Kesinlikle canım inşallah otobüste dayanırımOh o zaman süper olur madem boşluk varmış bu fırsatı kaçırma sakın canım her zaman fırsat bulamıyorsun
Yanına kuruyemıs alsaydın keşke hala üzüp sıkıntı yapıyor sun canım rahatla lütfen sen iradeli bir ınsansın canım asacaksın bunlarıSuratım şişmiş doktor kapıdan girince dedi gluten mi tükettin diye eşime foto attım şok attı bir daha yemeyi düşünmüyorumağladım zaten şimdi bir sonucum kalmış onu bekliyorum ve burada kahvaltılık hiçbirşey yok benim için tost börek
Ben bilmem gari sende kendini düşünüyorsun bende varım kızlar gözünüzü seveyim kaçamak yapmayın hepimize dua ettim
İnşallah canım benimStresten uzak relaks olmaya çalış Insallah bugün arkadaşların ile kafa dağıtırsın
Bencede sana foto atmıştım ne güzeldi hatırlıyor Musun ceket bayılmıştım onu düşün ve daha neler giyeceksinSıfır kacamakla ılerleyelim Insallah Allah dualarını kabul etsin canım benim. Kesinlikle bende varım bu yaz ıstrdıklerımı giyebileyim artık
Kilo veren kızları kutluyorum benim gibi artıda olanları bende dahil olmak üzere bundan sonra dikkat etmeyeyin bıyıkları çıksın
Kesinlikle canım inşallah otobüste dayanırımtuvalet sıkıntım var ne kadar sorunlu bir insanım ben
Amin inşallah canım gece uyuyamadım 1 saatlik uykum var gıdaları çok abarttım her zaman ki gibi sabah fotoyu çektim koştur koştur otobüse yetiştim aklıma bile gelmediYanına kuruyemıs alsaydın keşke hala üzüp sıkıntı yapıyor sun canım rahatla lütfen sen iradeli bir ınsansın canım asacaksın bunları
Çocukların alıştırma çamaşır ları varya onlardan gıyKırk kere tişim var dersen gelir tabi
Kolay gelsin canımişim var kızlar görüşürüz
Ayağını denk al bak senin yüzünden bıyıklı olmak istemiyorum
Bencede sana foto atmıştım ne güzeldi hatırlıyor Musun ceket bayılmıştım onu düşün ve daha neler giyeceksin
bende artık spora kaçayım :) kolay gelsin görüşürüzişim var kızlar görüşürüz
Güzel sonuçlar alırsın insallahBende doktorun yanına çıkayım sonuçlar çıktmıştır görüşürüz kızlar bakın temel reis de ki kaba sakal gibi olmak istemiyorsanız artık dikkat edelim kendinizi açımıyorsanız bana açıyın ya
Amin inşallah canım sağol strese girdimGüzel sonuçlar alırsın insallah
Şeker pare makarna salatası mercimek köftesi patatesli poğaça elmalı tart yaptık canımBende canım artık gitmeyi pek düşünmüyorum canım komşular mı gelecek umarım fazla kötü gıdalar hazırlık yapmamışsındır
ablacık bende hepinizi özledim. şöyle ayaklarımı uzatım laptopu kucaklayıp kulübe dalmak istiyorum ama ancak bildirimlere bakacak kadar zaman oluyorDe ne damla sakızlı muhallebi mi yoksa of afiyet olsunafiyet olsun Laz güzeli özledik seni bıcırık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?