Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

İşte Benim topikte görmek istediğim manzara da bu bravo canım azmin daim olsun birincilik benim olacağından ikinciliğe razı olmak zorunda kalacaksın ama napalım idare edeceksin artık
Vayyyyyyyyy Rakip olarak bile görmüyorsun öyle mi Birinci belli ikinci kim diyorsun yani

Yeni bir arkadaştan aldım.
Onu ki organikmidir bilmiyorum.

Organik daha iyi mi olur ? Bir farkı olur mu?
Canım bu taş devri beslenme grubu sirke bile kurtlu elmadan yapılıyor anlatabildim mi eğer facebook hesabın varsa o gruba kendi ekle grup sahibi Ali çercel diye birisi o gönderiyor ve tamamen doğal

Afiyet olsun

İnanmıyorum bu kadar küçülebilir mi alçalır mı insan umarım hayatından çıkarmışsın dır o insanı yılan gibi sokacak uygun vakti gözleyen zavallılar var malesef

Artık hayamtımda yok.

o kadar üzüldüm ki o dönem anlatamam.
İlaçların yan etileri arttı, hastanede kaç defa acil medahale etmeleri gerekti. Sonra doktorum dediki sen neye üzüldün söyle. Nerden anladınız dedim. Bu ilaçlar ancak o zaman bu kadar yan etki yapar. üzülmeyeceksin, kendini düşüneceksin ve seni üzüp sana bunu yaşatanıda bir daha anmayacaksın, yanına yaklaştırmayacaksın dedi.

O günden beri o ve ailesi ile konuşmuyorum. Şimdi barışmak istiyorlarmış, mesajlar atıyor arıyorlarmış, buluşmak istiyorlarmış. Ben heryerden engelledim, hiçbirinden haberim yok. Geçen elçi gönderdiler o anlatmaya başaldı. Ben duymak istemiyorum, anlatma, bir daha da aracı olma dedim.

Neden barışmak istediklerini de tahmin ediyorum. Yıllardır bizim üstümüzden geçindiler, yeniden eskisi gibi olsun istiyorlar. Artık bitti.

Bende aynı durumdayım , benimde çok hakkım geçti Allah'a havale ettim.

Ya çok üzüldüm evet ilaçlar yan etki yapıyor üzülünce rabbim sana sağlık versin onlarla muhattap etmesin

Canım bu taş devri beslenme grubu sirke bile kurtlu elmadan yapılıyor anlatabildim mi eğer facebook hesabın varsa o gruba kendi ekle grup sahibi Ali çercel diye birisi o gönderiyor ve tamamen doğal

O zaman bu maya çok çok daha iyidir.
Ben de bundan yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…