- 31 Ağustos 2016
- 633
- 1.682
- 28
- 41
geçmiş olsun canımEgzama için canım
Al benden o kadar gece 5 buldu uyumam abarttım bende makarna,tost ,aşure olucağı buydu ne uykum kaldı ne suratım mahvettim doktor dedi Zaten gıda tolerans testi ne oldu dedi üzüntüden başıma ağrı girdiNe kadar kötü bir durumgece yine uyuyamadim canım sabah bakicinin kapı sesi ile uyandım 10 dk da giyindim çıktım evden kahvaltıda yolda oldu
Bir kilo 400 gr i döver bi keremAllahın adını verdim rica edeceğim hakkım a girme sondan birincilik şerefi bana ait
Geçmiş olsun tatlım. Buarada benim de saçımda var bir kaç kere gittim doktora krem sprey tarzı bişey verdi geçti sonra tekrardan çıktı kaşınıyor kaşıyıncada çok kanıyor benimde tekrar gitmem lazımda hiç gitmedimBakalım canım sonucu tahmin ediliyorum
Bu hafta hepimiz yerlerdeyiz kızlar ne oldu bizlereBir kilo 400 gr i döver bi kerem
Bakalım canım sonucu tahmin ediliyorum
evet canımCanım sen regli misin
benimde haftasonuki günüm ve pazar günü yediğim aşure sağolsun artık hemen yansıyor + olarakBu hafta hepimiz yerlerdeyiz kızlar ne oldu bizlere
bende sinir oldum bu haftaki kilomaSondan birincilik bende canımama bu hafta çok hirslandim inş haftaya güzel eksiler görürüz
Hoş geldin canım, umarım hedefine kısa sürede ulasirsin. Oğlun için hayırlı yaşları olsun
Sen de mi brutussilkinme zamanı canım
Canim kendi adıma pizzalar, börekler, asureler.... akşam yediğim ekmekler bana yaramadı
Canim benim oğlan uykusuz bir çocuk bu aralar da geceleri öksürükten uyuyamiyir bende sersem gibi uykumu alamıyorum.
Tebrikler canım harika bir rakam
Maalesef ki hastalığım biteli 3 4 gün oldu benim ki yanlış beslenmeden canım.
bende sinir oldum bu haftaki kiloma
haftaya daha iyi olmak ümidi ile...
reglden dolayı olduğunu düşünerek relax olmaya çalışıyorumDaha iyi olmak zorundayız Kendi namıma artık firesiz devam etmeliyim bu iş böyle gitmez tüm verdikleri mi aldım nerdeyse
reglden dolayı olduğunu düşünerek relax olmaya çalışıyorum
kızlar ya perşembe günü akşam toplantı var 7 gibi
9a doğru çıkarız çıkışta kokoreçe gidelim diyorlar ben cevap vermedim severimde keratayı
naapsam?
artık 64lere geçmek istiyorum ya mehter takımı gibiyim iki geri bi ileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?