Canım haftada bir iğne birde günlük damla verdi çay kaşığı ile içeceğim tabi ben tatlı kaşığıyla içtimMiyav_su doktor D viatamini nasıl kullanmanı önerdi?
Canım haftada bir iğne birde günlük damla verdi çay kaşığı ile içeceğim tabi ben tatlı kaşığıyla içtim
evet canım 3 ayda bir gitmem gerekiyorHayırdır rutin kontrol mu vardı
bende var canım ellerimde var benimde kullanıyorum ama kırmızı benimkiEki Görüntüle 1900451 Buda egzama kremim hiç çevrenizde kullanan var mı kızlar netten araştırdım biraz
sabah kahvaltısı 1 adt mandalina
öğle: 1 kumpirvuymayın ablalayy vuymayın abileyy
ara:1 elma 1 bardak ayran çay
akşam 1 prs yağsız iskender 1 b ayran
ara t.kahvesi
Vilma 37 senin mesajını bulamadıgım için bunu alıntıladım.
gözlemlerime dayanarak söylüyorum ki sen kendini aştın helal olsun. alçakgönüllük gereği böyle diyorsun tatlı kadın
teşekkür ederim canımMenün çok hafif ve sağlıklı. Afiyet olsun.
evet canımRutin kotrol mü canım ?
Üzme canım sende öğrencileri uyarYok canım dün ingilizce detsi sonrası öğretmen çıkınca 5 öğrenci sıraları devirip çıkmışlar Müdür beyde erken mi çıktınız dedi. Yani ben erken çıktım ondan oldu sanmis. Dersim boştu yanı. Müdürün benden bitmesine, çocukların yaptıklarına canım sıkıldı.
İnşallah güzel çıkar sonuçların canım geçmiş olsunevet canım
inşallah kuzum sağolİnşallah güzel çıkar sonuçların canım geçmiş olsun
inşallah canım sağolİnşallah herşey ylunda, süper çıkar
Nasıl faydası oldu mu içinde kortizon yokmuş ona çok sevindim kimisi fayda görmüş kimisi görmemiş inşallah bizler faydasını görürüzbende var canım ellerimde var benimde kullanıyorum ama kırmızı benimki
Gitti canım regl sisligiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?