Sağol canım kahvaltı olmayınca menümü beğenmiyorum gerçekten kahvaltıya önem veriyorum ama bundabn sonra cevizim yanımdan eksik olmayacakÇok güzel , sağlıklı, afiyet olsun.
Vayyyyyyyyy Rakip olarak bile görmüyorsun öyle mi Birinci belli ikinci kim diyorsun yaniİşte Benim topikte görmek istediğim manzara da bu bravo canım azmin daim olsun birincilik benim olacağından ikinciliğe razı olmak zorunda kalacaksın ama napalım idare edeceksin artık
İşte o gerginlik sinirlilik stres insanı kötü yapıyor istemeden insanlara saldırıyoruz malesef
Canım bu taş devri beslenme grubu sirke bile kurtlu elmadan yapılıyor anlatabildim mi eğer facebook hesabın varsa o gruba kendi ekle grup sahibi Ali çercel diye birisi o gönderiyor ve tamamen doğalYeni bir arkadaştan aldım.
Onu ki organikmidir bilmiyorum.
Organik daha iyi mi olur ? Bir farkı olur mu?
Hayır bence öyle düşünme hep istekli ol ayrıca bu hafta sen kilo almamıştın bizler gibi bu senin için artı demek tartıda eksi ama
Siz çekilin şöyle yoldan bakalımVayyyyyyyyy Rakip olarak bile görmüyorsun öyle mi Birinci belli ikinci kim diyorsun yani
Bu iş gittikçe kızışacak gibi baksana he heyttttttt
Afiyet olsunDün kahvaltım Yok hastane işleri olunca sonra arkadaşlarda toplandık işte bana Özel taze fasulye diplemesi yapmış sarımsaklı sonra kabaklı ,havuçlu,cevizli sarımsaklı yoğurtlu salata yedim akşam ablama gittim birde ne göreyim dolma içinde çok az bulgur vardı kıymalı 4 tane ondan yedim yoğurtlu yanında bol yeşillik
İnanmıyorum bu kadar küçülebilir mi alçalır mı insan umarım hayatından çıkarmışsın dır o insanı yılan gibi sokacak uygun vakti gözleyen zavallılar var malesef
Ohhh yarasin şimdiden afiyet olsunpapatya1994 bugünde ablamda etli kuru fasulye partisi var özellikle çağırdı bugün ziyafet günüm kızlar
İşte bende bunu anladım ve o insanı hayatımdan çıkardım sadece arkadaş toplantısında görüyorum yakında o toplantıyıda bırakır diye düşünüyorum kurtuldum ondan ama ona çok hakkım geçti Allah'a havale ediyorum
Ya çok üzüldüm evet ilaçlar yan etki yapıyor üzülünce rabbim sana sağlık versin onlarla muhattap etmesinArtık hayamtımda yok.
o kadar üzüldüm ki o dönem anlatamam.
İlaçların yan etileri arttı, hastanede kaç defa acil medahale etmeleri gerekti. Sonra doktorum dediki sen neye üzüldün söyle. Nerden anladınız dedim. Bu ilaçlar ancak o zaman bu kadar yan etki yapar. üzülmeyeceksin, kendini düşüneceksin ve seni üzüp sana bunu yaşatanıda bir daha anmayacaksın, yanına yaklaştırmayacaksın dedi.
O günden beri o ve ailesi ile konuşmuyorum. Şimdi barışmak istiyorlarmış, mesajlar atıyor arıyorlarmış, buluşmak istiyorlarmış. Ben heryerden engelledim, hiçbirinden haberim yok. Geçen elçi gönderdiler o anlatmaya başaldı. Ben duymak istemiyorum, anlatma, bir daha da aracı olma dedim.
Neden barışmak istediklerini de tahmin ediyorum. Yıllardır bizim üstümüzden geçindiler, yeniden eskisi gibi olsun istiyorlar. Artık bitti.
Canım bu taş devri beslenme grubu sirke bile kurtlu elmadan yapılıyor anlatabildim mi eğer facebook hesabın varsa o gruba kendi ekle grup sahibi Ali çercel diye birisi o gönderiyor ve tamamen doğal
Rabbim büyük görüyor ve duyuyor İnan dün kötü etkiledi yine diğer kızlar çok ısrar ettiler görüşelim diye oda anlıyor ondan uzaklaşmaya başladığımıBende aynı durumdayım , benimde çok hakkım geçti Allah'a havale ettim.
Sayfayı buldun mu sana özelden sayfa fotosu atayımO zaman bu maya çok çok daha iyidir.
Ben de bundan yapayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?