@puantiyeli_kelebek tatlım listeyi kaldırmışsın yayınlamıyacak mısın
ayy anladım canım evet annemle mükemmel anlaşırdınız her gün yesin kısırı hayır demez yani o derece,ben de kızartma aşığıydım işte.biber kızartmaları vs vs neyse ki bıraktım,seninki daha zararsızAnnenle iyi anlaşırız o Zaman düşünsene hergün kısır partisi yapardık benimde eşim çok düşkün fırında yaparım illa kızartmamı ister zaten ctesi yemeğe davetliyiz ki Ahıska Türkleri belki biliyorsundur Rusya'da yasayan Türk'ler ama bizden çok farklı damak tatları var of ki of yemezsem ayıp olur gitmezsemde öyle kadın hamile kaldı onun için düzenleniyor yemek
Sorma olmaz mi=( dusuk karbonhidratli diyetlerde az miktar sarap ya da aromasiz vodka cin falan icebilirsiniz diyorlar. Kokteyl falan hic olmaz zaten, malum kalori ve seker bombasi. Ben de nadiren light bira ya da saraptan yana kullaniyorum tercihimi. Ama icki degil de cips beni bitiren, benim de ona zaafim var. Neyse ki diyete basladigimdan beri yemiyorum, yalnizca tatilde yedim o da 1 gun.İçkide de şeker varmış Can'ım malesef
Tamam Can'ım ona göre gaza gelelim o yüzden ısrar ediyorum kusura bakmaBelki gelenler kilo bildirimi yapar dedim de aksama bıraktım bugun de eklemeyi unutmusum kuzum hazir bekliyor liste iyi ki hatirlattin :))
anlaştık canımOk denemelik 06.30-07.00 arası o Zaman
en güzel fikir bu tuttum bunuNapacaksin Kendine salata alacaksin bol limonlu nar eksili içine de iki kasik bulgur tamamdır
canım benim sen de iyi ki varsın,büyük şey atlattın.Kafam bulandi canlar valla durduk yere aglama nobetlerim var dunden beribuyuk bisi atlattik bin şükür düşündükçe cok kotu oluyorum cok etkilendim herseyin başı sağlık
Cok tesekkur ederim bitanem simdi simdi daha iyiyim soktan kurtulmaya çalışıyorum
Suna karar verdim kuzum ölümlü dunya ve bizim en buyuk hayalimiz evin nesesi olan bebek bende elimden geleni yapip kilomu vereyim hayirllisiyla bi bebegimiz olsun esimede kendimede daha saglikli yemekler yapiyim saglikli olalim doye düşünüyorum kafami toplamaya çalışıyorum uyku düzenim sasti dun uyuyamadim nefesini kontrol ettim esimin butun gün bisi olur diye korktum RABBiME cok sukur cok iyi ve yanimda
Destegin icin com tesekkur ederim bitanem yakin zamanda kendimi toplucam iyiki varsiniz
Ay kokteyl zaten şeker fabrikası bende kokteyl düşkünüydüm özellikle Pına colada ve baileys ırish cream hastasıydım bir araştırdım şeker bombası mübarek 4 senedir ağzıma almıyor cipsi en son sanırım nisanda çok Can'ım sıkkındı yedim midem bulandı artık vücudum istemediSorma olmaz mi=( dusuk karbonhidratli diyetlerde az miktar sarap ya da aromasiz vodka cin falan icebilirsiniz diyorlar. Kokteyl falan hic olmaz zaten, malum kalori ve seker bombasi. Ben de nadiren light bira ya da saraptan yana kullaniyorum tercihimi. Ama icki degil de cips beni bitiren, benim de ona zaafim var. Neyse ki diyete basladigimdan beri yemiyorum, yalnizca tatilde yedim o da 1 gun.
şaka yapıyorsun ya sende mi? benim de cipse zaafım var. ve aşırı,tatlıyı falan bu kadar aramıyorum yaniSorma olmaz mi=( dusuk karbonhidratli diyetlerde az miktar sarap ya da aromasiz vodka cin falan icebilirsiniz diyorlar. Kokteyl falan hic olmaz zaten, malum kalori ve seker bombasi. Ben de nadiren light bira ya da saraptan yana kullaniyorum tercihimi. Ama icki degil de cips beni bitiren, benim de ona zaafim var. Neyse ki diyete basladigimdan beri yemiyorum, yalnizca tatilde yedim o da 1 gun.
Kız onlar beni kesmez 1 tabak kısır 2 tabak turşu yerimben birde şekersiz 5-6 bardak çay millet tatlıya hayır diyemez ben kısır turşu en büyük zaafım dün eşimle şort almaya gittik bana önce L beden verdi sonra eski bedenim 4xl getirdi tabiki L oldu oda sonra bana dediki bayramda 66 kg ol sana 5 kg patates kızartıcam ki ben hayatta kızartma yemem bende dedim ki bana bol yeşillikli kısır ev turşusu lahanalı biberli salatalık yanında Kocaman demlik çay
Ben de bisey ictigimde kokteyl olurdu genelde, bloody mary cok severim o yine nispeten daha zararsiz=) ama ben de bayadir icmiyorum, bu mide de cop degil yani dimi=)Ay kokteyl zaten şeker fabrikası bende kokteyl düşkünüydüm özellikle Pına colada ve baileys ırish cream hastasıydım bir araştırdım şeker bombası mübarek 4 senedir ağzıma almıyor cipsi en son sanırım nisanda çok Can'ım sıkkındı yedim midem bulandı artık vücudum istemedi
Döndürcem merak etme ondan dahaAdamdaki zayiflama askina bak yahu kendi icin ne düşünüyor acaba
Neyse bunlar seni motive etsin canım daha da azimlenki yaninda çıtır çıtır dolaş o da kiskancligindan etrafinda fır dönüp yorulsun
Ya ben cok aramiyorum aslinda, ama soyle oluyor, bir mekanda falan ortaya gelirse beni tutabilene askolsun=) yani aramaktan ziyade onumde olursa kendimi durduramiyorum=))şaka yapıyorsun ya sende mi? benim de cipse zaafım var. ve aşırı,tatlıyı falan bu kadar aramıyorum yaniher gün 1 paket yerdim neredeyse öyle severim. ama şöyle yapıyorum ben haftada 1 ya da 2 haftada bir fırında yağsız baharatlı patates dilimi.bu biraz bastırıyor canım tavsiye ederim.
Bence de bu grup iyi ki var, herkes harika! Obur turlu insanlar onumde cipsleri, kizartmalari, ickileri gotururken nasil dayanicam
İyi fikir sevdim Can'ım sagol ya ctesi günü Ahıska yemeklerine ne yapıcam
Tamam fistigim yarin pazara gidiyorum butun sebzeler dolabimda olcak
Ay içine kurutulmuş kereviz sapı ve worchester sosu oh aman allahımBen de bisey ictigimde kokteyl olurdu genelde, bloody mary cok severim o yine nispeten daha zararsiz=) ama ben de bayadir icmiyorum, bu mide de cop degil yani dimi=)
ben arıyorum ya zaten patates düşkünlüğü var,her şeyini severim.kumpirinden tut da kızartmasına cipsine.her gün dışarıda yürüdüğüm zaman önümde sıra sıra dizili oluyor valla zor tutuyorumYa ben cok aramiyorum aslinda, ama soyle oluyor, bir mekanda falan ortaya gelirse beni tutabilene askolsun=) yani aramaktan ziyade onumde olursa kendimi durduramiyorum=))
Estağfurullah tatlim iyi yaptin yoksa haftaya kadar hatirlamayabilirdim canimsinTamam Can'ım ona göre gaza gelelim o yüzden ısrar ediyorum kusura bakma
İşte o bende de var masaya konan herşeyi millet yedikçe benimde yiyesim geliyor genelde kendimi frenlerim ama bazen yiyorum işte o Zaman kendime çok kızıyorumYa ben cok aramiyorum aslinda, ama soyle oluyor, bir mekanda falan ortaya gelirse beni tutabilene askolsun=) yani aramaktan ziyade onumde olursa kendimi durduramiyorum=))
off ciddi misin ya hamur işi hiç yeme canım sakın@puantiyeli_kelebek canım onlar salata bilmezler etli ve hamur işli yemekleri çok değişik ve yer sofrasına kurulur sadece misafir yer masada herşey vardıreşim ısrar ediyor ayıp olur diye en son Rus arkadaşlarda yedikten sonra hastanelik oldum
Buraya Atıcam yemekleri Can'ınız çeker yaz Google Can'ım görürsün ben böyle yemek yiyen toplum görmedim bizlerden beterler hamurişinde Şimdi gitmezsem bebeği yok ondan gelmedi derler aslında alakası yok yemezsem beğenmedi derler ki bir ara oldu bana geldiklerinde hiçbirşey yemediler ben çok bozuldum çünkü bende onlarda yememiştim ağır diyeoff ciddi misin ya hamur işi hiç yeme canım sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?