Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar...
Sabah 09:30 bir dilim peynir bir tane zeytin bir parça ekmek bir kuru kayısı
Öğlen 12:30 yarım köfte ekmek bir bardak ayran
Akşam 19:00 yarım kase barbunya( bir türlü pişmedi az yedim) komşu çiköfte vermişti üç tane yedim biraz yoğurt iki kaşıkta pilav tuhaf bir akşam oldu öpüldünüZ
Kızlar dün neler yedim kahvaltım kk Karatay kahvaltısı öğle yemeğinde bana özel şekersiz aşure yapıldı içinde incir ,kayısı ,ve kuruyemiş vardı sıfır şeker bana verdikten sonra şeker koydular yedim tatlı niyetine akşamda zaten bir kaç gündür gergin ve stresli idim tost yedim ama içindeki hamuru çıkardım sadece dış kabuğunu ve yine uykusuz kaldım hoş erken uyanacaktım sadece yarım saat önce uyandım saat 05.00 de birde yarın doktora gideceğim egzama saçıma sıçradı ve acayip dökülüyor
Meyvede şekerli zaten diyerek meyvesini de az attım :)
Annem tadına baktı, senden başkası yemez bunu dedi :)
haklısın canım da
çok stresliyim dudaklarımda uçuk çıkmış
bi can sıkıntısı daha istemiyorum
tartışmadan dolayı değil aslında
daha fazla moral bozmamak ve moralimin bozulmaması amaç
peki
@puantiyeli_kelebek kuzum daha iyiyim şükür hala burnum akıyor da en azından vücut kırgınlığım geçti.
Sen nasılsın neler yapıyorsun
Kayınpederinin işi noldu
Afiyet olsun canım tartı öncesi gayet güzelBugünkü menum sabah 1 dilim ekmek öğle 1 tavuk but bol salata 1 mandalina ara şekersiz Türk Kahvesi akşam dünden kalan yarım parça palamut
Afiyet olsun canımBugün ki menüm kahvaltıda :haşlanmış yumurta,peynir ,zeytin ,yeşillik,çiğ kuruyemiş,nar glisemik inkesi 20 ve 1 tane kuru incir glisemik indeksi 40 yani kaçamak değildir akşam yemeğim zeytinyağlı taze fasulye ,yanında bolca biber ve salatalık turşusu ev yapımı doğal probiyotikspora gitmedim keyfim Yok biri beni dürtsün
Kimselere virmeeemmmm@Vilma 37 yarını unutma sondan birincilik için yarışıyoruz ona göre
Çok beğendim canım afiyet olsunIyı akşamlar kızlar
Arkadasımdaydım bugün uğrayamadım o yüzden @kulkedisi30
Miyav_su sevındım canlarım kalmanız sevındım en doğru kararı aldınız bence gelırım yanınıza
Menümü vereyim
Sabah
1 muz
1 armut
1 bardak süt
Ara 1 bardak ayran
Öğle arkadaşta
2 kuru ıncır
1 parça pestil
Az fıstık
4 mercimek köftesi
Aksam
haslama hındı
Ayran turşu
2 lt su
Öyle yapmaya çalıştım canımTamam canım bundan oncesini unut bugun de toparlamaya calisma sadece dengeli bir menü vermeye uğraş
Geçmiş olsun canım tekrardan gelmene çok sevindimEvde 4 kişi yaşıyorsunuz bende TEK'im ama iş bitmiyor burada 3 kedi ve 4 yavru köpek birde 5 tane büyük köpek var Karatay'dan önce belki inanmazsınız ama bende alerji vardı köpek yanından geçsin hemen alerji iğne ve hap kullanırdım birde bende okb varonu yemem için doktor ellemem ve sevmem gerektiğini söylüyor hergün onlara mama veriyorum eve gidince duş ve çamaşır yıkatıyorum
Geldim canım yarın komşular gelecek de bişeyler hazırladım
Bende canım artık gitmeyi pek düşünmüyorum canım komşular mı gelecek umarım fazla kötü gıdalar hazırlık yapmamışsındırÖyle yapmaya çalıştım canım
Geçmiş olsun canım tekrardan gelmene çok sevindim
Geldim canım yarın komşular gelecek de bişeyler hazırladım
Afiyet olsun canım merak etme bende artılarda olurum sıkıntın olmasınBugün ki menu
Sabah 1 h.yumurta zeytin peynir 1 kete
Öğle 1 kase tavuk çorbası
Ara yarım kete
Aksam 1.5 tabak ıspanak yemeği
Regl oldum kızlar yarın + çıkabilirim
De ne damla sakızlı muhallebi mi yoksa of afiyet olsunSelam iyi akşamlar kızlar
Sabah kahvaltı yapmadım çünkü tahlil verecektim
öğleye doğru 1 ücgen peynir 1 simit ve çay yedim ( simit yediğim için gün boyu ekmek yemedim)
öğlede 1kepçe çorba
2-3 tane tavuk soteden parça
1 çatal sütlü bir tatlı bknz çatal =D
arada 1 bardak ayran
akşam : salata - 1 servis kaşığı soslu yağsız makarna - 3yk barbekü soslu tavuk - 1 b ayran
1 fincan t.kahvesi içerim ve mandalina yerim
su miktarı 2 litreyi geçti
yürüyüş ise bugün aşırı aşırı aktif bir gündü
Maşallah canım kayınpederde evlenmiş hayırlısı olsun her iki taraf içinOy oy neler neler hallettim bugün dışarda bilsen ama gezmeyi de ihmal etmedimVaktim oldukça girmeye çalışıyorum ama anca bu kadar oluyor
Bende uykuyaUyuyordum uyandım ya inşallah tekrar uyurum
Uyudu mu paşa iyi geceler bir haber okudum uykum dağıldı çocuğun biri yurtdışında yanlış beslenmeden dolayı bir gözünü kaybetmişBende uykuyaiyi geceler fıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?