Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bu arada boyum 160 kendimi tanıtırken yazmayı unutmuşum sanırım

Bu haftaki kilomu başlangıç kilon olarak kabul ediyorum canım. Verdiğin kilodan dolayı tebrik ediyorum harikasın

Selam kızlar bu hafta bende artıyım bide hasta olamadım halen ya bu ara hastaydım ilaç çok içtim ondan mı acaba çünkü ben 28 günde bir hasta olurdum

Eklentiler

• IMG_9758.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 24
@puantiyeli_kelebek gecen hafta 70.600 gr bu hafta 71.00 kg aradaki fark :+400 gr
Sondan birincilik bende canım ama bu hafta çok hirslandim inş haftaya güzel eksiler görürüz
Hoş geldin canım, umarım hedefine kısa sürede ulasirsin. Oğlun için hayırlı yaşları olsun
GünaydınEki Görüntüle 1899977
geçen hafta 65.1 Bu hafta 65.7
fark +600
@puantiyeli_kelebek
Sen de mi brutus silkinme zamanı canım
kızlar ne oldu bize bu hafta yaa
Canim kendi adıma pizzalar, börekler, asureler.... akşam yediğim ekmekler bana yaramadı
niye uyuyamadın canım
bende çocukları uyutup kalkıyım diyorum uyuyup kalıyorum bi kalkıyorum gece yarısı olmuş
Canim benim oğlan uykusuz bir çocuk bu aralar da geceleri öksürükten uyuyamiyir bende sersem gibi uykumu alamıyorum.
Eki Görüntüle 1899980
Geçen hafta 69
Bu hafta 68.2
Giden 800 gram
@puantiyeli_kelebek
Tebrikler canım harika bir rakam
Canim hasta olunca 1 2 kilo fazla çıkıyo seninki ondandir
Maalesef ki hastalığım biteli 3 4 gün oldu benim ki yanlış beslenmeden canım.

Kızlar kilo bildirimini doğru yapamıyorum malesef bu hafta ıcınde en son tartıldıgımda 99.1 kiloydum bugün tartı görüntüsü silindi sürekli çekemedim pilini yenileyeceğim 98 ustu olduğum kesin ama küsürat netlesmeden silindiği için önceki kiloyu gireceğim

2 hafta önceki kilo 97,1
Bu hafta içi 99,1
Fark 2kg

Sağlık olsun üzülme canım bu kiloda olman normal nasıl stresli geçti günlerin kolay değil

Allahın adını verdim rica edeceğim hakkım a girme sondan birincilik şerefi bana ait

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…