Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ne kadar kötü bir durum gece yine uyuyamadim canım sabah bakicinin kapı sesi ile uyandım 10 dk da giyindim çıktım evden kahvaltıda yolda oldu
Al benden o kadar gece 5 buldu uyumam abarttım bende makarna,tost ,aşure olucağı buydu ne uykum kaldı ne suratım mahvettim doktor dedi Zaten gıda tolerans testi ne oldu dedi üzüntüden başıma ağrı girdi

Bakalım canım sonucu tahmin ediliyorum
Geçmiş olsun tatlım. Buarada benim de saçımda var bir kaç kere gittim doktora krem sprey tarzı bişey verdi geçti sonra tekrardan çıktı kaşınıyor kaşıyıncada çok kanıyor benimde tekrar gitmem lazımda hiç gitmedim

bende sinir oldum bu haftaki kiloma
haftaya daha iyi olmak ümidi ile...

kızlar ya perşembe günü akşam toplantı var 7 gibi
9a doğru çıkarız çıkışta kokoreçe gidelim diyorlar ben cevap vermedim severimde keratayı
naapsam?

Mideme dokunuyor diyebilirsin bence bu hafta kaçamak yapma hakkımız yok diye düşünüyorum

Kızlar hepimizin menüleri malum. Malesef diyet topiği unutarak sakınmadan yiyoruz ve sonuç ortada herkes yerlerde artık bir çeki düzen verelim kendimize en kötü fazlalıkları verip ideal kilomuza kavuşunca kararında yiyebileceğimiz i düşünelim ve kendimiz e hakim olalım yoksa 5 6 AY sürebilecek bu süreci çok uzatırız yıllarımız bu şekilde diyet yaparak heba olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…