- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Ne kadar kötü bir durumUyudu mu paşa iyi geceler bir haber okudum uykum dağıldı çocuğun biri yurtdışında yanlış beslenmeden dolayı bir gözünü kaybetmiş5-6 yaşından bu yana kola-patates kızartması -kuru ekmek ve tavuk tüketiyormuş bir gözü kurtulmuş doktor sayesinde menüsüne a vitamin içeren gıdalar koymuş doktor diğer gözünü kaybetmiş ne kadar üzücü
@puantiyeli_kelebek gecen hafta 70.600 gr bu hafta 71.00 kg aradaki fark :+400 gr
Evet kızlar bu haftaki beslenmem bana ders olsun
Geçen hafta 66.4
Bu hafta 67.4
Fark +1 kilo
Eki Görüntüle 1899975 @puantiyeli_kelebek
hayırdır kuzumGünaydın kızlar kusura bakmayın foto karanlık çekildi hastaneye yetişmem lazım herkese bol eksiler
niye uyuyamadın canımNe kadar kötü bir durumgece yine uyuyamadim canım sabah bakicinin kapı sesi ile uyandım 10 dk da giyindim çıktım evden kahvaltıda yolda oldu
Allah korusun yaaUyudu mu paşa iyi geceler bir haber okudum uykum dağıldı çocuğun biri yurtdışında yanlış beslenmeden dolayı bir gözünü kaybetmiş5-6 yaşından bu yana kola-patates kızartması -kuru ekmek ve tavuk tüketiyormuş bir gözü kurtulmuş doktor sayesinde menüsüne a vitamin içeren gıdalar koymuş doktor diğer gözünü kaybetmiş ne kadar üzücü
Maşallah canım kayınpederde evlenmiş hayırlısı olsun her iki taraf için
Oh be güzel ağız tadı ile yiyin canım benim şifa olsun benimde bugün salçalarım gelecekti birde nar ekşimMiyav_su dün 20 kiloluk tenekede saf zeytinyağım geldi + yeşil zeytin+ zeytinyağı sabunu+ siyah doğal zeytin zengin oldum kayınbabam sağolsun
Ay evet canım vegan beslenme yapıyormuş çocukAllah korusun yaa
sağol canım sanada şifa olsun inşallahOh be güzel ağız tadı ile yiyin canım benim şifa olsun benimde bugün salçalarım gelecekti birde nar ekşim
Şaşırdım canım niye artı ciktinki@puantiyeli_kelebek gecen hafta 70.600 gr bu hafta 71.00 kg aradaki fark :+400 gr
Hoşgeldin sanırım ben yokken geldinizGünaydın kızlar dünden gelemedim
Telaşım var
Oğlumun okulda doğum günü kutlanacak bugun o yüzden hazırlıkları tamamladım
Kilo bildirimi yapıp çıkcam
Sonra öğle akşam üstü buraya girip dünkü menünümü yazıp geçmişi okurum :)
Başlangıç kilo: 86.5
Güncel: 85.5
Canim hasta olunca 1 2 kilo fazla çıkıyo seninki ondandirEvet kızlar bu haftaki beslenmem bana ders olsun
Geçen hafta 66.4
Bu hafta 67.4
Fark +1 kilo
Eki Görüntüle 1899975 @puantiyeli_kelebek
Egzama için canımhayırdır kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?