Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Pişman olucaksın Babyben çok fena çaldırırım küfür edersen bende ederim hemde hiç anlamyıcagın bir dilde ona göre

ay canım aynııı annem gibisin ya bu kısır hastaları cidden hastası oluyor.ben patates kızartmasını tercih ederdim seninki sağlıklı ama canim kilo verince hepten haftada 1 yiyebilirsin bence,bulgur yeşillik bunlar faydalı şeyler.

Pişman olucaksın Babyben çok fena çaldırırım küfür edersen bende ederim hemde hiç anlamyıcagın bir dilde ona göre
balım hiç sana küfür eder miyim aaa çaldır çaldır ben de sonra mesaj atacağım yarım saatte bir uyumadım kiii uyumadım kiii diye.ama 5'ten önce olmasın çok insafsızca olur

Her şey gönlünce olur umarım canıım

balım hiç sana küfür eder miyim aaa çaldır çaldır ben de sonra mesaj atacağım yarım saatte bir uyumadım kiii uyumadım kiii diye.ama 5'ten önce olmasın çok insafsızca olur
Tamam kız ben Sana kıyamam ya zaten iş hayatına atılınca hep erken kalkacaksın ben seni 7 gibi uyandırırım merak etme

Bence de bu grup iyi ki var, herkes harika! Obur turlu insanlar onumde cipsleri, kizartmalari, ickileri gotururken nasil dayanicam

Annenle iyi anlaşırız o Zaman düşünsene hergün kısır partisi yapardık benimde eşim çok düşkün fırında yaparım illa kızartmamı ister zaten ctesi yemeğe davetliyiz ki Ahıska Türkleri belki biliyorsundur Rusya'da yasayan Türk'ler ama bizden çok farklı damak tatları var of ki of yemezsem ayıp olur gitmezsemde öyle kadın hamile kaldı onun için düzenleniyor yemek

Kafam bulandi canlar valla durduk yere aglama nobetlerim var dunden beri buyuk bisi atlattik bin şükür düşündükçe cok kotu oluyorum cok etkilendim herseyin başı sağlık
Cok tesekkur ederim bitanem simdi simdi daha iyiyim soktan kurtulmaya çalışıyorum

Suna karar verdim kuzum ölümlü dunya ve bizim en buyuk hayalimiz evin nesesi olan bebek bende elimden geleni yapip kilomu vereyim hayirllisiyla bi bebegimiz olsun esimede kendimede daha saglikli yemekler yapiyim saglikli olalim doye düşünüyorum kafami toplamaya çalışıyorum uyku düzenim sasti dun uyuyamadim nefesini kontrol ettim esimin butun gün bisi olur diye korktum RABBiME cok sukur cok iyi ve yanimda

Destegin icin com tesekkur ederim bitanem yakin zamanda kendimi toplucam iyiki varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…