Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

ayy anladım canım evet annemle mükemmel anlaşırdınız her gün yesin kısırı hayır demez yani o derece,ben de kızartma aşığıydım işte.biber kızartmaları vs vs neyse ki bıraktım,seninki daha zararsız

İçkide de şeker varmış Can'ım malesef
Sorma olmaz mi=( dusuk karbonhidratli diyetlerde az miktar sarap ya da aromasiz vodka cin falan icebilirsiniz diyorlar. Kokteyl falan hic olmaz zaten, malum kalori ve seker bombasi. Ben de nadiren light bira ya da saraptan yana kullaniyorum tercihimi. Ama icki degil de cips beni bitiren, benim de ona zaafim var. Neyse ki diyete basladigimdan beri yemiyorum, yalnizca tatilde yedim o da 1 gun.

canım benim sen de iyi ki varsın,büyük şey atlattın.
topiğe sık sık gel,menülerini yaz hem sorumluluk hissi uyandırır hem de motive olursun kaçamak yapsan bile yaz biz de kızalım sana bir daha yapama

Ay kokteyl zaten şeker fabrikası bende kokteyl düşkünüydüm özellikle Pına colada ve baileys ırish cream hastasıydım bir araştırdım şeker bombası mübarek 4 senedir ağzıma almıyor cipsi en son sanırım nisanda çok Can'ım sıkkındı yedim midem bulandı artık vücudum istemedi

şaka yapıyorsun ya sende mi? benim de cipse zaafım var. ve aşırı,tatlıyı falan bu kadar aramıyorum yani her gün 1 paket yerdim neredeyse öyle severim. ama şöyle yapıyorum ben haftada 1 ya da 2 haftada bir fırında yağsız baharatlı patates dilimi.bu biraz bastırıyor canım tavsiye ederim.

Adamdaki zayiflama askina bak yahu kendi icin ne düşünüyor acaba
Neyse bunlar seni motive etsin canım daha da azimlenki yaninda çıtır çıtır dolaş o da kiskancligindan etrafinda fır dönüp yorulsun

Ben de bisey ictigimde kokteyl olurdu genelde, bloody mary cok severim o yine nispeten daha zararsiz=) ama ben de bayadir icmiyorum, bu mide de cop degil yani dimi=)

Adamdaki zayiflama askina bak yahu kendi icin ne düşünüyor acaba
Neyse bunlar seni motive etsin canım daha da azimlenki yaninda çıtır çıtır dolaş o da kiskancligindan etrafinda fır dönüp yorulsun
Döndürcem merak etme ondan daha kızgınlığım geçmedi zayıflayıp şu borç işlerini bitirirsem yurtdışı turu için para biriktiricem yanlız gidicem hoş peşimi bırakmaz ama

Ya ben cok aramiyorum aslinda, ama soyle oluyor, bir mekanda falan ortaya gelirse beni tutabilene askolsun=) yani aramaktan ziyade onumde olursa kendimi durduramiyorum=))

Bence de bu grup iyi ki var, herkes harika! Obur turlu insanlar onumde cipsleri, kizartmalari, ickileri gotururken nasil dayanicam

Cipse bende dayanamiyorum bi onda zorlanıyorum hala

İyi fikir sevdim Can'ım sagol ya ctesi günü Ahıska yemeklerine ne yapıcam

En hafif yemeklerden yarimsar porsiyon al ağır yemekleri yemen gerekiyorsada tabagina az al ama daha cok hafif yemeklerle oyalan yemiyorum deme daha cok israr ederler. Salata bol bol al mesela cok harika olmus tam sevdigim gibi dersen digerlerine cok ısrar etmezler:)

Tamam fistigim yarin pazara gidiyorum butun sebzeler dolabimda olcak

Sana güveniyorum canım gebelik içinde kendin icinde vereceksin bu kiloları. Öncelikle sunu unutma Nerede olursan ol diyet yapmaya imkan vardır mazeretleri bir kenara birakmaliyiz. Yeterki iste kendine zaman ayir ve imkan olusturmaya çalış.. fit anne olacagin gunlerde gelecek tatlım

Ben de bisey ictigimde kokteyl olurdu genelde, bloody mary cok severim o yine nispeten daha zararsiz=) ama ben de bayadir icmiyorum, bu mide de cop degil yani dimi=)
Ay içine kurutulmuş kereviz sapı ve worchester sosu oh aman allahım içmemek en güzeli boşver biz sadece domates suyu İçel'im

Ya ben cok aramiyorum aslinda, ama soyle oluyor, bir mekanda falan ortaya gelirse beni tutabilene askolsun=) yani aramaktan ziyade onumde olursa kendimi durduramiyorum=))
ben arıyorum ya zaten patates düşkünlüğü var,her şeyini severim.kumpirinden tut da kızartmasına cipsine.her gün dışarıda yürüdüğüm zaman önümde sıra sıra dizili oluyor valla zor tutuyorum en çok pringles yeşil severdim. benim bir de haşlanmış mısıra zaafım var,başka da bir şey aramıyorum

İşte o bende de var masaya konan herşeyi millet yedikçe benimde yiyesim geliyor genelde kendimi frenlerim ama bazen yiyorum işte o Zaman kendime çok kızıyorum

off ciddi misin ya hamur işi hiç yeme canım sakın

off ciddi misin ya hamur işi hiç yeme canım sakın
Buraya Atıcam yemekleri Can'ınız çeker yaz Google Can'ım görürsün ben böyle yemek yiyen toplum görmedim bizlerden beterler hamurişinde Şimdi gitmezsem bebeği yok ondan gelmedi derler aslında alakası yok yemezsem beğenmedi derler ki bir ara oldu bana geldiklerinde hiçbirşey yemediler ben çok bozuldum çünkü bende onlarda yememiştim ağır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…