- 31 Ağustos 2016
- 633
- 1.682
- 28
- 41
Bende 70'iYa ben ya ben 68 kg göremeyeceğim
Katılıyorum canım bence artık herkes bir şekilde spor yapsın hem kilo hem egzama canımı sıktıKızlar hepimizin menüleri malum. Malesef diyet topiği unutarak sakınmadan yiyoruz ve sonuç ortadaherkes yerlerde artık bir çeki düzen verelim kendimize en kötü fazlalıkları verip ideal kilomuza kavuşunca kararında yiyebileceğimiz i düşünelim ve kendimiz e hakim olalım yoksa 5 6 AY sürebilecek bu süreci çok uzatırız yıllarımız bu şekilde diyet yaparak heba olmasın
İlaç etkilemezde canım Doğum kontrol hapı mı kullanıyorsun biraz özel oldu amaSelam kızlar bu hafta bende artıyım bide hasta olamadım halen ya bu ara hastaydım ilaç çok içtim ondan mı acaba çünkü ben 28 günde bir hasta olurdum
artık 64lere geçmek istiyorum ya mehter takımı gibiyim iki geri bi ileri
Ya ben ya ben 68 kg göremeyeceğim
Bende 70'i
Katılıyorum canım bence artık herkes bir şekilde spor yapsın hem kilo hem egzama canımı sıktı
SüpersinBen şimdi 5mil walk yapacağım
Mideme dokunuyor diyebilirsin bence bu hafta kaçamak yapma hakkımız yok diye düşünüyorum
kulkedisi30 canım ekmeksiz yiyebilirsin ama hemen evde spor yapmak şartı ile bence diğer kızlar ne derler bilmem de
Evet canım kesinlikle bende abarttım suratım bile şişti doktorum Zaten dedi gıda intelorans testi yaptırmadı mı diyeAğlamak kilo verdirmez kızlar yapmamız gereken YEMEMEK
Evet canım kesinlikle bende abarttım suratım bile şişti doktorum Zaten dedi gıda intelorans testi yaptırmadı mı diye
İzmire mi dükkan kapatıp gidebilirim bakalım şu Ruslar bitmek üzere biraz boşluk olucak Çinliler gelecek onlar gelmeden gidep gelmeyi düşünüyorumEşin gelene kadar gidip yapma olmanın yok dimi canım. Bari alerjin olduğunu düşündüğü n şeylerden uzak durmaya çalış
Şu sonuçlar çıksa bir acayip stres oldum bugün birde arkadaşlar ile toplantım var
Kilo veren kızları kutluyorum benim gibi artıda olanları bende dahil olmak üzere bundan sonra dikkat etmeyeyin bıyıkları çıksın
Oh o zaman süper olur madem boşluk varmış bu fırsatı kaçırma sakın canım her zaman fırsat bulamıyorsunİzmire mi dükkan kapatıp gidebilirim bakalım şu Ruslar bitmek üzere biraz boşluk olucak Çinliler gelecek onlar gelmeden gidep gelmeyi düşünüyorum
Lazer yaptırdım o kadar çıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?