Ben asıl senden korkuyorum haftaya ne P PammukPrensess nede @puantiyeli_kelebek Birinci olucak sen birinci olucaksın
Afiyet olsun canımDün ki menüm;
Sabah: Peynir, Zeytin, Yeşillik, 1 dlm ekmek
Öğle : BRokoli salatası
Akşam : 1 tost
Eşim şehir dışında ya araya soğukluk girermiş bilmem annesinden kalacak olan mirasları söyledi kendi çapında eğlendiAy yine lafmı sokmaya çalıştı, yine ne yaptı bu hatun
Afiyet olsun canım
Ben varimm@puantiyeli_kelebek Haftaya kesin ben birinciyim buradan söylüyorum :) okadar da kesin konuşuyorum. Reglimde geldi artık canım tatlıda çekmiyor varmı birincilik için yarışan kızlar
Benimle Yok canım ben yarışmak istemiyorum böyle iyiyim benBirincilik zorda ama gel hadi ilk üçe girmek için yarışalım
Eşim şehir dışında ya araya soğukluk girermiş bilmem annesinden kalacak olan mirasları söyledi kendi çapında eğlendi
O konuda hakslın geç yiyince malesef hemen artı oluyorHemen tartıya artı olarak yansıdı
Gece geç yemeyeceğim artık
Menumu vereyim
Sabah 07.00: 3 ceviz 3 hurma(kalkamadim)
Ara: şekersiz kahve 2 bisküvi
Öğle: fırında kızarmış tavuğun 3 de 1 i
1 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık yoğurt
Ara(farklı zamanlarda)
avuç içi cekirdek, 2 dilim bitter Türk Kahvesi, 1 mandalina
Aksam 17.45: 1 tabak pırasa yemeği
3 kaşık yoğurt, 3 lokma tavuk
Ara 20.00: 1 bardak süt, yarım muz
2.5 litre su bitki çayları
Canım arkadaşlar sağolsunlar pat diye cevap verdiler Zaten bu durum benim çok mu hoşuma gidiyor sanki çok mutluyum ben şunu anladım insanlar senin derdin sorunun olunca hoşlarına gidiyor bu bir gerçekİyi dayanıyorsun , ne kadar kendini bilmez biri.
Tam tersi araya soğukluk girmez , aşkınız tazelenir.
Evet aynı kişi boşverdim canım ağzının payını verdim merak etme bundan sonra böyle
Bugünkü menum sabah iki dilim ekmek yanında bol açılı kurutmalik biberi haslayip yedim peynir ve tereyağı sonra aralarda 10 badem 1 kase cacık 1 mandalina yarım nar akşam 3 adet izmir köfte 4 çatal patates
Menümü yazıp kaçayım kızlar zamanım olursa gelirim işim biterse ınşşaalllahhh
Sabah
Yarım nar
Tereyağlı yumurta
Zeytin
Tulum peyniri
Öğle
Taze fasulye yoğurt soğan
Ara
3 hurma
Şekersiz kahve
Yeşil cay
Aksam
Kıymalı türlü
Yoğurt
Yeşil cay
2.5 lt su
5 mile walk yarısı yapıldı
Kısaca kıskançlık bugün bir arkadaş benden koçluk istedi biliyorsun Musun şuan dükkanı satmayı düşünüyoruz bakalım zor ama olursa hayatımı bu yönde ilerletmeyi düşünüyorum
Ooo hemde ne giderrr bazı insanlar baskalarinin mutsuzluguyla mutlu oluyorlar ne yazikkiCanım arkadaşlar sağolsunlar pat diye cevap verdiler Zaten bu durum benim çok mu hoşuma gidiyor sanki çok mutluyum ben şunu anladım insanlar senin derdin sorunun olunca hoşlarına gidiyor bu bir gerçek
Sen birinci olucaksın
Sen birinci olucaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?