Pişman olucaksın Babyayy ben de ben de ekşili falan olacak bamya bir de ham hamcanımı istettin ben de yapayım 2-3 güne
saçmalama etmem tabii kisesini açıp yatacağım ama ya mesaj at ya da çaldır canım internetimi kapatabilirim çünkü olur mu?
ay canım aynııı annem gibisin yaKız onlar beni kesmez 1 tabak kısır 2 tabak turşu yerimben birde şekersiz 5-6 bardak çay millet tatlıya hayır diyemez ben kısır turşu en büyük zaafım dün eşimle şort almaya gittik bana önce L beden verdi sonra eski bedenim 4xl getirdi tabiki L oldu oda sonra bana dediki bayramda 66 kg ol sana 5 kg patates kızartıcam ki ben hayatta kızartma yemem bende dedim ki bana bol yeşillikli kısır ev turşusu lahanalı biberli salatalık yanında Kocaman demlik çay
balım hiç sana küfür eder miyim aaaPişman olucaksın Babyben çok fena çaldırırım küfür edersen bende ederim hemde hiç anlamyıcagın bir dilde ona göre
Aynen gitsiiin kilolarSupersin fıstığım gitsin pis kilolar
Her şey gönlünce olur umarım canıımGeldi Can'ım sorunlarımız vardı biliyorsun yalvar yakar peşimden ayrılmadı bırakmadı o dönem tekrar kilo aldım hasta oldum işte arkamda ailemde olmayınca işte bulamadım burada Kıbrıs'ta turizmciyim başka ne iş yapabilirim ki ama kendime iş kurmayı planlıyorum eşimde destekliyor bakalım ona zaten güvenmiyorum her konuda öyle işte
Tamam kız ben Sana kıyamam ya zaten iş hayatına atılınca hep erken kalkacaksın ben seni 7 gibi uyandırırım merak etmebalım hiç sana küfür eder miyim aaaçaldır çaldır ben de sonra mesaj atacağım yarım saatte bir uyumadım kiii uyumadım kiii diye.ama 5'ten önce olmasın çok insafsızca olur
canım kıyy kıyy hiç acıma bana kaçta kalkarsan kaldır.valla hak ettim benTamam kız ben Sana kıyamam ya zaten iş hayatına atılınca hep erken kalkacaksın ben seni 7 gibi uyandırırım merak etme
Bence de bu grup iyi ki var, herkes harika! Obur turlu insanlar onumde cipsleri, kizartmalari, ickileri gotururken nasil dayanicamEvet gerçekten beslenme kisiseldir. Bende sebze yedim.mi.ac kalkiyorum hem et hem sebze fazla yedimmi tartida mutlaka arti cikarim.. kek pasta pogaca ben dukan usulu yiyebiliyorum 2 kasik kepekten harikalar çıkıyor.. oncede cesit cesit diyet denedim gunde 6 ogun beslendim gozum hep mutfaktaydi daha ne yesem diye karnım hep açtı simdi 2 yada 3 ogunle tokum mesela aksam yemezsem olmazmi diyorum ama meto calissin diye yemeliyim.. bende topikteki birçok kisiden cok memnunum tam istediğim gibi iradeli cabalayan insanlar var. Daha tam o iradeyi yakalayamayanlarda zamanla asacak bu sorunu inaniyorum..
Iyiki varsınız kizlar iyiki hep bir aradayiz
Annenle iyi anlaşırız o Zaman düşünsene hergün kısır partisi yapardık benimde eşim çok düşkün fırında yaparım illa kızartmamı ister zaten ctesi yemeğe davetliyiz ki Ahıska Türkleri belki biliyorsundur Rusya'da yasayan Türk'ler ama bizden çok farklı damak tatları var of ki of yemezsem ayıp olur gitmezsemde öyle kadın hamile kaldı onun için düzenleniyor yemekay canım aynııı annem gibisin yabu kısır hastaları cidden hastası oluyor.ben patates kızartmasını tercih ederdim seninki sağlıklı ama canim kilo verince hepten haftada 1 yiyebilirsin bence,bulgur yeşillik bunlar faydalı şeyler.
Ok denemelik 06.30-07.00 arası o Zamancanım kıyy kıyy hiç acıma bana kaçta kalkarsan kaldır.valla hak ettim benkalkmayan ne olsun
Napacaksin Kendine salata alacaksin bol limonlu nar eksili içine de iki kasik bulgur tamamdırSagol Can'ım benim yanlız yarın ablamlarda kısır partisi varve bol turşulu ne yapıcam ben
Kafam bulandi canlar valla durduk yere aglama nobetlerim var dunden bericanım bence hiç sıkma canını hatta böyle bir durumda çok düşünme de.sadece çorba içersen ayakta duramazsın,senin şu an eşine destek olman lazım.bence diyeti 1 hafta falan ertele,ne yedim ne içtim diye düşünme.tabii sağlıklı beslenirsen süper olur ama sakın şok şeyler yapma
Nasıl geçti Can'ım arkadaşların ileSelam kızlarBugün arkadaşlarımlaydım o yüzden giremedim
İyi fikir sevdim Can'ım sagol ya ctesi günü Ahıska yemeklerine ne yapıcamNapacaksin Kendine salata alacaksin bol limonlu nar eksili içine de iki kasik bulgur tamamdır
Tamam fistigim yarin pazara gidiyorum butun sebzeler dolabimda olcakYarin olsun ama kendine soz ver kacamak yok artik
İçkide de şeker varmış Can'ım malesefBence de bu grup iyi ki var, herkes harika! Obur turlu insanlar onumde cipsleri, kizartmalari, ickileri gotururken nasil dayanicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?