Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Yanına kuruyemıs alsaydın keşke hala üzüp sıkıntı yapıyor sun canım rahatla lütfen sen iradeli bir ınsansın canım asacaksın bunları

Ben bilmem gari sende kendini düşünüyorsunbende varım kızlar gözünüzü seveyim kaçamak yapmayın hepimize dua ettim

Sıfır kacamakla ılerleyelim Insallah Allah dualarını kabul etsin canım benim. Kesinlikle bende varım bu yaz ıstrdıklerımı giyebileyim artık

Yanına kuruyemıs alsaydın keşke hala üzüp sıkıntı yapıyor sun canım rahatla lütfen sen iradeli bir ınsansın canım asacaksın bunları
Amin inşallah canım gece uyuyamadım 1 saatlik uykum var gıdaları çok abarttım her zaman ki gibi sabah fotoyu çektim koştur koştur otobüse yetiştim aklıma bile gelmedi

De ne damla sakızlı muhallebi mi yoksa of afiyet olsun afiyet olsun Laz güzeli özledik seni bıcırık
ablacık bende hepinizi özledim. şöyle ayaklarımı uzatım laptopu kucaklayıp kulübe dalmak istiyorum ama ancak bildirimlere bakacak kadar zaman oluyor

veee ben çok mutluyum
güncel kilom 81,6
geçen hafta 82.800 dü sanırım
hatta dünde hastanede 82.400 çıkmıştım tartılar bana oyun mu ediyor anlamadım ama mutluyum

yalnız foto çektim ama eve gelince baktım ki çekilmemiş buna çok üzüldün

@puantiyeli_kelebek

70i ucundan görmek istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…