Normal sucuk ekmek aşure şekersiz bile olsa sonuçta buğday hep diyorum ya zor kilo veriyor hemen alıyorum insülin direnci ve tip 2 diyabetin sonuçlarıŞaşırdım canım niye artı ciktinki
Bide tost makarna falanda Yemiştin canım demekki sana yaramıyor gercektenNormal sucuk ekmek aşure şekersiz bile olsa sonuçta buğday hep diyorum ya zor kilo veriyor hemen alıyorum insülin direnci ve tip 2 diyabetin sonuçları
Günaydın kızlar dünden gelemedim
Telaşım var
Oğlumun okulda doğum günü kutlanacak bugun o yüzden hazırlıkları tamamladım
Kilo bildirimi yapıp çıkcam
Sonra öğle akşam üstü buraya girip dünkü menünümü yazıp geçmişi okurum :)
Başlangıç kilo: 86.5
Güncel: 85.5
Bu arada boyum 160 kendimi tanıtırken yazmayı unutmuşum sanırım
Ne kadar kötü bir durumgece yine uyuyamadim canım sabah bakicinin kapı sesi ile uyandım 10 dk da giyindim çıktım evden kahvaltıda yolda oldu
hayırdır kuzum
Evet Canım şimdi doktordan çıktım tahlil verdim egzama dediEgzama için canım
Selam kızlar bu hafta bende artıyım bide hasta olamadım halen ya bu ara hastaydım ilaç çok içtim ondan mı acaba çünkü ben 28 günde bir hasta olurdum
Amin canım hepimizesağol canım sanada şifa olsun inşallah
Sondan birincilik bende canım@puantiyeli_kelebek gecen hafta 70.600 gr bu hafta 71.00 kg aradaki fark :+400 gr
Hoş geldin canım, umarım hedefine kısa sürede ulasirsin. Oğlun için hayırlı yaşları olsunGünaydın kızlar dünden gelemedim
Telaşım var
Oğlumun okulda doğum günü kutlanacak bugun o yüzden hazırlıkları tamamladım
Kilo bildirimi yapıp çıkcam
Sonra öğle akşam üstü buraya girip dünkü menünümü yazıp geçmişi okurum :)
Başlangıç kilo: 86.5
Güncel: 85.5
Sen de mi brutus
Canim kendi adıma pizzalar, börekler, asureler.... akşam yediğim ekmekler bana yaramadıkızlar ne oldu bize bu hafta yaa
Canim benim oğlan uykusuz bir çocuk bu aralar da geceleri öksürükten uyuyamiyir bende sersem gibi uykumu alamıyorum.niye uyuyamadın canım
bende çocukları uyutup kalkıyım diyorum uyuyup kalıyorum bi kalkıyorum gece yarısı olmuş
Tebrikler canım harika bir rakam
Maalesef ki hastalığım biteli 3 4 gün oldu benim ki yanlış beslenmeden canım.Canim hasta olunca 1 2 kilo fazla çıkıyo seninki ondandir
Evet uykum bile bozuldu kaç gündür sersem gibiyim canım çok sıkıldıBide tost makarna falanda Yemiştin canım demekki sana yaramıyor gercekten
Geçen Hafta 73,200 düm bu hafta 73,700 canımKilo bildirimi ni düzenler misin
Canım sen regli misin
Bakalim sonuç ne olacak. Geçmiş olsun canım.Evet Canım şimdi doktordan çıktım tahlil verdim egzama dedi2 saat sonra tahlil alıcam
Bakalım canım sonucu tahmin ediliyorumBakalim sonuç ne olacak. Geçmiş olsun canım.
Sağlık olsun üzülme canım bu kiloda olman normal nasıl stresli geçti günlerin kolay değilKızlar kilo bildirimini doğru yapamıyorum malesef bu hafta ıcınde en son tartıldıgımda 99.1 kiloydum bugün tartı görüntüsü silindi sürekli çekemedim pilini yenileyeceğim 98 ustu olduğum kesin ama küsürat netlesmeden silindiği için önceki kiloyu gireceğim
2 hafta önceki kilo 97,1
Bu hafta içi 99,1
Fark 2kg
Sondan birincilik bende canımama bu hafta çok hirslandim inş haftaya güzel eksiler görürüz
Hoş geldin canım, umarım hedefine kısa sürede ulasirsin. Oğlun için hayırlı yaşları olsun
Sen de mi brutussilkinme zamanı canım
Canim kendi adıma pizzalar, börekler, asureler.... akşam yediğim ekmekler bana yaramadı
Canim benim oğlan uykusuz bir çocuk bu aralar da geceleri öksürükten uyuyamiyir bende sersem gibi uykumu alamıyorum.
Tebrikler canım harika bir rakam
Maalesef ki hastalığım biteli 3 4 gün oldu benim ki yanlış beslenmeden canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?