…